6 ανεπιτήδευτα οικοδομικά υλικά για να επισκευάσετε το σπίτι σας

6 ανεπιτήδευτα οικοδομικά υλικά για να επισκευάσετε το σπίτι σας

11 Ιανουαρίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Όταν σχεδιάζετε την επόμενη ανακαίνιση του σπιτιού σας, θα θέλετε να παρακολουθείτε τον προϋπολογισμό σας χρησιμοποιώντας οικονομικά δομικά υλικά με χαμηλή συντήρηση. Είναι ασφαλές να πούμε ότι υπάρχει μια πλήρης τρέλα για τη βελτίωση του σπιτιού στην Αμερική. Επιπλέον, αυτό αποδεικνύεται από τα τρέχοντα στοιχεία που δημοσίευσε το Discover Home Loans Το 79% των ιδιοκτητών σπιτιού αντί να ανακαινίσετε το σπίτι σας παρά να αγοράσετε ένα καινούργιο.

Οικοδομικά υλικά

Πώς η επιλογή δομικών υλικών χαμηλών τόνων μπορεί να βελτιώσει το έργο σας

Όλοι αγαπάμε και εκτιμούμε τα σπίτια μας. Οπότε φυσικά θέλουμε να βρούμε τρόπους να τα διακοσμήσουμε και να τα κάνουμε πιο άνετα για τις οικογένειές μας. Όλοι ανυπομονούμε να εξοικονομήσουμε αρκετά χρήματα ή ένα στεγαστικό δάνειο που θα μας επιτρέψει την πολυτέλεια να ολοκληρώσουμε αυτά τα έργα. Μερικές φορές η ανακαίνιση ενός μπάνιου ή της κουζίνας μπορεί να αυξήσει τη δικαιοσύνη και τη συνολική αξία του σπιτιού μας.

Επιπλέον, διάφοροι λόγοι για να ανακαινίσετε ένα σπίτι περιλαμβάνουν τη βελτίωση της λειτουργικότητας, την αύξηση της άνεσης και την αύξηση της αξίας μεταπώλησης. Επιλέξτε δομικά υλικά χαμηλής συντήρησης για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει όλα αυτά τα πλαίσια κατά τη διάρκεια του έργου αναδιαμόρφωσης. Επιπλέον, μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι το έργο σας δεν θα καταρρεύσει με την πάροδο του χρόνου. Και διατηρεί την αξία του για πολύ καιρό.

Δείτε πώς θα σας βοηθήσουμε να ταξινομήσετε μερικά από τα δομικά υλικά με τη χαμηλότερη συντήρηση στην αγορά.

ιδέες για τη βελτίωση του σπιτιού

1 – πολυαπομόνωση

Με την ενεργειακή απόδοση στην κορυφή της λίστας προτεραιότητας για τους περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού το 2023, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα έργα μόνωσης είναι από τις πιο μοντέρνες ανακαινίσεις στον κλάδο της οικιακής βελτίωσης. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού αναζητούν τρόπους για να αυξήσουν την τιμή R του σπιτιού τους και να μειώσουν τις θερμογέφυρες όπως ποτέ πριν.

Κατά την έρευνα τύποι μόνωσης εξωτερικών τοίχων, η κύρια επιλογή στην αγορά είναι η σανίδα Polyiso. Αν και θα είναι λίγο πιο ακριβό από τον κανονικό αφρό ή το fiberglass, τα οφέλη υπερτερούν κατά πολύ της υψηλότερης τιμής.

Επιπλέον, η τιμή R ανά ίντσα είναι υψηλότερη από 6, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες του σπιτιού να χρησιμοποιούν μια λεπτή, κομμένη σανίδα που δεν περιορίζει τη δυνατότητα κατασκευής, όπως τα πιο ογκώδη προϊόντα μόνωσης. Επιπλέον, τα δομικά υλικά όπως αυτό έχουν μια ισχυρή και άκαμπτη κατασκευή πλάκας που εξασφαλίζει συνεχή μόνωση για τους τοίχους του σπιτιού σας, οι οποίοι δεν θα χρειάζονται συνεχή συντήρηση λόγω της καθίζησης με την πάροδο του χρόνου και της παραμόρφωσης λόγω των ισχυρών ανέμων.

Οικοδομικά υλικά

2 – Παράθυρα κατηγορίας Hurricane

Τα παράθυρα είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές της δημιουργίας ενός αεροστεγούς περιβλήματος για το σπίτι σας. Και ήταν από τους πρώτους που υπέφεραν κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Ως αποτέλεσμα, πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού εγκαταλείπουν παλιομοδίτικα ξύλινα κουφώματα παραθύρων με αντάλλαγμα τα αλουμινένια.

