BECU HELOC Αξιολόγηση | Πιστωτικό κάρμα

BECU HELOC Αξιολόγηση | Πιστωτικό κάρμα

21 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

BECU HELOC με μια ματιά

Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Μεταβλητή μετατρέψιμη σε σταθερή τιμή HELOC.

Πώς να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων: Μεταφέρετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σας μέσω του BECU Online Banking.

Τέλος εξόδου: Κανένα

Αναλογία δανείου προς αξία: Δεν είναι ξεκάθαρο

Ώρα για χρηματοδότηση: Δεν είναι ξεκάθαρο

Η Boeing Employees Credit Union είναι μια περιφερειακή πιστωτική ένωση με περισσότερα από 50 γραφεία, που βρίσκονται κυρίως στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, καθώς και δύο γραφεία στο εργοστάσιο της Boeing στη Νότια Καρολίνα. Για το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας της, περιόριζε τη συμμετοχή σε υπαλλήλους της Boeing, αλλά σήμερα όποιος «ζει, εργάζεται, λατρεύει ή πηγαίνει σχολείο» στην Ουάσιγκτον είναι ευπρόσδεκτος να συμμετάσχει.

Η BECU προσφέρει πιστωτικές γραμμές μετοχικού κεφαλαίου ή HELOC, καθώς και άλλα χρηματοοικονομικά προϊόντα.

συν

 • Χωρίς τέλη εφαρμογής, δημιουργία ή προκαταβολές
 • Πιστωτικό όριο έως 500.000 $
 • Δυνατότητα μετατροπής σε σταθερή τιμή HELOC

πλην

 • Διατίθεται μόνο σε μέλη BECU
 • Τα επιτόκια είναι μέτρια σε σύγκριση με άλλες πιστωτικές ενώσεις HELOC
 • Τα κριτήρια αναδοχής δεν αναφέρονται στο διαδίκτυο

4 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα BECU HELOC

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του BECU HELOC.

1. Διατίθεται μόνο σε μέλη BECU

Τα BECU HELOC είναι διαθέσιμα μόνο στα μέλη της πιστωτικής ένωσης, αλλά αυτό είναι ένα μικρό εμπόδιο για τα άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν. Η συνδρομή είναι δωρεάν και ξεκινά όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό BECU.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να προκριθείτε και μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις εάν…

 • Ζήστε, εργάζεστε, λατρεύετε ή πηγαίνετε σχολείο στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον
 • Ζήστε σε επιλεγμένες κομητείες Όρεγκον και Αϊντάχο
 • Ανήκετε σε μια θυγατρική οργάνωση όπως η Ένωση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, η Ένωση Αποφοίτων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, η NW Credit Union Foundation, το KEXP ή το Sea Hawkers Central Council
 • Είστε τωρινός υπάλληλος, εθελοντής ή συνταξιούχος της BECU, της Boeing ή μιας πιστωτικής ένωσης ή είστε μέλος της οικογένειας κάποιου που

2. Προηγούμενη Επιλογή HELOC σταθερού ποσοστού

Ένα BECU HELOC ξεκινά με μεταβλητό επιτόκιο. Αυτό σημαίνει ότι το επιτόκιο—και οι πληρωμές σας—μπορεί να ανεβαίνουν ή να μειώνονται με την πάροδο του χρόνου, ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς. Αλλά σε αντίθεση με ορισμένους άλλους δανειστές, το BECU δίνει στους δανειολήπτες τη δυνατότητα να μετατρέψουν μέρος ή το σύνολο του HELOC τους σε δάνειο σταθερού επιτοκίου για έναν προβλεπόμενο προϋπολογισμό.

Με μια επιλογή σταθερού επιτοκίου, μπορείτε να δανειστείτε $5.000 ή περισσότερα και να κλειδώσετε ένα σταθερό επιτόκιο για τη διάρκεια ζωής του δανείου. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επιλέξετε διάρκεια δανείου από ένα έως 15 έτη. Εάν θέλετε να δανειστείτε χρήματα για διαφορετικούς σκοπούς, το BECU το καθιστά δυνατό: μπορείτε να λάβετε έως και τρία δάνεια σταθερού επιτοκίου με το BECU HELOC σας.

3. Χωρίς τέλη αίτησης, εγκατάσταση ή προκαταβολές

Με ένα BECU HELOC, δεν πληρώνετε τέλη αίτησης. Η πιστωτική ένωση επίσης συνήθως δεν χρεώνει προκαταβολές. Αυτό σημαίνει ότι πιθανώς δεν χρειάζεται να κάνετε προϋπολογισμό για τις προμήθειες προέλευσης, τα έξοδα εκτίμησης, τα τέλη ασφάλισης τίτλων, τα έξοδα αποστολής ή τα τέλη μεσεγγύησης.

