10 τράπεζες που προσφέρουν πρόωρη άμεση κατάθεση

10 τράπεζες που προσφέρουν πρόωρη άμεση κατάθεση

19 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ θεωρεί ότι η άμεση κατάθεση είναι ένας γρήγορος, ασφαλής και αποτελεσματικός τρόπος για να λάβετε το μισθό σας.

Όταν ρυθμίζετε την άμεση κατάθεση, ο εργοδότης σας καταθέτει ηλεκτρονικά τον μισθό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να λάβετε μια έντυπη επιταγή, να την καταθέσετε στον τραπεζικό λογαριασμό σας και να περιμένετε να εξαντληθούν τα χρήματα — η τράπεζά σας τα αναλαμβάνει όλα για εσάς.

Και τώρα πολλές τράπεζες επιταχύνουν αυτή τη διαδικασία προσφέροντας πρόωρη άμεση κατάθεση. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα. Αν θέλετε να επωφεληθείτε από την πρώιμη άμεση κατάθεση, εδώ είναι 10 τράπεζες που πρέπει να εξετάσετε.Καλύτερο για προστασία υπερανάληψης: Chime

Όταν ανοίγετε έναν τραπεζικό λογαριασμό Chime online και εγγράφεστε για άμεση κατάθεση, μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα. Για να ξεκινήσετε, θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας μέσω της εφαρμογής mobile banking και θα στείλετε στον εαυτό σας ένα προσυμπληρωμένο έντυπο άμεσης κατάθεσης στον εργοδότη σας.

Επιπλέον, η Chime προσφέρει προστασία υπερανάληψης έως και 200 ​​$ χωρίς τέλη υπερανάληψης. Η τράπεζα απλώς θα εφαρμόσει την επόμενη απευθείας κατάθεσή σας στο αρνητικό υπόλοιπο. Ο λογαριασμός σας περιλαμβάνει επίσης δωρεάν χρεωστική κάρτα, χωρίς μηνιαία χρέωση και πρόσβαση σε περισσότερα από 60.000 ΑΤΜ.

Καλύτερο χωρίς προμήθεια: Αξός

Όταν εγγράφεστε για έναν λογαριασμό Βασικού Έλεγχου από την Axos, θα έχετε πρόσβαση σε απευθείας κατάθεση και μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας δύο ημέρες νωρίτερα. Επιπλέον, η Axos δεν χρεώνει ποτέ προμήθεια υπερανάληψης, χρέωση μη επαρκών κεφαλαίων (ή NSF) ή μηνιαία χρέωση υπηρεσιών. Επιπλέον, δεν υπάρχουν απαιτήσεις ελάχιστης ισορροπίας.

Ο λογαριασμός περιλαμβάνει άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως πληρωμές peer-to-peer, ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμών και απεριόριστη αποζημίωση ATM. Η Axos θα παρακολουθεί επίσης πάντα τους λογαριασμούς σας και θα σας ειδοποιεί εάν υποψιάζεται οποιαδήποτε απάτη.

Το καλύτερο για διαδικτυακή και προσωπική τραπεζική: Capital One

Όταν ανοίγετε έναν λογαριασμό Capital One 360 ​​και εγγράφεστε για άμεση κατάθεση, μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας δύο ημέρες νωρίτερα. Η Capital One σάς παρέχει μια προσυμπληρωμένη φόρμα για να την παράσχετε στον εργοδότη σας για να διευκολύνετε τη διαδικασία εγγραφής.

Με το Capital One, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο την ηλεκτρονική τραπεζική όσο και την προσωπική τραπεζική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της τράπεζας για κινητά για να παρακολουθείτε τον λογαριασμό σας, να αποκλείσετε και να ξεμπλοκάρετε τη χρεωστική σας κάρτα και να εξαργυρώσετε τυχόν ανταμοιβές.

Αλλά εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θέλετε να λύσετε αυτοπροσώπως, μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε ένα από τα υποκαταστήματα του Capital One. Και θα έχετε πρόσβαση σε περισσότερα από 70.000 ΑΤΜ χωρίς χρέωση.

Το καλύτερο για μπόνους εγγραφής σε μετρητά: SoFi

Όταν ρυθμίζετε την απευθείας κατάθεση στο SoFi, μπορείτε να λάβετε τα χρήματά σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα και ο λογαριασμός όψεως θα κερδίσει τόκους. Και δεν απαιτείται ελάχιστη άμεση κατάθεση για να κερδίσετε τόκους.

