Φτιάξτο μόνος σου καλάθι σκουπιδιών με σχοινί »

Φτιάξτο μόνος σου καλάθι σκουπιδιών με σχοινί »

7 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Είχαμε τον ίδιο παλιό κάδο σκουπιδιών στην κύρια κρεβατοκάμαρά μας για χρόνια και το μισούσα, λοιπόν… . . χρόνια Ειλικρινά δεν ξέρω καν γιατί το κράτησα τόσο καιρό. Δεν είναι χαριτωμένο, είναι πολύ μικρό και έχει μέσα του κολλημένα μερικά κομμάτια τσίχλας. TMI; Συγνώμη!

Ευτυχώς, είμαι σε ένα από τα πολλά ψώνια μου στο Dollar Tree για να πάρω περισσότερα βιβλία χειροτεχνίας. περισσότερο στοίβες βιβλίων, βρήκα έναν λευκό μεταλλικό κάδο απορριμμάτων. Το έβαλα στο καλάθι αγορών μου και σκέφτηκα, Γεια, αυτό είναι πραγματικά πιο χαριτωμένο από αυτό που έχουμε τώρα, και είναι μόνο 1 $. Δεν μπορώ να το νικήσω αυτό!» Δεν είχα σκοπό να το διακοσμήσω ή να κάνω κάτι με αυτό. Αυτό ήταν μέχρι που περπάτησα μερικά περάσματα και βρήκα το σχοινί. Ποιος ήξερε ότι το Dollar Tree είχε σχοινί;! Και ένα ωραίο σχοινί! Το βρήκα σε πακέτα 9,5 ποδιών – με 1$! *Σημείωση. Στο πρώτο μου ταξίδι, ΔΕΝ αγόρασα αρκετό σχοινί γιατί υποτίμησα πόσο θα χρειαζόταν για να καλύψει αυτό το κακό αγόρι, και στο δεύτερο ταξίδι μου σε ένα άλλο Dollar Tree, ανακάλυψα ότι τα πακέτα τους με σχοινιά είχαν 13 πόδια σχοινί αντί για 9,5 πόδια Ήταν η τυχερή μου μέρα! Είτε έτσι είτε αλλιώς, προσέξτε πόσο σχοινί υπάρχει στις συσκευασίες που αγοράζετε, ώστε να πάρετε τη σωστή ποσότητα!

Προμήθεια:

 • πιστόλι θερμής κόλλας και ξυλάκια κόλλας
 • Κάδος απορριμμάτων Dollar Tree ή φθηνός μεταλλικός κάδος απορριμμάτων από οπουδήποτε
 • σχοινί – Χρειάστηκαν 86 πόδια σχοινί για να καλύψει τον κάδο απορριμμάτων. Μπορείτε να πιστέψετε ότι χρειάστηκε τόσο πολύ σχοινί; Αυτό είναι πάνω από 28 γιάρδες σχοινιού – περισσότερο από το ένα τέταρτο του γηπέδου ποδοσφαίρου! Τρελός! Τέλος πάντων, σύμφωνα με τις οδηγίες!

Κατευθύνσεις:

 • συνδέστε το πιστόλι θερμής κόλλας έτσι ώστε η κόλλα να αρχίσει να θερμαίνεται
 • Κολλήστε το κορδόνι στην επάνω άκρη του κάδου απορριμμάτων, γυρίζοντας λίγο την άκρη για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει στη θέση του.

 • Μόλις επιστρέψετε στο σημείο όπου ξεκινήσατε να κολλάτε το σχοινί, κόψτε το σχοινί και κολλήστε το στο αρχικό κομμάτι για να κάνετε έναν τακτοποιημένο κύκλο σχοινιού. Θέλετε η κορυφή να φαίνεται ωραία!
 • τώρα γυρίστε τον κάδο απορριμμάτων ανάποδα, έτσι ώστε το σχοινί που μόλις κολλήσατε στον κάδο απορριμμάτων να βρίσκεται στο πάτωμα/το τραπέζι.

 • αφού κόλλησα αυτό το πρώτο κομμάτι σπάγκου στην άκρη του κάδου, ΔΕΝ κόλλησα το κορδόνι προς την κάδος σκουπιδιών καθόλου γιατί θα έμπαινε μέσα από τις τρύπες στον κάδο σκουπιδιών. Κόλλησα το σχοινί ΜΟΝΟ στις άλλες σειρές σχοινιού. Έτσι, τώρα που ο κάδος απορριμμάτων είναι ανάποδα, απλώστε κόλλα στο κομμάτι σχοινιού που μόλις στριμώξατε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος. Συνεχίστε να κολλάτε μια νέα σειρά στη σειρά από κάτω μέχρι να τελειώσει το σχοινί.
 • όταν σας τελειώσει το σχοινί, κολλήστε ένα νέο κομμάτι στην άκρη του τελευταίου κομματιού και συνεχίστε να κολλάτε το νέο κομμάτι σχοινιού στις σειρές κάτω από αυτό.

 • συνεχίστε να κολλάτε το σχοινί γύρω από τον κάδο απορριμμάτων μέχρι να φτάσετε στον πάτο του κάδου απορριμμάτων.

 • όταν φτάσετε στον πάτο του κάδου απορριμμάτων, θα συνεχίσετε να κολλάτε το σχοινί σε ομόκεντρους κύκλους. Το βρήκα πιο εύκολο να βάλω τον κάδο απορριμμάτων στην αγκαλιά μου και να τον γυρίζω λίγο κάθε φορά, κολλώντας το κορδόνι στα κομμάτια από κάτω. (δείτε την παραπάνω εικόνα)
 • Όταν πλησίασα στο κέντρο του πυθμένα, τύλιξα το σχοινί σε μικροσκοπικούς κύκλους όπως θα ήταν (χωρίς να κολλήσω) για να καταλάβω πόσο ακόμα σχοινί θα χρειαζόμουν. Έπειτα έκοψα ένα κομμάτι σε μήκος κατά προσέγγιση για να το δουλέψω πιο εύκολα.

 • καθώς περπατούσα προς το κέντρο του πυθμένα, ένα κομμάτι σχοινί άρχισε να σκάει. Μέχρι να το κόλλησα μου φαινόταν κάπως έτσι (βλ. εικόνα παραπάνω). Αν σας συμβεί αυτό, μην πανικοβληθείτε!

 • το μόνο που έκανα για να το φτιάξω ήταν ότι έκοψα όλα τα ξεφτισμένα άκρα και μετά σφυρηλάτησα τα υπόλοιπα στην κόλλα.

Τώρα έχετε έναν υπέροχο κάδο απορριμμάτων να γεμίσετε. . . σκουπίδια, ε!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!