Σπάζοντας τον κώδικα του Θεού και το πρόγραμμα του μεταανθρωπισμού

Σπάζοντας τον κώδικα του Θεού και το πρόγραμμα του μεταανθρωπισμού

24 Ιανουαρίου, 2023 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Αν αναρωτηθήκατε ποτέ για την υπερανθρωπιστική ατζέντα και για το τι πραγματικά συμβαίνει, πρέπει να κατανοήσετε τα στοιχεία του κώδικα του Θεού. Στην πρόσφατη συνέντευξή μου με την Patricia Corey για το νέο της βιβλίο, Cracking God’s Code: A Plot to Steal the Human Soul, συζητάμε αυτό και πολλά άλλα. Θα δείτε το βίντεο που μεταδίδεται και θα μάθετε τι μας επιφυλάσσει η παγκόσμια ελίτ και πώς να τους κερδίσουμε στο δικό τους παιχνίδι.

Πρόγραμμα Transhumanism Code του Θεού

Patricia Corey – Ο Κώδικας του Θεού και το Πρόγραμμα Υπερανθρωπισμού

Η Patricia Corey είναι μια διεθνούς φήμης συγγραφέας, δημόσια ομιλήτρια και ηγέτιδα σκέψης με 13 δημοσιευμένα έργα σε περισσότερες από 22 διεθνείς εκδόσεις. Επιπλέον, ήταν πρώην παρουσιάστρια της δημοφιλούς ραδιοφωνικής εκπομπής του BBS Beyond the Matrix. Υπήρξε καλεσμένη σε εκατοντάδες ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των CNN και Coast to Coast AM. Τα προηγούμενα βιβλία της περιλαμβάνουν το Soul Cosmos, Atlantis Rising, No More Secrets, No More Lies και The Emissary.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε: http://www.patriciacori.com

Το εντυπωσιακό νέο της βιβλίο, Σπάζοντας τον ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ: Μια συνωμοσία για να κλέψεις μια ανθρώπινη ψυχή, που μόλις κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2022, αντιμετωπίζει βασικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα και ο πλανήτης σήμερα. Επιπλέον, περιέχει σημαντικές πληροφορίες για την παγκόσμια «πανδημία» και την εκστρατεία/πείραμα έκτακτης ένεσης που προκάλεσε. Και σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το μεταανθρωπιστικό πρόγραμμα συγχώνευσης βιολογικών ανθρώπων με την τεχνητή νοημοσύνη.

Επιπλέον, τείνουν να προκαλούν βλάβες στο DNA μας. Και προσπαθήστε να αφαιρέσετε τον Θείο κώδικα από το Θείο μας σχέδιο. Και το επερχόμενο τεύχος του Mark of the Beast. Επιπλέον, αυτό το βιβλίο μιλά για το Big Pharma και τη σκόπιμη καταστροφή της ανθρώπινης υγείας. Και το πιο σημαντικό, η απόλυτη απειλή του Νέου Παγκόσμιου Οργανισμού και τα ευγονικά του σχέδια να καταστρέψουν όλο τον πλανητικό πολιτισμό. Καλεί τους ανθρώπους να «κοιτάξουν στα μάτια του θηρίου» ώστε να μην μπορεί να κρατήσει την εξουσία πάνω σε όλους μας.

Δείτε τη συνέντευξη με την Patricia Corey παρακάτω!

Πρόγραμμα Awakening – Lifting the Veil and Transhumanism

Ελπίζουμε ότι έχετε συγκεντρώσει ουσιαστικές και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διανθρωπιστική ατζέντα. Αλλά, το πιο σημαντικό, είναι απαραίτητο να μιλήσετε, να είστε γενναίοι και να πείτε «όχι»! Χάρη στο βιβλίο της Πατρίτσια, μπορείτε να κατανοήσετε σημαντικά στοιχεία του κώδικα του Θεού. Και το «τους» διαβολικό σχέδιο να κλέψουν τις ψυχές που μας έδωσε ο δημιουργός μας.

Επιπλέον, θα ανακαλύψετε μερικά από τα μυστικά πίσω από τους κύκλους των καλλιεργειών, τη μεγάλη αφύπνιση, το Διαδίκτυο των Σωμάτων (IOB), τον διανθρωπισμό, τη συμμετοχή εξωγήινων, το WEF και πολλά άλλα!

Πρώτα απ ‘όλα, αφήστε τυχόν σχόλια σε βίντεο YouTube για περισσότερες πληροφορίες. Το πιο σημαντικό, ελπίζουμε να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε αυτό το μήνυμα και να εκπληρώσουμε τον ρόλο που έχει ορίσει ο δημιουργός μας για εμάς.

5D Συνείδηση

Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από τον George H. Lewis και είχα μια συναρπαστική συζήτηση για πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας ανάβασης στην 5D συνείδηση. Ο George H. Lewis είναι καλλιτέχνης, συγγραφέας, εργάτης του φωτός, αστρολόγος, θεραπευτής ήχου και δόνησης και διεθνής ομιλητής.

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

Σπάζοντας τον Κώδικα του Θεού και το Πρόγραμμα Transhumanism - Sassy Townhouse Living

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα συνεργατών της Amazon Services LLC, στο Skimlinks και σε άλλα προγράμματα θυγατρικών. Τα προγράμματα διαφήμισης συνεργατών όπως αυτά μας επιτρέπουν να πληρωθούμε συνδέοντας δωρεάν σε αυτούς τους ιστότοπους συνεργατών. Ως Amazon Associates, κερδίζουμε χρήματα από σχετικές αγορές. Δείτε τη σελίδα Πολιτικής Απορρήτου μας για αποκαλύψεις. Σας ευχαριστούμε που υποστηρίζετε τον ιστότοπό μας.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️