12 χειροτεχνίες από κέρατα που μπορείτε να διακοσμήσετε με τα χεράκια σας

12 χειροτεχνίες από κέρατα που μπορείτε να διακοσμήσετε με τα χεράκια σας

21 Ιανουαρίου, 2023 0 By admin

Ένα από τα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε ο σύζυγός μου και σε μένα τον χειμώνα είναι να περπατάμε μέσα στο δάσος ψάχνοντας για κέρατα κέρατων. Είναι διασκεδαστικό να τα βρίσκουμε και μετά να φτιάχνουμε πράγματα από αυτά για την καμπίνα μας. Αν και συχνά αρκεί απλά να απλώσετε ένα κέρατο για διακόσμηση. Εκτός από τα πεταμένα κέρατα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μύτες και κομματάκια για χρήση σε χειροτεχνίες με κέρατα. Ή, εάν είστε κυνηγός ή γνωρίζετε κάποιον που είναι, ίσως μπορέσετε να πάρετε μερικά επιπλέον κέρατα για να τα χρησιμοποιήσετε για διακόσμηση.

Αναζήτησα μερικές από τις πιο δημιουργικές χειροτεχνίες με κέρατο για να σας εμπνεύσω με τα δικά σας έργα χειροτεχνίας. Οι παρακάτω 12 χειροτεχνίες με κέρατα θα σας δώσουν μερικές υπέροχες ιδέες και οδηγίες για το τι μπορείτε να φτιάξετε με τα κέρατα για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

χειροτεχνίες από κέρατα

Τυχαίνει να είμαι παντρεμένος με έναν επιτυχημένο κυνηγό που ήταν πρόθυμος να μου δώσει μερικά μικρότερα κέρατα ελαφιού. Αυτό λειτουργεί καλά όταν δεν μπορούμε να βρούμε τα κέρατα. Αν και ο σύζυγός μου και εγώ μας αρέσει να περπατάμε στο δάσος το χειμώνα με την ελπίδα να βρούμε κέρατα, είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν. Εκτός από το να βρείτε κέρατα μόνοι σας, μπορείτε επίσης να αγοράσετε κέρατα από κάποιον άλλο. Έχω δει ελαφοκέρατα σε πολλές πωλήσεις ακινήτων, εμπορικά κέντρα με αντίκες και υπαίθριες αγορές.

Χειροτεχνίες με κέρατα για να δοκιμάσετε

Πρώτον, υπάρχουν πολλές διακοσμητικές χρήσεις για να κρεμάσετε μόνο τα κέρατα σε έναν τοίχο. Χρησιμοποιήστε τα για κρεμάστρες, θήκες κοσμημάτων και κάγκελα για πετσέτες. Αφήστε τα φυσικά ή βάψτε τα σε μονόχρωμο ή μοτίβο. Βασικά, αν ξέρετε πώς να στερεώνετε καρφιά σε έναν τοίχο, μπορείτε να κάνετε τόσα πολλά.

1. Antler Mount Makeover

κούμπωμα μακιγιάζ από κέρατα
ΟΔΗΓΙΕΣ: Φτιάξτο μόνος σου διακόσμηση τοίχου με κέρατα

Για να προσθέσω λίγη αίσθηση στην παλιά βιτρίνα του συζύγου μου, έβαψα το ξύλινο υπόστρωμα και μέρος του κρανίου λευκό. Προηγουμένως, μέρος του κρανίου ήταν τυλιγμένο με δέρμα και το ξύλο ήταν βαμμένο με μέτρια δρυς. Έπρεπε επίσης να αλλάξω λίγο το δερμάτινο μέρος με το Snow-tex. Λειτουργούσε σαν γούρι και τώρα δεν με πειράζουν τα κέρατα που κρέμονται στον τοίχο.

2. Χρωματίστε το κέρατο

ζωγραφισμένο γάντζο από κέρατα διακόσμηση
ΠΗΓΗ: 25 Εύκολες DIY ιδέες διακόσμησης

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να βάψετε το κέρατο για να του δώσετε μια καλλιτεχνική εμφάνιση. Στη συνέχεια απλά τοποθετήστε το στο τραπεζάκι του καφέ σας ή κρεμάστε το για να το χρησιμοποιήσετε ως γάντζο τοίχου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ντύσετε τα κέρατα.

