5 ειδικές συμβουλές για την ταπετσαρία που πρέπει να μάθετε

5 ειδικές συμβουλές για την ταπετσαρία που πρέπει να μάθετε

16 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Προτού προετοιμαστείτε για το νέο σας έργο βελτίωσης σπιτιού, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις καλύτερες συμβουλές από τους ειδικούς για την ταπετσαρία. Η ταπετσαρία του σπιτιού σας μπορεί να ενισχύσει την ομορφιά κάθε δωματίου και να δημιουργήσει ένα κομψό σχέδιο και προφορά. Η ταπετσαρία δεν ξεφεύγει ποτέ από τη μόδα και μπορεί να προσθέσει ομορφιά και κομψότητα σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Συμβουλές για την επικόλληση ταπετσαρίας

Πώς αυτές οι συμβουλές ταπετσαρίας μπορούν να βοηθήσουν το έργο σας να λειτουργήσει ομαλά

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Η διακόσμηση ταπετσαρίας γίνεται όλο και πιο δημοφιλής κάθε χρόνο. Με μια μεγάλη γκάμα μοτίβων, στυλ και χρωμάτων, είναι ιδανικά για κάθε δωμάτιο. Αλλά ως οικιακός τεχνίτης, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε τις καλύτερες συμβουλές για την ταπετσαρία πριν ξεκινήσετε.

Η ταπετσαρία έχει γίνει γρήγορα βασικό στοιχείο πολλών σπιτιών σε όλο τον κόσμο. Και για καλό λόγο. Η ταπετσαρία προσθέτει υφή, χρώμα και στυλ σε υπνοδωμάτια, σαλόνια, κουζίνες, διαδρόμους και πολλά άλλα.

Ωστόσο, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις συμβουλές για να σας βοηθήσουν να βρείτε την τέλεια ταπετσαρία. Πρώτα, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε αριθμομηχανή ταπετσαρίας για να πάρετε τις μετρήσεις σας. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι θα μετρήσετε πριν αγοράσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα, χρόνο και προσπάθεια.

Παρακάτω θα βρείτε αυτές τις πέντε συμβουλές για ταπετσαρία από τους ειδικούς που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και να κάνετε τη δουλειά σωστά!

Συμβουλές για την επικόλληση ταπετσαρίας

1 – Έρευνα για κίνητρα και έμπνευση

Στην ιδανική περίπτωση, είναι καλύτερο να αντλείτε κίνητρα και έμπνευση από την έρευνα. Έτσι, για παράδειγμα, μπορείτε να ξεκινήσετε την αποθήκευση εικόνα από το Pinterest ή δωμάτια Instagram με ταπετσαρία. Στη συνέχεια επιλέξτε το χρωματικό σας συνδυασμό από εμπνευσμένες εικόνες ή δημιουργήστε το δικό σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Φυσικά, θα θελήσετε να σκεφτείτε πρακτικά με βάση το δωμάτιο ή τα δωμάτια που θέλετε να διακοσμήσετε. Για παράδειγμα, εάν επιλέγετε μπάνιο ή κουζίνα, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε χαρτί βινυλίου για να αντέχετε την υγρασία και την υγρασία. Όταν φύγετε από το δωμάτιο, θα μπορείτε να πείτε ποια υφή χρησιμοποιείτε.

Επίσης, αποφασίστε για τον τύπο της ταπετσαρίας που θέλετε. Μπορείτε να επιλέξετε από print, βινύλιο, αλουμινόχαρτο, flock, mylar, μπαμπού και πολλά άλλα. Επίσης, σκεφτείτε ποιο μοτίβο προτιμάτε όταν πρόκειται για σχέδιο. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μικρές, μεγάλες, μεγάλες ανοιχτές, γεωμετρικές, κάθετες, οριζόντιες ή διαγώνιες ρίγες, ανάγλυφη κ.λπ.

2 – Ακύρωση μνήμης ταπετσαρίας

Αφού αγοράσετε ταπετσαρία, θα θέλετε να ακυρώσετε το ρολό μνήμης. Με αυτόν τον τρόπο, όταν ξεκινάτε την εγκατάστασή του, είναι πολύ πιο εύκολο από το να ασχοληθείτε με την τυλιγμένη θέση του ρολού μετά το άνοιγμα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τυλίξετε την ταπετσαρία προς τα πίσω. Αυτό θα εξαλείψει τη συστροφή κατά την εγκατάσταση. Οι ειδικοί προτείνουν πάντα παρόμοιες συμβουλές για την επικόλληση ταπετσαρίας και χρησιμοποιήστε τις όταν κολλάτε οποιαδήποτε ταπετσαρία

