Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

1 Μαρτίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Η οικιακή εγγύηση παρέχει στους ιδιοκτήτες σπιτιού ηρεμία για τα πράγματα που χρειάζονται περισσότερο, συσκευές, συστήματα και άλλα εξαρτήματα στα σπίτια τους. Εάν ένα σημαντικό αντικείμενο σπάσει ή υποστεί κανονική φθορά, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θα καλύπτεται από ένα σχέδιο οικιακής εγγύησης.

Αυτό το άρθρο εξηγεί γιατί μια οικιακή εγγύηση είναι σημαντική για πολλά νοικοκυριά που θέλουν να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Και πριν προκύψει μια απρόσμενη εγχώρια κατάσταση.

Εγγύηση για το σπίτι

Η εγγύηση για το σπίτι σημαίνει περισσότερα για την ηρεμία σας από όσο νομίζετε

Από τότε που αγόρασα το σπίτι μου, είχα πάντα ένα σχέδιο εγγύησης για το σπίτι. Για δεκαετίες, αυτό το σχέδιο προστατεύει το σπίτι μου και μου έχει εξοικονομήσει πολλά χρήματα και κόστη επισκευής συσκευών. Αλλά φυσικά, κάθε σχέδιο είναι διαφορετικό, και αυτό που προσφέρουν για προστασία είναι επίσης διαφορετικό. Επιπλέον, θα χρειαστεί να ερευνήσετε το πρόγραμμα και να μάθετε τι προστασία παρέχει για το σπίτι και τις συσκευές σας.

Για παράδειγμα, όταν έσπασε η δεξαμενή ζεστού νερού μου, αντί να μου κοστίσει χιλιάδες δολάρια, πλήρωσα μόνο μερικές εκατοντάδες δολάρια για την αφαίρεση. Επίσης, κάθε φορά που κάτι έσπασε, ξόδευα μόνο μια μικρή έκπτωση αντί να πληρώσω για όλη την επισκευή. Μέχρι σήμερα, τηρώ το σχέδιο εγγύησης για το σπίτι μου, επειδή έχει αποδειχθεί τόσο ευεργετικό και μου έχει εξοικονομήσει τόσα χρήματα με τα χρόνια.

Εγγύηση για το σπίτι

Τι είναι ένα σχέδιο εγγύησης για το σπίτι;

Η εγγύηση για το σπίτι είναι μια προσιτή σύμβαση υπηρεσιών για ιδιοκτήτες σπιτιού που καλύπτει επισκευές και συντήρηση σε πολλά κοινά οικιακά συστήματα και συσκευές, όπως θέρμανση, εξαερισμός, κλιματισμός, υδραυλικά και ηλεκτρικά. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας, βλάβης ή βλάβης οποιουδήποτε στοιχείου υπό την εγγύηση, η εταιρεία εγγύησης θα επικοινωνήσει με τον τοπικό πάροχο υπηρεσιών για να στείλει έναν τεχνικό για να διαγνώσει και να επιδιορθώσει το πρόβλημα.

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που ενδιαφέρονται να αγοράσουν αυτό το πακέτο θα πρέπει δείτε την τιμή της εγγύησης για το σπίτι, που κυμαίνονται από $200 έως $700, ανάλογα με την κάλυψη επένδυσης στο σπίτι. Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο γνωρίζοντας ότι μια ομάδα επαγγελματιών είναι διαθέσιμη 24/7. Και ειδικά αν κάτι σπάσει απροσδόκητα. Με μια ποικιλία σχεδίων και πρόσθετων, οι ιδιοκτήτες σπιτιού είναι σίγουρο ότι θα βρουν μια λύση για την κατάστασή τους.