3. Πώς να στερεώσετε τα κέρατα ελαφιού σε μια σανίδα

χειροτεχνίες από κέρατα
ΕΝΤΟΛΗ: Αρκετά εύχρηστο κορίτσι

Είτε αφήσετε το τμήμα του κρανίου συνδεδεμένο όπως φαίνεται παραπάνω είτε κόψετε το μέρος με ένα σιδηροπρίονο, πρέπει πρώτα να ανοίξετε μια τρύπα όπου θέλετε να τοποθετήσετε τη βίδα. Αυτό το παράδειγμα δείχνει πώς να στερεώσετε τα κέρατα μέσω μέρους του κρανίου, αλλά μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα τρυπώντας ένα πραγματικό κέρατο. Ανάλογα με τη χρήση που προορίζετε, μπορείτε να τα κρεμάσετε από τη δεξιά πλευρά προς τα πάνω ή ανάποδα. Ακολουθούν μερικές εμπνευσμένες φωτογραφίες για το πώς να τοποθετήσετε και να χρησιμοποιήσετε τα τοποθετημένα κέρατα.

4. Κρεμάστε το παλτό στις γωνίες

κρεμάστρα από κέρατα
ΠΗΓΗ: Decoist

Η κρεμάστρα μπορεί να αποτελείται από ένα σετ μεντεσέδων ή πολλά σετ. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση με τη βοήθεια της ξύλινης βάσης καθώς και των κέρατων. Τα κέρατα φαίνονται υπέροχα στο φυσικό τους φινίρισμα, αλλά προσθέστε χρώμα που ταιριάζει στο στυλ σας.

5. Τοποθετήστε κέρατα για μπουκάλια κρασιού

θήκη για μπουκάλια κρασιού ελαφιού
ΠΗΓΗ: Καταφύγιο

Σταυρώστε μερικά κέρατα για να χωρέσουν μερικά μπουκάλια κρασιού. Αφού έχετε τα κέρατα ευθυγραμμισμένα όπως τα θέλετε, θα σας βοηθήσει να σημειώσετε με μια αιχμηρή αιχμή το σημείο που είτε ενώνονται είτε που πρέπει να στερεώσετε κάθε κέρατο ξεχωριστά στον πίνακα. Στη συνέχεια, ανοίξτε τις τρύπες και περάστε το μπουλόνι μέσα από τα κέρατα και το ξύλο. Αφού περιστραφεί η βίδα, στερεώστε την με ένα παξιμάδι.

Βρήκα επίσης ένα σεμινάριο για μια επιτραπέζια σχάρα κρασιού από ελαφοκέρατο. Οι λεπτομερείς οδηγίες απλοποιούν την υλοποίηση.

ένα ράφι για μπουκάλια κρασιού από κέρατα
ΕΝΤΟΛΗ: O/C MHz

Αυτή η θήκη για μπουκάλια κρασιού θα αποτελέσει μια ωραία προσθήκη σε μια ρουστίκ τραπεζαρία ή μπαρ.

6. Φτιάξτε χριστουγεννιάτικα δέντρα από κέρατα

Κέρατα χριστουγεννιάτικων δέντρων
ΕΝΤΟΛΗ: Χειροτεχνία των τεσσάρων βελανιδιών

Αν έχετε τόρνο, μπορείτε να φτιάξετε μερικά πολύ ωραία πράγματα από κέρατα. Αυτά τα μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι μόνο ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να μετατρέψετε ένα κέρατο σε ένα κομψό κομμάτι διακόσμησης.

7. Φτιάξτε μερικές βολικές λαβές από κέρατα

διακόπτει κόρνες
ΕΝΤΟΛΗ: Φάρμα μπλε αλεπούδων

Οι σύνδεσμοι κατασκευάζονται εύκολα από τις άκρες των κεράτων. Αν είστε στο πλέξιμο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ένα χειροποίητο κούμπωμα πουλόβερ.

κέρατα από πηλό
ΠΗΓΗ: 11 απλά πράγματα που μπορείτε να φτιάξετε με πλαστελίνη

Εάν δεν έχετε πρόσβαση σε αληθινά κέρατα, μπορείτε να τα διακοσμήσετε με άλλους τρόπους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε το δικό σας από πηλό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα σε συσκευασία δώρου ή οθόνη με άλλη ρουστίκ διακόσμηση.

