13 σπιτικές νιφάδες χιονιού για να διακοσμήσετε το σπίτι σας αυτόν τον χειμώνα

13 σπιτικές νιφάδες χιονιού για να διακοσμήσετε το σπίτι σας αυτόν τον χειμώνα

10 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Το καλύτερο μέρος του χειμώνα είναι να μπορείτε να κοιτάξετε έξω και να δείτε όμορφες μεγάλες νιφάδες χιονιού να πέφτουν νωχελικά στο έδαφος. Είναι τόσο άνετο να μπορείς να παρακολουθήσεις απλώς μια χειμερινή εκπομπή χωρίς να φύγεις από το ζεστό σου σπίτι. Δεδομένου ότι δεν χιονίζει κάθε μέρα, τουλάχιστον τους περισσότερους χειμώνες, θα ήταν διασκεδαστικό να φέρετε αυτό το look ακριβώς μέσα. Μπορείτε να το κάνετε εύκολα φτιάχνοντας τις δικές σας νιφάδες χιονιού. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από σπιτικές νιφάδες χιονιού που μπορείτε να διαλέξετε. Και αν δεν έχετε πολύ χρόνο, μην ανησυχείτε! Όλες αυτές οι χειροτεχνίες μπορούν να γίνουν σε λιγότερο από μία ώρα ή και πέντε λεπτά.

Οι σπιτικές νιφάδες χιονιού είναι πολύ διασκεδαστικό να φτιάχνεις το χειμώνα. Είναι διασκεδαστικό να τα κρεμάτε στο δέντρο την περίοδο των Χριστουγέννων. Αλλά και μετά τα Χριστούγεννα, μπορείτε να τα κρεμάσετε σε παράθυρα, πόμολα ή μανταλάκια για όλη τη χειμερινή περίοδο. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές χειροτεχνίες με νιφάδες χιονιού που χρησιμοποιούν πράγματα όπως κλαδιά, κουμπιά, μπαστούνια φρυγανιών, ακόμη και ρολά χαρτιού υγείας. Αυτή η συλλογή Φτιάξτο μόνος σου στολίδι με νιφάδα χιονιού οι χειροτεχνίες περιλαμβάνουν όλα αυτά και πολλά άλλα. Με όλες τις επιλογές, θα πρέπει να έχετε κάτι διαθέσιμο για να δοκιμάσετε μία από αυτές. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος ανακύκλωσης!

Από παιδί μου άρεσε να φτιάχνω νιφάδες χιονιού από χαρτί. Αυτές οι χειροτεχνίες με νιφάδες χιονιού είναι εξίσου διασκεδαστικές, αλλά με λίγη περισσότερη δύναμη. Είναι επίσης αρκετά βολικά στη χρήση για διακόσμηση σπιτιού. Η κατασκευή νιφάδων χιονιού σίγουρα δεν είναι μόνο για παιδιά! Είναι ωραίο που δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες για τη δημιουργία μιας νιφάδας χιονιού. Κάθε μεμονωμένη νιφάδα χιονιού πρέπει να έχει τον δικό της χαρακτήρα – παρόμοιο με τις νιφάδες χιονιού που υπάρχουν στη φύση.

Στολίδια από νιφάδες χιονιού

Αυτή η ανάρτηση περιέχει συνδέσμους προτεινόμενων προϊόντων. Εάν κάνετε μια αγορά μέσω ενός από τους συνδέσμους, θα λάβω μια μικρή προμήθεια χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς.

Πώς να φτιάξετε μια νιφάδα χιονιού από χαρτί

Προτού ασχοληθώ με όλα τα διακοσμητικά νιφάδων χιονιού από άλλα υλικά εκτός από χαρτί, θα ήθελα να σας δείξω έναν οδηγό για την κατασκευή νιφάδων χιονιού ή μενταγιόν από χαρτί που ξεπερνά τις συνηθισμένες νιφάδες χιονιού που μπορεί να θυμάστε από την παιδική σας ηλικία. Αυτές οι χάρτινες νιφάδες χιονιού είναι ένας συνδυασμός από περίπλοκα κοψίματα και πτυχώσεις για να δημιουργήσουν μια πιο παχιά, υφή σαν ακορντεόν.

πώς να φτιάξετε μια νιφάδα χιονιού από χαρτί
Σχολικό βιβλίο: Ένας σκύλος γάβγιζε

Κρεμάστε αυτές τις όμορφες νιφάδες χιονιού στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, το τζάκι ή το παράθυρό σας. Για να τα κρεμάσετε, απλώς συνδέστε ένα μήκος πετονιάς ή πετονιάς.