Το BECU επίσης δεν χρεώνει πρόστιμο προπληρωμής, επομένως οι δανειολήπτες έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν το δάνειο πρόωρα. Ορισμένοι άλλοι δανειστές χρεώνουν ένα τέλος εάν αποφασίσετε να εξοφλήσετε νωρίς το HELOC σας. Αυτή η χρέωση ποικίλλει, αλλά συνήθως είναι αρκετές εκατοντάδες δολάρια.

4. Δανειστείτε έως και 500.000 $

Το μέγιστο όριο δανείου για ένα BECU HELOC είναι 500.000 $, αλλά ο ιστότοπος της πιστωτικής ένωσης δεν αναφέρει το ποσοστό της αξίας του σπιτιού που μπορούν να δανειστούν οι ιδιοκτήτες σπιτιού. Οι δανειολήπτες πρέπει να πληρούν τα κριτήρια αναδοχής του BECU, αλλά δεν υπάρχει επίσης ελάχιστη πιστοληπτική ικανότητα που αναφέρεται στον ιστότοπο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός δανείου HELOC και ενός στεγαστικού δανείου;

Τόσο τα HELOC όσο και τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου για κατοικία χρησιμοποιούν το σπίτι σας ως εγγύηση. Αυτό σημαίνει ότι δανείζεστε έναντι της αξίας του σπιτιού σας και εάν αθετήσετε το δάνειο, ο δανειστής μπορεί να ανακτήσει το σπίτι σας για να εξοφλήσει το χρέος.

Όπως μια πιστωτική κάρτα, το HELOC είναι ένα δάνειο αορίστου χρόνου που σας επιτρέπει να κάνετε ανάληψη και να αποπληρώσετε χρήματα όπως απαιτείται εντός του πιστωτικού σας ορίου. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν δεν γνωρίζετε πόσα χρήματα χρειάζεστε, όπως όταν σχεδιάζετε μια συνεχή ανακαίνιση σπιτιού.

Ένα στεγαστικό δάνειο λειτουργεί διαφορετικά. Συνήθως, δανείζεστε ένα εφάπαξ χρηματικό ποσό και πρέπει να το επιστρέψετε για ένα συγκεκριμένο αριθμό ετών. Αυτή μπορεί να είναι μια καλή επιλογή εάν γνωρίζετε ότι πρέπει να δανειστείτε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, όπως για να εξοφλήσετε το χρέος ή να πληρώσετε για το σχολείο.

Σε ποιον είναι καλό ένα BECU HELOC;

Ένα BECU HELOC μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για ιδιοκτήτες σπιτιού που έχουν ίδια κεφάλαια στην ιδιοκτησία τους και είναι επιλέξιμοι για συμμετοχή στο BECU. Μια επιλογή προκαταβολής σταθερού επιτοκίου μπορεί να απευθύνεται σε ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν σταθερές, προβλέψιμες πληρωμές σε περιβάλλον αυξανόμενου επιτοκίου.

Πώς να κάνετε αίτηση για BECU HELOC

Η διαδικασία αίτησης για ένα πιστωτικό όριο BECU Home Equity είναι αρκετά απλή. Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά σε περίπου 10-15 λεπτά ή, αν προτιμάτε, αυτοπροσώπως σε ένα υποκατάστημα BECU.

Εάν δεν είστε μέλος BECU, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για συμμετοχή στο BECU και να εγγραφείτε για ηλεκτρονική τραπεζική για να μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για BECU HELOC. Εάν είστε ήδη μέλος, μπορείτε να κάνετε αίτηση για BECU HELOC μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής. Μπορείτε επίσης να κάνετε αίτηση αυτοπροσώπως στο τοπικό υποκατάστημα, αλλά μην ξεχάσετε να κλείσετε ραντεβού εκ των προτέρων.

Είτε επιλέξετε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως, η BECU συνιστά να έχετε στη διάθεσή σας τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Ο Αριθμός Κοινωνικής Ασφάλισης ή ο Ατομικός Αριθμός Μητρώου Φορολογουμένου σας
 • Έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, όπως άδεια οδήγησης
 • Απόδειξη διεύθυνσης, όπως λογαριασμός κοινής ωφέλειας

Δεν είστε σίγουροι αν το BECU είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Τράπεζα WaFd: Η WaFd Bank μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν μια περιφερειακή τράπεζα αλλά πρέπει να δανειστούν περισσότερα από το πιστωτικό όριο BECU.
 • η τράπεζα της Αμερικής: Τα HELOC από αυτήν την εθνική τράπεζα μπορούν να είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να εξερευνήσετε μια άλλη επιλογή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε το δάνειό σας σε σταθερό επιτόκιο.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Jennifer Gorman είναι συγγραφέας ασφαλίσεων και προσωπικών οικονομικών. Ειδικεύεται στο να βοηθά τους αναγνώστες να κατανοήσουν πολύπλοκα οικονομικά θέματα. Διαβάστε περισσότερα.