Τα κουφώματα αλουμινίου είναι πλήρως ανθεκτικά στην υγρασία. Και μην καταστραφείτε από τις ακτίνες UV με τον ίδιο τρόπο που κάνουν τα ξύλινα κουφώματα. Κατά γενικό κανόνα, τα ξύλινα κουφώματα πρέπει να βάφονται ή να επεξεργάζονται τακτικά για να αποφευχθεί η ζημιά από τον ήλιο.

Για εκείνους τους ιδιοκτήτες σπιτιού που ζουν σε περιοχές με ακραίες καιρικές συνθήκες και έχουν λίγο περισσότερα να επενδύσουν σε αναβαθμίσεις παραθύρων, μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το αλουμίνιο με την αναβάθμιση σε παράθυρα από χάλυβα ποιότητας τυφώνα.

Χρησιμοποιώντας ένα ισχυρό ατσάλινο πλαίσιο και φύλλα που είναι πλήρως ανθεκτικά στις κρούσεις, τα παράθυρα τύπου τυφώνα χρησιμοποιούν ενισχυμένο γυαλί ικανό να αντέχει ανέμους έως 250 mph και κρούσεις βλημάτων έως 100 mph.

Όταν οι γείτονές σας προσπαθούν να καλέσουν έναν επαγγελματία τεχνικό παραθύρων μετά από μια σφοδρή καταιγίδα, η ιδιοκτησία σας θα παραμείνει ανέπαφη με παράθυρα τύπου τυφώνα.

3 – Παρακαμπτήριος από χαλύβδινους κορμούς

Αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη ρουστίκ γοητεία της παραδοσιακής επένδυσης από ξύλο και τούβλο, οι απαιτήσεις συντήρησης αυτών των υλικών τα καθιστούν απαγορευτικά για τους σημερινούς ιδιοκτήτες σπιτιού που βρίσκονται εν κινήσει. Για παράδειγμα, οι ξύλινες σανίδες πρέπει να φροντίζονται ή να βάφονται κάθε δύο χρόνια για να διατηρούν τις μονωτικές τους ιδιότητες. Επιπλέον, υλικά όπως το τούβλο θα πρέπει να σφραγίζονται τακτικά για να αποφευχθεί η απορρόφηση υγρασίας.

Τα καλά νέα είναι ότι οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να επιτύχουν την ίδια ρουστίκ εμφάνιση με πέτρα, ξύλινες σανίδες ή παρακαμπτήριος από σανίδες και ράγες Επιλέγοντας μοντέρνα επένδυση από κορμούς χάλυβα, δεν θα χάσετε την αντοχή. Και το φτιάχνουν σε στυλ που δεν διαφέρουν από τα παραδοσιακά υλικά επένδυσης. Επιπλέον, η επένδυση από κορμούς χάλυβα είναι πλήρως ανθεκτική στη φωτιά, την υγρασία, τα παράσιτα και τις κρούσεις. Και μπορείτε εύκολα να το καθαρίσετε με πλύση πίεσης μία φορά κάθε έξι μήνες.

Επιπλέον, οι αντίπαλοι μπορεί να υποστηρίξουν ότι το αρχικό κόστος της χαλύβδινης επένδυσης είναι υψηλότερο από άλλους τύπους παρακαμπτηρίου. Ωστόσο, το κόστος ιδιοκτησίας καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής γίνεται πολύ ανταγωνιστικό. Ειδικά αν σκεφτείτε ότι η χαλύβδινη επένδυση δεν θα χρειαστεί ποτέ να αντικατασταθεί για όλη τη ζωή του σπιτιού σας και απαιτεί ελάχιστους, αν όχι καθόλου, πόρους συντήρησης.

4 – Σύνθετα πλακίδια

Όπως οι σύγχρονες επιλογές επένδυσης, τα καινοτόμα υλικά στέγης μπορούν να αυξήσουν σημαντικά τη μακροζωία μιας στέγης σε σύγκριση με τις παραδοσιακές επιλογές στέγης. Για παράδειγμα, τα σύγχρονα σύνθετα βότσαλα από καουτσούκ, υαλοβάμβακα και ανακυκλωμένα πλαστικά πολυμερή είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επιπλέον, αυτά τα οικοδομικά υλικά μπορούν να παραχθούν σε στυλ που σχεδόν δεν διακρίνονται από προϊόντα όπως ασφαλτοτάπητα και ξύλινα πλακάκια.

Ωστόσο, τα σύνθετα βότσαλα έχουν την υψηλότερη αντοχή στη φωτιά και αντοχή στην κρούση στην αγορά. Αυτό τους δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των επικίνδυνων για πυρκαγιά ξύλινων πλακιδίων και των ασφαλτικών έρπητα ζωστήρα που είναι επιρρεπείς σε φουσκάλες.