Πόσο είναι η εγγύηση για το σπίτι;

Τα άτομα που αναζητούν έναν ολοκληρωμένο οδηγό εγγύησης για το σπίτι, αλλά δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλοί ευκολονόητοι πόροι που διατίθενται στο διαδίκτυο. Από την επιλογή της σωστής εγγύησης για την κατάστασή τους μέχρι τη λεπτομερή γνώση της κάλυψης, ο περιεκτικός οδηγός θα δώσει στους ιδιοκτήτες σπιτιού μια σαφή κατανόηση του τι περιλαμβάνεται στο σχέδιο.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι το κόστος της οικιακής εγγύησης. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να αναζητούν προσφορές ή εκπτώσεις από διαφορετικούς προμηθευτές, οι οποίοι μπορούν να μειώσουν σημαντικά τη συνολική τιμή. Επιπλέον, οι κατασκευαστές προσφέρουν μερικές φορές εγγυήσεις που καλύπτουν ορισμένα μέρη της συσκευής ή του συστήματος χωρίς πρόσθετη χρέωση.

Πώς επιλέγετε το σχέδιο που σας ταιριάζει;

Ένα πρόγραμμα εγγύησης για το σπίτι μπορεί να προσφέρει ηρεμία καθώς πλοηγείστε στο απρόβλεπτο κόστος της ιδιοκτησίας ενός σπιτιού. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να σταθμίσουν προσεκτικά τις επιλογές τους και να επιλέξουν ένα σχέδιο που ταιριάζει στις ανάγκες τους χωρίς να σπάσουν τα χρήματα. Όταν εξετάζετε την εγγύηση για το σπίτι, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να κάνουν ερωτήσεις όπως:

  • Τι περιλαμβάνουν στο σχέδιο;
  • Πόσο θα κοστίζει κάθε μήνα;
  • Με ποιους όρους πρέπει να συμφωνήσουν εάν αποδεχτούν αυτό το σχέδιο;

Η έρευνα διαφορετικών εταιρειών και σχεδίων μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιού να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Επιπλέον, πολλοί ιστότοποι έχουν κριτικές πελατών που έχουν χρησιμοποιήσει υπηρεσίες εγγύησης. Επομένως, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να τα χρησιμοποιούν για να κατανοήσουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά και τη φήμη του.

Η προεπιλεγμένη κάλυψη για οποιοδήποτε συγκεκριμένο προϊόν είναι πάντα διαθέσιμη. Αλλά οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να πληρώσουν επιπλέον για πρόσθετη προστασία μεμονωμένων στοιχείων. Για παράδειγμα, εάν ένα Μονάδα HVAC είναι αρκετά ετών και έχει ανακαινιστεί πρόσφατα, οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορούν να το προσθέσουν στην αγορά τους για επιπλέον κάλυψη. Επιπλέον, οι αγοραστές θα πρέπει να γνωρίζουν κρυφές ή πρόσθετες χρεώσεις κατά την εγγραφή. Τέλος, και το πιο σημαντικό, συχνά μένουν εκτός αρχικών συνομιλιών με εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών.

Τέλος, οι ιδιοκτήτες σπιτιού θα πρέπει να διαβάσουν προσεκτικά όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν υπογράψουν οτιδήποτε. Τα περισσότερα συμβόλαια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων τριάντα ημερών, εάν οι αγοραστές αλλάξουν αργότερα γνώμη σχετικά με την αγορά.

Η εγγύηση για το σπίτι είναι ένα κερδοφόρο και πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Υπάρχουν αμέτρητα σενάρια όπου αυτό μπορεί να εξοικονομήσει σοβαρά χρήματα, ταλαιπωρία και ακόμη και πονοκεφάλους, από απροσδόκητες βλάβες της συσκευής ή του συστήματος μέχρι τις υπάρχουσες συνθήκες. Αφού διαβάσουν αυτόν τον περιεκτικό οδηγό εγγύησης σπιτιού, οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν τώρα τη γνώση να αποφασίσουν εάν ένα σχέδιο εγγύησης σπιτιού είναι κατάλληλο για το νοικοκυριό τους.

Μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πέντε συμβουλές προστασίας από τεχνητό χλοοτάπητα για να διατηρήσετε το γκαζόν σας υπέροχο και χωρίς ζημιές όλο το χρόνο. Ας αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Κανείς δεν θέλει να έχει χαλασμένο γκαζόν.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️