Επίσης, όταν ανοίγετε λογαριασμό και κάνετε απευθείας κατάθεση εντός 25 ημερών, μπορείτε να λάβετε ένα μπόνους εγγραφής μία φορά. Το ακριβές ποσό εξαρτάται από το ποσό της άμεσης κατάθεσής σας.

  • $1000-$4999 κατάθεση = $50 μπόνους εγγραφής
  • $5000 ή περισσότερο κατάθεση = $250 μπόνους εγγραφής

Το καλύτερο για την εξάλειψη των τελών υπερανάληψης: Citizens Bank

Όταν εγγράφεστε για λογαριασμό όψεως στην Τράπεζα του Πολίτη, μπορείτε να λάβετε απευθείας κατάθεση προκαταβολής δύο ημερών. Για να εγγραφείτε, μπορείτε είτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να εκτυπώσετε μια προσυμπληρωμένη φόρμα είτε μπορείτε να ζητήσετε από τον εργοδότη σας να παράσχει μια φόρμα άμεσης κατάθεσης.

Η Citizens Bank προσφέρει επίσης μια λειτουργία που ονομάζεται Citizens Peace of Mind, η οποία σας δίνει χρόνο για να ανανεώσετε τον λογαριασμό σας και να επιστρέψετε τα τέλη υπερανάληψης. Και οι Citizens θα σας στείλουν ένα μήνυμα ή ένα email όταν έχετε υπερανάληψη, οπότε θα έχετε άφθονο χρόνο για να το φροντίσετε.

Το καλύτερο για την ασφάλεια λογαριασμού: Χρήματα πιστωτικού κάρμα

Το Credit Karma Money™ προσφέρει έναν λογαριασμό όψεως — Δαπάνη Credit Karma Money™ — χωρίς ελάχιστες απαιτήσεις υπολοίπου και δεν χρεώνει ποτέ προμήθειες. Και όταν ρυθμίσετε την απευθείας κατάθεση στον λογαριασμό σας, θα έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας δύο ημέρες νωρίτερα.

Αυτός ο διαδικτυακός λογαριασμός όψεως είναι ασφαλισμένος από την FDIC για έως και 5 εκατομμύρια δολάρια μέσω ενός δικτύου τραπεζών (συγκριτικά, ένας τυπικός λογαριασμός όψεως είναι ασφαλισμένος για έως και 250.000 $ ανά καταθέτη). Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Credit Karma για κινητά για να αποκλείσετε άμεσα τη χρεωστική σας κάρτα εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, δίνοντάς σας ήσυχο το μυαλό σας σχετικά με την ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Το καλύτερο για άμεση πρόσβαση σε κεφάλαια: Huntington Bank

Ένας τραπεζικός λογαριασμός Huntington χωρίς Asterisk μπορεί να ανοίξει δωρεάν και δεν υπάρχουν μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης. Μπορείτε επίσης να λάβετε τον μισθό σας έως και δύο ημέρες νωρίτερα όταν εγγραφείτε για απευθείας κατάθεση.

Εάν πρέπει να καταθέσετε μια επιταγή, θα έχετε άμεση πρόσβαση σε χρήματα έως και 500 $. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη χωρίς επιπλέον χρέωση και δεν έχει σημασία πού θα καταθέσετε την επιταγή μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, σε ΑΤΜ ή σε υποκατάστημα.

Το καλύτερο για να λάβετε κρατικά οφέλη: GoBank

Με το GoBank, μπορείτε να αποφύγετε τη μηνιαία χρέωση υπηρεσιών δημιουργώντας απευθείας κατάθεση (500 $ ή περισσότερο) και θα λάβετε τα χρήματά σας δύο ημέρες νωρίτερα. Εάν λαμβάνετε κρατικά επιδόματα, όπως επιδόματα κοινωνικής ασφάλισης ή ανεργίας, μπορείτε να τα λάβετε έως και τέσσερις ημέρες νωρίτερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά για εύκολη αποστολή και λήψη χρημάτων μέσα σε λίγα λεπτά.

Το καλύτερο για απεριόριστες εκπτώσεις ATM: LendingClub Bank

Το LendingClub είναι γνωστό για τα προσωπικά του δάνεια, αλλά προσφέρει επίσης ανταμοιβές λογαριασμού όψεως. Όχι μόνο μπορείτε να λάβετε τον μισθό σας δύο ημέρες νωρίτερα με απευθείας κατάθεση, αλλά το LendingClub προσφέρει επίσης 1% επιστροφή μετρητών σε όλες τις επιλέξιμες αγορές που πραγματοποιούνται με τη χρεωστική σας κάρτα.