Επιπλέον, αυτά τα παραδοσιακά προϊόντα διασπώνται κατά τη μακροχρόνια έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία. Και συνήθως απαιτούν αντικατάσταση κάθε 15-25 χρόνια. Ο σύνθετος έρπητας ζωστήρας, από την άλλη πλευρά, συνήθως έχει καλή βαθμολογία και μπορεί να διαρκέσει έως και 50 χρόνια. Επιπλέον, σας βοηθά να διασφαλίσετε ότι διατηρείτε την ίδια στέγη στο σπίτι σας καθ ‘όλη τη διάρκεια ζωής της. Και χωρίς κανένα τρέχον κόστος επισκευής.

5 – Οι πινελιές από καπλαμά πέτρας στο εσωτερικό είναι όμορφα οικοδομικά υλικά

Όταν πρόκειται για την ανθεκτικότητα ενός κτιρίου, πολλοί άνθρωποι πηδούν αμέσως στα θεμέλια, το πλαίσιο ή τα εξωτερικά στοιχεία του σπιτιού που οι δυνάμεις της φύσης θα δοκιμάσουν άμεσα. Ωστόσο, είναι εξίσου σημαντικό να εξετάσετε τα δομικά υλικά χαμηλής συντήρησης για το εσωτερικό του σπιτιού σας. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε γυαλισμένα δάπεδα από σκυρόδεμα, μη πορώδεις πάγκους χαλαζία και εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα. Επιπλέον, θα ανακαλύψετε μερικά στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης που είναι ανθεκτικά και καθαρίζονται εύκολα.

Μια άλλη υπέροχη ιδέα είναι να συνδυάσετε κατασκευασμένος καπλαμάς πέτρας τοποθετήστε τόνους στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Είτε το χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε έναν τοίχο έμφασης σε ένα μπάνιο είτε για να δημιουργήσετε υφή γύρω από ένα τζάκι, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επιπλέον, η ανθεκτική εμφάνιση της ψεύτικης πέτρας θα προσφέρει διαρκή γοητεία στους βαμμένους τοίχους, απαιτώντας τακτική βαφή για να καλύψει τις ζημιές από την καθημερινή χρήση.

6 – Διαπεραστικοί δρόμοι με χαλίκι

Οι κλασικοί τσιμεντένιοι δρόμοι φαίνονται εντυπωσιακοί όταν είναι νέοι, αλλά μπορούν να καταστραφούν από τις δυνάμεις της φύσης. Χωρίς σωστή στεγανοποίηση, το σκυρόδεμα μπορεί να είναι πολύ πορώδες. Και ενέχει κίνδυνο ραγίσματος και παραμόρφωσης κατά τη διάρκεια του κύκλου κατάψυξης/απόψυξης. Επίσης κινδυνεύουν να υποστούν ζημιά λόγω της απομάκρυνσης του υποστρώματος κατά τη ροή βαρέως νερού. Πολλοί ιδιοκτήτες κατοικιών στρέφονται σε διαπερατά χαλίκια για να μειώσουν αυτές τις ανησυχίες και να προωθήσουν μια μόνιμη εμφάνιση στο δρόμο.

Ενώ οι παραδοσιακοί χωματόδρομοι διατρέχουν τον κίνδυνο αυλακώσεων και σβώλων λόγω χρήσης ή καιρικών συνθηκών, οι σύγχρονοι χωματόδρομοι θα παραμείνουν στη θέση τους. Και κάντε το με τη βοήθεια διαπερατών επιστρώσεων που έχουν τοποθετηθεί στη βάση της εισόδου.

Το πιο σημαντικό, συγκρατεί το χαλίκι στη θέση του και εξασφαλίζει βέλτιστη αποστράγγιση. Και η αμετάβλητη εμφάνιση του δρόμου σε όλες τις εποχές.

Αντέξτε στη δοκιμασία του χρόνου με αυτά τα ανεπιτήδευτα οικοδομικά υλικά

Όταν αναλαμβάνετε ένα έργο αναδιαμόρφωσης, είναι σημαντικό να επιλέγετε υλικά που θα έχουν καλή απόδοση. Και θέλετε να εξασφαλίσετε τη συνεχή επιτυχία των ανακαινίσεων και να διατηρήσετε την αξία τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έχοντας αυτό κατά νου, ίσως είναι καλή ιδέα να ανακαλύψετε αυτά τα δομικά υλικά χαμηλής συντήρησης. Και πάλι, η μόνωση Polyiso, τα παράθυρα με βαθμολογία τυφώνα, η επένδυση από ατσάλι, τα σύνθετα βότσαλα οροφής, οι πινελιές από καπλαμά πέτρας και οι διαπερατοί δρόμοι με χαλίκι είναι εξαιρετικές επιλογές. Σκεφτείτε αυτά τα έξι μη ανόητα οικοδομικά υλικά για το επόμενο έργο βελτίωσης του σπιτιού σας.

Προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον για το σπίτι

Το να ζεις έναν οικολογικό τρόπο ζωής δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο. Υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ξεκινήσετε. Όταν πρόκειται για μετάβαση σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ζωήςκαλή αρχή στο σπίτι.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️