8. Βάλτε το κέρατο στο στεφάνι

Φτιάξτο μόνος σου Χριστουγεννιάτικο στεφάνι από κέρατα
ΠΗΓΗ: 25 Ιδέες για Χριστουγεννιάτικα στεφάνια που μπορείτε να φτιάξετε

Οι μεντεσέδες είναι ιδανικοί για προσθήκη σε σπιτικά στεφάνια. Δίνει μια ρουστίκ αίσθηση που είναι ιδιαίτερα καλή για ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι.

9. Θήκη για κοσμήματα από κέρατα

θήκη κοσμημάτων με κέρατο
ΠΗΓΗ: Creative DIY Jewelry Holders

Εδώ είναι ένας χρήσιμος και διακοσμητικός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τα κέρατα. Στερεώστε τα ζωγραφισμένα κέρατα στον ξύλινο δίσκο και στη συνέχεια τοποθετήστε τον στη συρταριέρα ως θήκη κοσμημάτων.

10. Κεντρική λεπτομέρεια με κέρατα τυλιγμένα με κλωστή στο χέρι

Φτιάξτο μόνος σου προϊόν ελαφοκέρατου
Σχολικό βιβλίο: Ενοικίαση κουτιών

Ένας ενδιαφέρον τρόπος για να συνδέσετε τα κέρατα μεταξύ τους είναι να τα τυλίξετε με νήμα. Στη συνέχεια, απλά προσθέστε ένα κερί ή λουλούδια στο κέντρο για ένα μοναδικό κεντρικό κομμάτι.

11. Ένα καλάθι με λαβή από κέρατα με τα χέρια σας

ένα καλάθι με λαβή από κέρατα
Σχολικό βιβλίο: Χειροτεχνία των τεσσάρων βελανιδιών

Ενημερώστε ένα απλό καλάθι με μια διασκεδαστική και απλή λαβή ελαφιού. Αυτή είναι μια υπέροχη εμφάνιση για ένα ρουστίκ δωμάτιο.

12. Ένα φωτιστικό από κέρατα με τα χέρια σας

λάμπα από κέρατα με τα χέρια σας
Σχολικό βιβλίο: Σελίδα κυνηγιού

Αυτή η κέρατο φωτιστικό είναι πιο εύκολο να κατασκευαστεί από όσο φαίνεται. Απλώς παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο για πλήρεις οδηγίες.

Περισσότερες χειροτεχνίες από κέρατα

Για αυτές τις ιδέες, χρησιμοποιήστε μικρά κέρατα ή ακόμα και κόψτε μεγαλύτερα κέρατα. Σιδηροπρίονο και τρυπάνι ή βασικά εργαλεία που θα χρειαστείτε.

  • Ανοίξτε μια τρύπα στη βάση και τοποθετήστε ένα πώμα κρασιού, μπρελόκ ή ανοιχτήρι κρασιού. Χρησιμοποιήστε κόλλα craft E6000 στο άκρο του ένθετου για ασφαλή εφαρμογή.
φελλός για craft κρασί
ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ AMAZON
  • Κόψτε τα κέρατα σε μικρούς κύκλους για να τα χρησιμοποιήσετε ως κουμπιά. Ανοίξτε δύο τρύπες στη μέση και τρίψτε. Χρησιμοποιήστε κουμπιά για να διακοσμήσετε μαξιλάρια, κουρτίνες, δρομείς και πολλά άλλα.
  • Στερεώστε τα κέρατα στο άκρο ή στο πλάι του μεταλλικού βραχίονα U χρησιμοποιώντας κόλλα χειροτεχνίας E6000.
  • Κολλήστε το πιάτο για κεριά στη γωνία για μια θήκη κεριών σε στυλ Pottery Barn.
κηροπήγιο κέρατο
ΠΗΓΗ: υπόστεγο αγγειοπλαστικής

Εκτός από αυτές τις χειροτεχνίες με ελαφοκέρατο, μπορείτε επίσης απλά να τις εμφανίσετε σε ένα τραπέζι ή ράφι, σε ένα γυάλινο βάζο ή ως κεντρικό κομμάτι.

Η διακόσμηση με κέρατα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη με αυτές τις χειροτεχνίες με κέρατο!