Truist HELOC Review | Πιστωτικό κάρμα

Truist HELOC Review | Πιστωτικό κάρμα

9 Φεβρουαρίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Truist HELOC με μια ματιά

Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Και τα δυο

Πώς να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων: Είναι ασαφές

Τέλος εξόδου: Όχι σαφές, αλλά πιθανό

Αναλογία δανείου προς αξία: Είναι ασαφές

Χρόνος χρηματοδότησης: 30-35 ημέρες

Η πιστωτική γραμμή μετοχικού κεφαλαίου της Truist, ή HELOC, επιτρέπει στους δανειολήπτες να επιλέξουν ένα σταθερό ή μεταβλητό επιτόκιο και προσφέρει ευελιξία όσον αφορά το κόστος κλεισίματος. Αλλά τα HELOC του είναι διαθέσιμα μόνο σε ορισμένες πολιτείες.

συν

 • Σταθερά ή μεταβλητά ποσοστά
 • Δυνατότητα αποφυγής του κόστους κλεισίματος

πλην

 • Χρειάζεστε ένα εξαιρετικό δάνειο στα χαμηλότερα επιτόκια
 • Μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα από την εφαρμογή μέχρι το κλείσιμο
 • Διατίθεται μόνο σε επιλεγμένες πολιτείες

5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα Truist HELOC

Ακολουθεί μια επισκόπηση ορισμένων από τα σημαντικά χαρακτηριστικά των Truist HELOC.

1. Επιλογές με σταθερό και μεταβλητό επιτόκιο

Κάθε φορά που δανείζεστε από το Truist HELOC, μπορείτε να επιλέξετε ένα σταθερό ή μεταβλητό επιτόκιο για αυτό το τμήμα του δανείου.

Η ελάχιστη κλήρωση του Truist είναι 5.000 $. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σταθερό επιτόκιο με περίοδο αποπληρωμής 5, 10, 15 ή 30 ετών. Υπάρχει ένα τέλος εγκατάστασης 15 $ και μπορείτε να ανοίξετε έως και πέντε κληρώσεις στοιχημάτων τη φορά.

Έχοντας την ελευθερία να επιλέξετε τον τύπο του στοιχήματός σας σε κάθε κλήρωση, σας δίνει την ευκαιρία να επωφεληθείτε δυνητικά από τυχόν διακυμάνσεις των επιτοκίων που μπορεί να λειτουργήσουν υπέρ σας.

2. Δυνατότητα προκαταβολής των δαπανών κλεισίματος και παραίτησης από αποζημίωση

Τα Truist HELOC έχουν κόστος κλεισίματος. Μπορείτε να τα πληρώσετε προκαταβολικά, αλλά ο δανειστής λέει επίσης ότι μπορείτε να “προωθήσετε” το μεγαλύτερο μέρος (ή πιθανώς όλα) από τα έξοδα κλεισίματος, που σημαίνει ότι η Truist θα τα πληρώσει για λογαριασμό σας. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να κρατήσετε ανοιχτό τον λογαριασμό σας για τουλάχιστον τρία χρόνια. Διαφορετικά, θα πρέπει να αποζημιώσετε τον Truist για την προκαταβολή.

Λάβετε επίσης υπόψη σας: Τα προκαταβολικά έξοδα κλεισίματος μπορούν να επηρεάσουν το επιτόκιο. Και αυτή η επιλογή μπορεί να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις πολιτείες ή για ποσά δανείων μεγαλύτερα από 500.000 $.

3. Περιορισμοί στο είδος του ακινήτου

Τα Truist HELOC είναι διαθέσιμα μόνο για πρωτεύουσες κατοικίες, δευτερεύουσες κατοικίες ή διαμερίσματα. Πρέπει επίσης να είναι μονοκατοικίες που κατοικούνται από ιδιοκτήτες που βρίσκονται στην πολιτεία όπου προσφέρεται το προϊόν.

Οι δανειολήπτες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα Truist HELOC για κατασκευασμένα ή τροχόσπιτα, επενδυτικά σπίτια ή συνεταιρισμούς.