Το LendingClub δεν έχει μηνιαίες χρεώσεις υπηρεσιών, υπερανάληψης ή εισερχόμενων μεταφορών, αλλά θα σας αποζημιώσει για τυχόν χρεώσεις ΑΤΜ που επιβαρύνεστε σε άλλες τράπεζες.

Καλύτερο για επιστροφή μετρητών: Varo Bank

Όταν ανοίγετε έναν τρεχούμενο λογαριασμό στην Varo Bank, δεν υπάρχουν απαιτήσεις ελάχιστης κατάθεσης ή μηνιαίας προμήθειας. Εκτός από την πληρωμή δύο ημερών νωρίτερα με απευθείας κατάθεση, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε χρήματα από έναν τραπεζικό λογαριασμό Varo σε έναν άλλο.

Και μπορείτε να κερδίζετε ανταμοιβές μετρητών κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη χρεωστική κάρτα Varo Bank για να αγοράζετε συγκεκριμένες επωνυμίες. Όταν φτάσετε 5 $ σε ανταμοιβές, τα χρήματα κατατίθενται αυτόματα στον λογαριασμό όψεως.

Πώς λειτουργεί η πρόωρη άμεση κατάθεση;

Όταν εγγράφεστε για άμεση κατάθεση, η πληρωμή σας κατατίθεται αυτόματα στον λογαριασμό σας την ημέρα πληρωμής. Εάν η κατάθεση ληφθεί κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες της τράπεζας, η κατάθεση θα πρέπει να είναι έτοιμη την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Ωστόσο, οι περισσότερες τράπεζες παρέχουν χρήματα αμέσως και ορισμένες τράπεζες προσφέρουν πρώιμη άμεση κατάθεση, ώστε να έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας ακόμη πιο σύντομα. Η πρόωρη άμεση κατάθεση συνήθως σημαίνει ότι θα λάβετε τα χρήματά σας δύο ημέρες πριν από την πληρωμή.

Πόσο νωρίς μπορεί να γίνει η απευθείας κατάθεση;

Το πόσο γρήγορα μπορείτε να λάβετε απευθείας κατάθεση εξαρτάται από την τράπεζά σας, αλλά όλες οι τράπεζες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο προσφέρουν άμεση κατάθεση δύο ημερών. Χωρίς πρόωρη κατάθεση, ο μισθός σας συνήθως φτάνει στον λογαριασμό σας έως τις 9 π.μ. την καθορισμένη ημέρα πληρωμής σας. Ο χρόνος μπορεί επίσης να εξαρτάται από τον τύπο πληρωμής που λαμβάνετε – για παράδειγμα, η GoBank μεταφέρει κρατικές πληρωμές τέσσερις ημέρες νωρίτερα.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ορισμένες τράπεζες μπορούν επίσης να κρατήσουν τον μισθό σας, αν και δεν μπορούν να κρατήσουν τα κεφάλαια επ’ αόριστον.

Πώς επιλέξαμε αυτές τις τράπεζες

Συγκρίναμε 16 διαφορετικές τράπεζες πριν περιορίσουμε τη λίστα στις 10 κορυφαίες τράπεζες που προσφέρουν άμεσες καταθέσεις. Τα ελάχιστα κριτήρια που έπρεπε να πληρούν αυτές οι τράπεζες ήταν να προσφέρουν πρόωρη άμεση κατάθεση — αλλά πέρα ​​από αυτό, σκεφτήκαμε επίσης…

  • Πληρωμή
  • Επιλογές για την αποφυγή της προμήθειας
  • Πρόσβαση σε ΑΤΜ
  • Επιστρέφουν το τέλος του ΑΤΜ;
  • Διαθεσιμότητα εφαρμογής για κινητά για παρακολούθηση λογαριασμού

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Jamie Johnson είναι ανεξάρτητος συγγραφέας με έδρα το Κάνσας Σίτι και ειδικεύεται στα οικονομικά και τις επιχειρήσεις. Καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων προσωπικών οικονομικών, όπως πιστωτικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες, προσωπικά δάνεια και φοιτητικά δάνεια… Διαβάστε περισσότερα.