3 – Σκεφτείτε τη θέα από διαφορετικά δωμάτια

Εάν πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι για το πώς θα φαίνεται η ταπετσαρία στην κουζίνα σας, δείτε την από το διπλανό δωμάτιο ή από το μέρος όπου τρώτε. Επίσης, μπορείτε αγοράστε ένα δείγμα ταπετσαρίας, δοκιμάστε το σε διαφορετικούς τοίχους και ελέγξτε πώς φαίνεται από άλλο δωμάτιο. Φαίνεται υπέροχο όταν περπατάτε στο χώρο; Θα κάνει το δωμάτιο πιο μέτριο ή ομιχλώδες;

Ρωτήστε αν σας φαίνεται φιλόξενο; Ταιριάζει ο συνδυασμός χρωμάτων με αυτό που είχα στο μυαλό μου; Το μοτίβο φαίνεται απασχολημένο ή χαλαρωτικό; Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερη επιλογή στην επιλογή των σωστών ταπετσαριών. Εάν δεν μπορείτε να δείτε το ένα δωμάτιο από το επόμενο, μπορείτε να συνδυάσετε μοτίβα και χρώματα χωρίς ανησυχία.

Σκεφτείτε να το δημιουργήσετε πάνω από το κρεβάτι σας ή ως έργο τέχνης στη μέση του σαλονιού σας.

4 – Χρησιμοποιείτε πάντα πολλή πάστα – χρήσιμες συμβουλές για την ταπετσαρία

Σήμερα, πολλές ταπετσαρίες έρχονται προ-εφαρμοσμένες, γεγονός που καθιστά εύκολη την τοποθέτησή τους. Παρόλα αυτά, συνιστάται η χρήση πάστας για να διασφαλιστεί η ποιοτική εγκατάσταση. Φυσικά, εάν νοικιάζετε χώρο, καλό θα ήταν να αποφύγετε τη χρήση πάστας και αυτοκόλλητων από προεπικολλημένο χαρτί. Με αυτόν τον τρόπο, είναι πιο εύκολο να αφαιρεθεί όταν είναι ώρα να μετακινηθείτε.

Κατά την τοποθέτηση, φροντίστε να κολλήσετε καλά τις γωνίες, πάνω και κάτω. Η προσθήκη επιπλέον πάστας σε αυτές τις περιοχές θα αποτρέψει το στρίψιμο και το ξεφλούδισμα στο δρόμο. Και κρατάτε πάντα την πάστα που περισσεύει σε περίπτωση που εμφανίσετε ξεφλούδισμα. Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το εξαιρετικό Ένα σύνολο εργαλείων για την εξομάλυνση των ταπετσαριών για να εξασφαλίσετε καλή πρόσφυση. Όσον αφορά τις συμβουλές για ταπετσαρία, αυτό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

5 – Εργαστείτε γρήγορα για καλύτερα αποτελέσματα – Αξίζει να χρησιμοποιήσετε συμβουλές για ταπετσαρία

Όσον αφορά τις συμβουλές για την ταπετσαρία, οι ειδικοί συμφωνούν ότι είναι καλύτερο να τελειώσετε το δωμάτιο γρήγορα. Πρέπει να εγκαταστήσετε το φύλλο αμέσως μετά την εφαρμογή της πάστας. Θυμηθείτε ότι η πάστα μπορεί να στεγνώσει γρήγορα και το χαρτί δεν θα έχει καμία πιθανότητα αν συμβεί αυτό. Μην επιτρέπετε στον εαυτό σας να αποσπάται η προσοχή σας, οπότε απενεργοποιήστε το κινητό σας και επικεντρωθείτε στη δουλειά.

Τώρα, με αυτές τις συμβουλές ταπετσαρίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο. Εάν είναι δυνατόν, ζητήστε από ένα δεύτερο ζευγάρι χέρια να σας βοηθήσει με την εγκατάσταση. Εάν όχι, μπορείτε ακόμα να κάνετε τη δουλειά αποτελεσματικά και θυμηθείτε να ακολουθείτε όλες τις διαδικασίες ασφαλείας κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε έργου βελτίωσης σπιτιού.

Εσωτερική βαφή

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε χρώμα εσωτερικού χώρου για το σπίτι σας. Δυστυχώς, δεν είναι τόσο απλό όσο η επιλογή του σωστού χρώματος ή φινιρίσματος. Εξάλλου, δεν θέλετε να έχετε τύψεις ζωγράφου ή να βάψετε χρώματα που δεν σας αρέσουν. Επομένως, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν αναλάβετε μια δέσμευση.

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️