4. Μπορεί να ισχύει ετήσια χρέωση

Τα Truist HELOC μπορεί να είναι πιο ακριβά για ορισμένους δανειολήπτες από άλλους. Ισχύει ετήσια χρέωση 50 $ για τα HELOC στην Αλαμπάμα, Αριζόνα, Καλιφόρνια, Φλόριντα, Τζόρτζια, Ιντιάνα, Κεντάκι, Νιου Τζέρσεϊ και Οχάιο.

5. Διατίθεται μόνο σε επιλεγμένες πολιτείες

Το HELOC της Truist είναι διαθέσιμο μόνο για σπίτια που βρίσκονται σε μία από τις 18 πολιτείες και στην Ουάσιγκτον, DC όπου προσφέρεται το προϊόν.

Το Truist έχει καλές τιμές HELOC;

Οι τιμές του Truist είναι αρκετά ανταγωνιστικές. Αλλά για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τις χαμηλότερες διαφημιζόμενες τιμές, πρέπει να έχετε εξαιρετική πίστωση. Επιπλέον, ορισμένοι ανταγωνιστές προσφέρουν HELOC με χαμηλότερα διαφημιζόμενα επιτόκια ή χαμηλότερα αρχικά επιτόκια.

Σε ποιον απευθύνεται ο Truist HELOC;

Ένα HELOC από την Truist μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο μετοχικό τους κεφάλαιο με μια επιλογή μεταξύ σταθερού και μεταβλητού επιτοκίου. Η επιλογή να προχωρήσετε στο κόστος κλεισίματός σας μπορεί επίσης να το κάνει μια καλή επιλογή.

Πώς να κάνετε αίτηση για ένα Truist HELOC

Η αίτηση για ένα Truist HELOC είναι εύκολη. Αλλά η διαδικασία αναδοχής μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά σε περίπου 20 λεπτά, επικοινωνώντας με το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Truist ή επισκεπτόμενοι το τοπικό υποκατάστημα Truist. Το Truist δεν θα τραβήξει την πίστωσή σας κατά τη διάρκεια αυτού του αρχικού μέρους της διαδικασίας αίτησης, αλλά θα εκτελέσει έναν πιστωτικό έλεγχο όταν κάνετε αίτηση.

Εάν εγκριθείτε, ένας εκπρόσωπος θα σας καλέσει για να συζητήσετε την απόφαση του δανείου και να ζητήσει οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία.

Η έγκαιρη συλλογή των ακόλουθων πληροφοριών μπορεί να βοηθήσει στον εξορθολογισμό της διαδικασίας αίτησης:

 • Τα στοιχεία επικοινωνίας, ο αριθμός τηλεφώνου και ο αριθμός κοινωνικής ασφάλισης
 • Το ιστορικό της εργασίας και των διευθύνσεών σας για τα δύο προηγούμενα χρόνια
 • Πληροφορίες για το εισόδημά σας, τα χρέη, τις προσωπικές σας υποχρεώσεις και άλλο οικονομικό ιστορικό
 • Στοιχεία ιδιοκτησίας, πληροφορίες απόκτησης και πληροφορίες υποθήκης για το υποθηκευμένο ακίνητό σας

Δεν είστε σίγουροι αν το Truist είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Η τρίτη ομοσπονδιακή: Αυτές οι αποταμιεύσεις και τα δάνεια προσφέρουν ένα πρόγραμμα «εγγύησης χαμηλότερου επιτοκίου».
 • η τράπεζα της Αμερικής: Αυτή η μεγάλη εθνική τράπεζα προσφέρει HELOC χωρίς τέλη αίτησης, κόστος κλεισίματος, ετήσιες προμήθειες ή τέλη μετατροπής για την επιλογή σταθερού επιτοκίου.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Beth Deyo είναι ανεξάρτητη συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με πτυχίο στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα. Είναι επίσης Certified Financial Planner™ με 14 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση περιουσίας. Αυτή … Διαβάστε περισσότερα.