Στολίδια-κλαδάκια-χιονονιφάδες

κλαδιά νιφάδας χιονιού
ΟΔΗΓΙΕΣ: Πώς να φτιάξετε μια νιφάδα χιονιού από κλαδιά

Ένας πολύ καλός τρόπος για να φτιάξετε μια νιφάδα χιονιού σε ρουστίκ στυλ είναι να χρησιμοποιήσετε κλαδιά. Μπορείτε να δημιουργήσετε όλα τα είδη στυλ σε πολλά διαφορετικά μεγέθη. Απλώς κόψτε μερικά κλαδάκια στο σωστό μέγεθος και συνδέστε τα με ένα σχέδιο που καταλαβαίνετε. Χρησιμοποιήστε ζεστή κόλλα ή σπάγκο για να στερεώσετε όλα τα κλαδάκια μαζί. Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε στολίδια όπως κουμπιά, χάντρες ή κοσμήματα για να τα κάνετε πραγματικά να λάμπουν.

Τα λεπτά κλαδιά θα δημιουργήσουν μια πιο λεπτή νιφάδα χιονιού, αλλά αν θέλετε κάτι λίγο μεγαλύτερο ή πιο ουσιαστικό, θα λειτουργήσουν και μικρά κλαδάκια. Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε ξυλάκια ή κλαδιά, μπορείτε εύκολα να αγοράσετε ένα μικρό πακέτο.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ BIRCH BRANCHES

Νιφάδα χιονιού από κουμπιά

κουμπί στολίδι νιφάδα χιονιού
ΟΔΗΓΙΕΣ: Στολίδι για κεντήματα σε σχήμα νιφάδας χιονιού

Μιλώντας για κουμπιά, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σχέδιο νιφάδας χιονιού σχεδόν εξ ολοκλήρου από κουμπιά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε πρώτα είναι να δημιουργήσετε μια βάση για να κολλήσετε τα κουμπιά. Και πάλι χρησιμοποίησα κλαδάκια, αλλά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και μπαστούνια φρυγανιών ή καθαριστικά σωλήνων ως βάση. Αλλάξτε το μέγεθος των κουμπιών για να δημιουργήσετε ένα πιο ενδιαφέρον σχέδιο. Μπορείτε επίσης να παίξετε με διάφορα χρωματιστά κουμπιά για να συντονιστείτε με τα υπόλοιπα κοσμήματά σας.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΥΜΠΙΩΝ

Ανά θέμα: Ιδέες για χειμερινή διακόσμηση μετά τα Χριστούγεννα

Στολίδι με νιφάδα χιονιού

DIY μανταλάκι στολίδι νιφάδα χιονιού
ΔΕΙΤΕ: Φτιάξτο μόνος σου ιδέες για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Αυτό το στολίδι με νιφάδα χιονιού χρησιμοποιεί μανταλάκια που ξεχωρίζουν. Στη συνέχεια συλλέγονται ξανά και χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν ένα διασκεδαστικό χειμερινό σχέδιο. Αυτά τα μανταλάκια έχουν βαφτεί για πιο φινιρισμένη και ρουστίκ εμφάνιση. Μπορείτε επίσης να τα βάψετε λευκά και να προσθέσετε γκλαμουρόσκονη για να τα κάνετε να αστράφτουν σαν αληθινό χιόνι.

PLUG SHOP

Νιφάδες χιονιού με μπαστούνια φρυγανιών

Νιφάδες χιονιού ραβδί Popsicle
ΔΕΙΤΕ: Τι να κάνετε με τα ξυλάκια φρυγανιών

Νομίζω ότι έφτιαξα και το Popsicle Snowflakes ως παιδί. Ωστόσο, δεν ήταν τίποτα σαν αυτά! Είναι απίστευτο τι σχέδια μπορείς να βρεις χρησιμοποιώντας απλά μπαστούνια φρυγανιών. Επίσης μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός φυσικών στικ με λευκά.

ΑΓΟΡΑ ΜΑΣΤΙΚΩΝ από Εσκιμώους

Στολίδι νιφάδα χιονιού σε μια σελίδα βιβλίου

Στολίδι νιφάδα χιονιού σε μια σελίδα βιβλίου
ΔΕΙΤΕ: 30+ DIY Διακοσμήσεις Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Εντάξει, οι σελίδες του βιβλίου είναι τεχνικά χάρτινες, αλλά αυτή δεν είναι η μέση χάρτινη νιφάδα χιονιού! Η ύφανση παχιών στρωμάτων σελίδων δημιουργεί μια νιφάδα χιονιού που μπορείτε να εμφανίσετε ξανά και ξανά. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ περίπλοκος και φαίνεται να απαιτεί λίγο χρόνο και υπομονή.

