Quontic Τραπεζικός Έλεγχος Επισκόπηση | Πιστωτικό κάρμα

Quontic Τραπεζικός Έλεγχος Επισκόπηση | Πιστωτικό κάρμα

28 Φεβρουαρίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Ο λογαριασμός ελέγχου Quontic Bank με μια ματιά

Φυσικές θέσεις Καμία – Η Quontic Bank είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα
Ας αρχίσουμε Το Quontic μπορεί να υπερηφανεύεται για μια γρήγορη εφαρμογή τριών λεπτών και μια αρχική κατάθεση 100 $
Μηνιαίο τέλος εξυπηρέτησης Κανένας
Τέλος υπερανάληψης Κανένας
Άλλες αμοιβές Τραπεζικές μεταφορές (25$-35$), διακοπή πληρωμής (20$)
Πώς να κάνετε μια κατάθεση Εφαρμογή για κινητά, άμεσες καταθέσεις, ACH, Zelle, τραπεζικά εμβάσματα
Πώς να αφαιρέσετε Έγγραφες επιταγές, Μεταφορές ACH, Πληρωμή λογαριασμού, ATM, Χρεωστική κάρτα, Δαχτυλίδι πληρωμής, Zelle
Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Κάντε τουλάχιστον 10 αγορές με χρεωστική κάρτα (τουλάχιστον 10 $ η καθεμία) το μήνα και θα κερδίσετε 1,10% APY — διαφορετικά 0,01% APY

Η Quontic Bank είναι μια σχετικά σκοτεινή ηλεκτρονική τράπεζα που έχει λανσάρει αρκετές σημαντικές καινοτομίες. Είναι ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα κοινοτικής ανάπτυξης αφιερωμένο στην επέκταση της πρόσβασης σε ποιοτικά τραπεζικά προϊόντα σε υποεξυπηρετούμενες κοινότητες. Αυτό το επιτυγχάνει προσφέροντας στεγαστικά δάνεια με ευέλικτους λογαριασμούς αναδοχής και καταθέσεων υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών ταμιευτηρίου, CD και λογαριασμών χρηματαγοράς.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για τους τρέχοντες λογαριασμούς της Quontic, οι οποίοι μπορεί να είναι διαφορετικοί από αυτό που έχετε δει στο παρελθόν. Δύο από αυτά προσφέρουν επιστροφή μετρητών και ανταμοιβές Bitcoin και το τρίτο, ένας τραπεζικός λογαριασμός όψεως υψηλού επιτοκίου, προσφέρει επιτόκια APY για τις καθημερινές σας δαπάνες. Θα επικεντρωθούμε στον λογαριασμό ελέγχου υψηλού ενδιαφέροντος.


5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για έναν λογαριασμό όψεως της Quontic Bank

Εκτός από την απουσία προμηθειών υπερανάληψης, εδώ είναι μερικά πράγματα που κάνουν διαφορετικό τον υψηλού επιτοκίου λογαριασμό ελέγχου της Quontic.

1. Μπορείτε να κερδίσετε ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά θα χρειαστεί να εργαστείτε λίγο

Από τον Δεκέμβριο του 2022, η Εθνική Διοίκηση Πιστωτικών Ενώσεων δείχνει ότι το εθνικό μέσο ετήσιο επιτόκιο των λογαριασμών όψεως είναι 0,15%. Οι επιταγές υψηλού επιτοκίου της Quontic προσφέρουν επιτόκιο 1,10% APR.

Φυσικά, υπάρχει μια ατάκα: Για να κερδίσετε αυτή την τιμή σε ένα μήνα, θα χρειαστεί να κάνετε τουλάχιστον 10 αγορές με χρεωστική κάρτα ύψους 10 $ ή περισσότερο. Εάν δεν το κάνετε, δεν υπάρχει πρόστιμο ή μηνιαία χρέωση συντήρησης, όπως σε ορισμένους άλλους τοκοφόρους τρεχούμενους λογαριασμούς. Αντίθετα, θα κερδίσετε ένα ασήμαντο 0,01% APY αντί για ένα πολύ μεγαλύτερο APY 1,10%.

2. Βοηθήστε να καλύψετε τις απαιτήσεις δαπανών με το Quontic Pay Ring

Εάν είστε λάτρης της τεχνολογίας φορητών συσκευών ή ξεχνάτε συχνά το πορτοφόλι σας, ίσως σας αρέσει μια καινοτόμος νέα τραπεζική τεχνική: Pay Ring. Λειτουργεί όπως άλλες μέθοδοι ανέπαφων πληρωμής, αλλά σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα πραγματικό δαχτυλίδι που φοράτε στο δάχτυλό σας. Για να πληρώσετε, θα χρησιμοποιήσετε μια κίνηση αγγίγματος στο κέντρο του εικονιδίου ανεπαφικής πληρωμής στο τερματικό πληρωμής για να ολοκληρώσετε την αγορά.

Και το πιο σημαντικό, πληρώνοντας με το δαχτυλίδι σου κάνει υπολογίζονται στις μηνιαίες χρεωστικές σας απαιτήσεις.

