6 απλές συμβουλές για τη βελτίωση της παραγωγικότητας του γραφείου στο σπίτι

6 απλές συμβουλές για τη βελτίωση της παραγωγικότητας του γραφείου στο σπίτι

20 Φεβρουαρίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Εργασία από το σπίτι σημαίνει αύξηση της παραγωγικότητας του γραφείου σας στο σπίτι. Με ορισμένες βασικές οδηγίες, μπορείτε να είστε αποτελεσματικοί και αποτελεσματικοί. Η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι το νέο φυσιολογικό για μερικούς, αλλά είναι το γραφείο σας στο σπίτι; Εάν όχι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις απλές συμβουλές για να αισθάνεστε άνετα και παραγωγικοί ενώ εργάζεστε από το σπίτι.

Παραγωγικότητα γραφείου στο σπίτι

Αύξηση της παραγωγικότητας του οικιακού γραφείου

Η δημιουργία ενός χώρου ειδικά για το γραφείο του σπιτιού σας (ακόμα κι αν είναι απλώς μια μικρή γωνιά του διαμερίσματός σας) μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα του οικιακού γραφείου. Έτσι, ιδανικά, αυτό θα πρέπει να είναι η κύρια εστίασή σας όταν δημιουργείτε το τέλειο γραφείο στο σπίτι.

Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Όλοι θέλουμε το τέλειο γραφείο στο σπίτι, αλλά υπάρχουν περισσότερα από αυτά που συμπεριλαμβάνουμε. Έχει επίσης να κάνει με το να νιώθεις σιγουριά και να έχεις τα σωστά εργαλεία που χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά αποτελεσματικά. Αν λοιπόν εσείς λίγα τετραγωνικά μέτρα, μην ανησυχείς; Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο το γραφείο στο σπίτι σας.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές παραγωγικότητας στο γραφείο στο σπίτι που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τη διάθεση και τη ροή εργασίας σας.

Παραγωγικότητα γραφείου στο σπίτι

Επιλέγουμε τον χώρο μας

Η επιλογή ενός χώρου γραφείου στο σπίτι μπορεί να είναι μια δύσκολη απόφαση. Αρχικά, πρέπει να παρέχετε αρκετό χώρο για όλα όσα χρειάζεστε για να νιώθετε άνετα και να έχετε όλα τα εργαλεία κοντά σας. Αυτό θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας του γραφείου στο σπίτι σας και θα σας κρατήσει άνετους και παραγωγικούς.

Εάν είναι δυνατόν, επιλέξτε ένα σημείο που σας αρέσει, κοντά σε τοίχο ή παράθυρο. Όλοι εργάζονται στη ζώνη άνεσής τους. Μερικοί άνθρωποι δουλεύουν καλύτερα στην τραπεζαρία τους, άλλοι στα υπνοδωμάτιά τους και άλλοι στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Αν είστε αρκετά τυχεροί να έχετε χώρο για ένα γραφείο στο σπίτι, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα περιβάλλον που σας εμπνέει και σας συγκινεί, βοηθώντας σας να εστιάσετε στην εργασία που έχετε. Εάν όχι, μπορείτε πάντα να αλλάξετε το δωμάτιο σε έναν ευχάριστο χώρο εργασίας.

Πάντα να μετράτε τον χώρο σας εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι έχετε λίγο ελεύθερο χώρο στο γραφείο σας. Επίσης, μην ξεχνάτε ότι θα χρειαστείτε ράφια ή ντουλάπια για να αποθηκεύετε αντικείμενα όπως εκτυπωτές, μηχανές φαξ, μόντεμ και άλλες εξωτερικές συσκευές.

Ένας μεγάλος αριθμός πηγών ενέργειας

Το σύγχρονο εργατικό δυναμικό μας είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου κινητό και όλοι χρειαζόμαστε μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία για να ολοκληρώσουμε τη δουλειά μας. Τοποθετήστε λοιπόν το γραφείο σας πιο κοντά σε μια πρίζα για να μην στραγγίζουν τα ηλεκτρονικά σας. Εάν όχι, μπορείτε να αγοράσετε η καλύτερη προστασία από υπερτάσεις έτσι μια νεκρή μπαταρία δεν θα σας εμποδίσει να εργάζεστε όταν είστε εν κινήσει.

Δεν σκεφτόμαστε συχνά πράγματα όπως τα τροφοδοτικά όταν φτιάχνουμε το γραφείο μας στο σπίτι. Αλλά προσπαθήστε να έχετε ένα στο χέρι χωρίς πάρα πολλά. Φυσικά, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε πολλές πρίζες για τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας. Επίσης, εάν δεν έχετε, μπορείτε πάντα να καλέσετε τον τοπικό σας ηλεκτρολόγο για να εγκαταστήσει μερικά. Όταν πρόκειται για την παραγωγικότητα του γραφείου σας στο σπίτι, αυτή η εύχρηστη συμβουλή θα είναι σωτήρια.