Φτιάξτο μόνος σου ξύλινες νιφάδες χιονιού

Στολίδι νιφάδας χιονιού καμένο σε ξύλο
ΔΕΙΤΕ: 30+ DIY Διακοσμήσεις Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Εάν έχετε ένα εργαλείο καύσης ξύλου, η κατασκευή αυτού του στολιδιού από νιφάδα χιονιού είναι παιχνιδάκι. Λατρεύω την εμφάνιση των ξύλινων σχεδίων σε μικρά ή μεγάλα κομμάτια ξύλου. Αυτός είναι ένας μοναδικός και ρουστίκ τρόπος για να φτιάξετε μια νιφάδα χιονιού με τα χέρια σας.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΙΜΜΑΤΑ και ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΞΥΛΟ

Ανά θέμα: μια συλλογή από τζάκια χειμώνα

Καθαριστικό σωλήνων για νιφάδες χιονιού

στολίδια καθαριστικό σωλήνα νιφάδες χιονιού
ΔΕΙΤΕ: Εύκολες Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες

Κρεμάστε αυτές τις νιφάδες χιονιού σε μια γιρλάντα ντυμένη πάνω από το τζάμι ή στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σας. Φτιάχνονται εύκολα, οπότε μπορείτε να φτιάξετε πολλά από αυτά. Θα ήταν επίσης ιδανικά για κάλυμμα δώρων αντί για φιόγκους που αγοράζονται από το κατάστημα.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΛΗΝΩΝ

Ένα ρολό χαρτί υγείας Snowflakes

ρολό χαρτί υγείας νιφάδα χιονιού
ΕΝΤΟΛΗ: Woli Creations

Εάν εξοικονομείτε ρολά χαρτιού υγείας για χειροτεχνίες, εδώ είναι ένα άλλο υπέροχο έργο για αυτούς. Αυτό είναι ένα άλλο απλό προϊόν που μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα χειμερινή διακόσμηση. Θα φαίνονται επίσης υπέροχα σε ένα τζάμι.

Στολίδι νιφάδα χιονιού από ξύλινες χάντρες

ξύλινο στολίδι με χάντρες νιφάδα χιονιού
ΕΝΤΟΛΗ: πούλιες και διακόσμηση

Είδα νιφάδες χιονιού με χάντρες φτιαγμένες από πολύχρωμες χάντρες και καθαριστικά σωλήνων. Ωστόσο, αυτή είναι η αγαπημένη μου διακόσμηση με χάντρες νιφάδα χιονιού. Η χρήση ξύλινων χάντρες και σπάγκου δίνει μια ωραία ουδέτερη, καθαρή και ρουστίκ κομψή εμφάνιση.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΛΙΕ

Σχετικά: Χωριάτικες χειροτεχνίες με χιονάνθρωπους

Νιφάδα χιονιού από χάντρες με τα χέρια σας

μια νιφάδα χιονιού από χάντρες με τα χέρια σας
Σχολικό βιβλίο: Ρυθμοί παιχνιδιού

Αν αγαπάτε τις χάντρες και προτιμάτε λίγη λάμψη, αυτό το στολίδι με νιφάδα χιονιού είναι ιδανικό για εσάς. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα συρμάτινο σχήμα νιφάδας χιονιού και μερικές όμορφες κρυστάλλινες χάντρες. Θα είναι όμορφα στο δέντρο με την αντανάκλαση των φώτων.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΥΡΜΑΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΧΙΟΝΙΦΑΔΑΣ

Σκαλιστό στολίδι με νιφάδα χιονιού

στολίδι κομμένο νιφάδα χιονιού
Σχολικό βιβλίο: Ο κόσμος της στάμπας της πονηρής Μαρίας

Χρησιμοποιώντας ισχυρό χαρτόνι, μπορείτε να φτιάξετε περίπλοκες νιφάδες χιονιού που θα διαρκέσουν για χρόνια. Η χρήση ενός κοπτήρα καθιστά εύκολη την κοπή του σχεδίου της νιφάδας χιονιού. Παίξτε επίσης με glitter και μοτίβα. Εάν δεν έχετε εργαλείο για να κόψετε τις δικές σας μήτρες, μπορείτε απλά να αγοράσετε προκομμένες νιφάδες χιονιού για να τις συνδυάσετε σε μια τρισδιάστατη νιφάδα χιονιού με πτυχώσεις και κόλλα.

ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΙΟΝΙΦΑΔΩΝ

Πώς να πλέκω με βελονάκι μια νιφάδα χιονιού

χειροποίητες πλεκτές νιφάδες χιονιού
Οδηγίες βίντεο: Πλέκω

Η σκέψη των κροσέ νιφάδων χιονιού που κρέμονται από ένα δέντρο προκαλεί ένα τόσο ζεστό και νοσταλγικό συναίσθημα. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό βήμα προς βήμα για να δείτε πώς γίνεται.

Επόμενο: Χριστουγεννιάτικα στολίδια από παλιά στολίδια