3. Η Quontic Bank είναι κερδοφόρα αλλά προσανατολισμένη στην κοινότητα

Η Quontic Bank ξεκίνησε ως Golden First Bank of New York μέχρι που ο επιχειρηματίας ακινήτων αγόρασε και μετονομάστηκε το 2009. Σήμερα, είναι μια ιδιωτική εταιρεία, αλλά είναι επίσης προσανατολισμένη στην κοινότητα. Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζει την Quontic από πολλές άλλες τράπεζες είναι η εμπλοκή της Ταμείο χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για την ανάπτυξη των κοινοτήτων, ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ που στοχεύει στην προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης σε μειονεκτούσες και υποεξυπηρετούμενες κοινότητες σε ολόκληρη τη χώρα. Το 2020, η Quontic Bank έλαβε επιχορήγηση σχεδόν 800.000 $ για να τη βοηθήσει να επεκτείνει το πρόγραμμά της CDFI με τραπεζικά και ενυπόθηκα προϊόντα που μπορούν να είναι πιο εύκολα προσβάσιμα σε άτομα που ενδέχεται να μην πληρούν τις προϋποθέσεις για παραδοσιακή αναδοχή.

4. Η Quontic Bank μπορεί να αντικαταστήσει ορισμένες, αλλά όχι όλες, από τις τραπεζικές σας ανάγκες

Μια τράπεζα πλήρους εξυπηρέτησης προσφέρει σχεδόν κάθε τύπο καταθετικού λογαριασμού και συμβατικό τύπο δανείου που θα μπορούσατε ποτέ να χρειαστείτε. Η Quontic Bank προσφέρει πολλά τυπικά τραπεζικά προϊόντα και δάνεια, αλλά όχι όλα.

Με το Quontic, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση…

 • Ελέγξτε τους λογαριασμούς
 • Λογαριασμοί ταμιευτηρίου
 • Χρηματαγορά και CD
 • Συνήθη δάνεια
 • Δάνεια FHA
 • Δάνεια VA
 • Δάνεια για κοινοτική ανάπτυξη
 • Αναχρηματοδότηση στεγαστικών δανείων

5. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα μεγάλο δίκτυο ΑΤΜ

Οι περισσότερες τράπεζες και πιστωτικές ενώσεις προσφέρουν πρόσβαση στο δίκτυο Allpoint ή CO-OP ATM. Επιπλέον, είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιείτε ΑΤΜ στο δίκτυο MoneyPass, στο δίκτυο προγραμμάτων SUM ή σε ΑΤΜ της Citibank που βρίσκονται σε επιλεγμένα δημοφιλή καταστήματα όπως το Target και το Kroger χωρίς πρόσθετες χρεώσεις από την Quontic. Συνολικά, πρόκειται για ένα μεγάλο δίκτυο με περισσότερα από 90.000 δωρεάν ΑΤΜ.

Είναι η Quontic Bank ηλεκτρονική τράπεζα;

Ετσι. Αν και η Quontic Bank έχει πολλά γραφεία, είναι απλώς γραφεία, όχι υποκαταστήματα όπου μπορείτε να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές αυτοπροσώπως.

Αντί για φυσικά υποκαταστήματα τραπεζών στα οποία μπορείτε να εισέλθετε, η Quontic Bank προσφέρει αξιόπιστη ηλεκτρονική τραπεζική και υποστήριξη μέσω κινητών τραπεζών. Μπορείτε ακόμη και να εγγραφείτε για τραπεζικές συναλλαγές κειμένου, που σας επιτρέπουν να λαμβάνετε στοιχεία λογαριασμού, όπως το υπόλοιπό σας, στέλνοντας ένα μήνυμα κειμένου στην τράπεζά σας.

Είναι η Quontic Bank νόμιμη τράπεζα;

Ετσι. Αν και φαίνεται παρόμοιο με άλλες εταιρείες fintech Ρίξε μια ματιά Όπως οι τράπεζες, αλλά όχι στην πραγματικότητα, η Quontic Bank είναι μια πραγματική τράπεζα που προσφέρει έντοκους λογαριασμούς όψεως. Είναι εγγεγραμμένο στο FDIC, επομένως οι καταθέσεις σας είναι πλήρως ασφαλισμένες σε ομοσπονδιακά όρια.

Δεν είστε σίγουροι αν η Quantic Bank είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Soyuznyk Bank: Για περισσότερη ελευθερία κατά την ανάληψη μετρητών, η Ally Bank προχωρά ακόμη περισσότερο και σας αποζημιώνει έως και 10 $ σε προμήθειες ATM κάθε μήνα, εάν χρησιμοποιείτε μηχάνημα εκτός δικτύου.
 • M1 Finance: Εάν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε μια ετήσια χρέωση για ακόμη περισσότερες ανταμοιβές, σκεφτείτε τον λογαριασμό M1 Spend, ο οποίος προσφέρει τόκους και 1% επιστροφή μετρητών για αγορές με χρεωστική κάρτα.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Lindsay Van Someren είναι ανεξάρτητος συγγραφέας με έδρα το Kirkland της Ουάσιγκτον. Ήταν επαγγελματίας δρομέας σκύλων ελκήθρου, εξερευνήτρια άγριας φύσης και διαγωνιζόμενη στο National Spelling Bee. Γράφει για ιστοσελίδες όπως… Διαβάστε περισσότερα.