Εγγύηση επαρκούς φωτισμού για αύξηση της παραγωγικότητας του οικιακού γραφείου

Θα θελήσετε να παρέχετε επαρκή φωτισμό μέσα και γύρω από τον χώρο εργασίας σας για βέλτιστη παραγωγικότητα στο οικιακό γραφείο. Αλλά δυστυχώς, δεν σκεφτόμαστε συχνά τον φωτισμό και πώς μπορεί να επηρεάσει την παραγωγικότητα και τη γενική υγεία μας. Έτσι, φυσικά, μπορείτε να τοποθετήσετε τον χώρο εργασίας σας κοντά σε ένα παράθυρο για να εκμεταλλευτείτε το φυσικό φως.

Μαζί με τον καφέ, θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε σωστά τη μέρα και θα αυξήσετε την παραγωγικότητα του γραφείου σας στο σπίτι. Επίσης, χρησιμοποιήστε πάντα το εξαιρετικό ρυθμιζόμενο επιτραπέζιο φωτιστικό και εναέριος φωτισμός για υποστήριξη υψηλής απόδοσης και συνολικής ψυχικής υγείας.

Προσωπικές αλλά παρακινητικές πινελιές

Ένα υπέροχο πράγμα σχετικά με την εργασία από το σπίτι είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το γραφείο σας όπως θέλετε. Για παράδειγμα, θέλετε να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία των αγαπημένων σας σε διακοπές μπροστά στο γραφείο σας για να σας ενθαρρύνει να εργάζεστε περισσότερο και να αυξήσετε την παραγωγικότητα του γραφείου σας στο σπίτι.

Αν έχετε πράσινο αντίχειρα, προσθέστε μερικά φυτά στο χώρο. Μπορείτε να διακοσμήσετε το γραφείο σας με όποιον τρόπο θέλετε, με φυτά ή στάμπες από παρακινητικά αποσπάσματα. Αντίθετα, εάν δεν έχετε πράσινο αντίχειρα, προσθέστε ένα όμορφο φυτό τεχνητού δαπέδου γύρω από τον χώρο σας. Αφού το κάνετε αυτό, θα νιώσετε αμέσως μια διακοσμητική μεταμόρφωση που θα ανεβάσει τη διάθεση και την παραγωγικότητά σας.

Παραγωγικότητα γραφείου στο σπίτι

Απολαύστε την άνεση του γραφείου σας στο σπίτι

Περνάμε τις περισσότερες εργάσιμες μέρες μας καθισμένοι σε ένα γραφείο, γι’ αυτό φροντίστε να κάθεστε σε μια άνετη καρέκλα. Όσο είμαστε σε αυτό, το να βεβαιωθείτε ότι κάθεστε σωστά θα σας βοηθήσει επίσης να αποδώσετε και να νιώσετε καλύτερα. Το πιο σημαντικό, η υψηλότερη βαθμολογία, εργονομική καρέκλα γραφείου θα προσφέρει μέγιστη άνεση και θα αυξήσει την παραγωγικότητα του γραφείου σας στο σπίτι.

Εάν είναι απαραίτητο, τοποθετήστε το φορητό υπολογιστή στο ύψος των ματιών. Η εργασία από το σπίτι σάς επιτρέπει επίσης να αποφασίσετε πόσο άνετοι είστε. Για παράδειγμα, όταν είναι το κλιματιστικό σας, δεν χρειάζεται να παραπονεθείτε αν η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή τον χειμώνα ή το παράθυρο μείνει ανοιχτό.

Βρίσκοντας μια καλή ισορροπία

Βρείτε ένα χαρούμενο μέσο μεταξύ εργασίας και αναψυχής. Μην καταπονείτε τον εαυτό σας υπερβολικά. Κάντε συχνά διαλείμματα. Πηγαίνετε μια βόλτα έξω ή διαβάστε ένα καλό βιβλίο. Όταν το μυαλό σας είναι καθαρό, μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά και να κάνετε το γραφείο στο σπίτι σας πιο παραγωγικό.

Ρύθμιση γραφείου στο σπίτι

Τώρα που εργάζεστε από το σπίτι, ήρθε η ώρα να μάθετε μερικές νέες πρακτικές και παραγωγικές συμβουλές για τη ρύθμιση του γραφείου σας στο σπίτι. Προφανώς, όλοι μπορούμε να δουλεύουμε και από το σπίτι.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️