Πώς να αποκτήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου Discover

Πώς να αποκτήσετε αύξηση πιστωτικού ορίου Discover

14 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Η αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover μπορεί ενδεχομένως να συμβάλει στη βελτίωση της πίστωσής σας καθώς και στην αύξηση της ικανότητάς σας να πληρώσετε.

Εάν είστε υπεύθυνος καταναλωτής, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τη χρήση της πίστωσής σας και να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία στο πόσα μπορείτε να ξοδεύετε κάθε μήνα ή σε μεγάλες αγορές.

Εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Discover, δείτε πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου Discover.Ανακαλύψτε την αύξηση του πιστωτικού ορίου

Το πιστωτικό όριο στην κάρτα Discover είναι το μέγιστο ποσό που μπορείτε να ξοδέψετε. Εάν επιχειρήσετε να υπερβείτε αυτό το όριο, η συναλλαγή σας ενδέχεται να απορριφθεί. Η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να μην είναι η σωστή κίνηση εάν αντιμετωπίζετε υπερβολικές δαπάνες.

Αλλά αν θέλετε να αυξήσετε τη χρήση της πίστωσής σας ή το όριο σας είναι πολύ χαμηλό για την αγορά που θέλετε να κάνετε, ακολουθούν ορισμένοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε το πιστωτικό σας όριο.

Το Discover αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό σας όριο;

Φαίνεται ότι το Discover δεν θα αυξήσει αυτόματα το πιστωτικό σας όριο. Ωστόσο, η θετική χρήση πιστωτικών καρτών μπορεί να δείξει στον εκδότη της κάρτας ότι δεν θα κάνετε κατάχρηση του υψηλότερου πιστωτικού ορίου. Χρησιμοποιείτε τακτικά την πιστωτική σας κάρτα Discover, αλλά μην δημιουργείτε υπερβολικό υπόλοιπο ή μην χάσετε μια πληρωμή.

Επίσης, ο εκδότης της κάρτας σας συνιστά να ενημερώνετε το εισόδημά σας όταν αλλάζει. Καθώς αυξάνεται το εισόδημά σας, αυξάνεται και η ικανότητά σας να εξοφλήσετε ένα μεγαλύτερο υπόλοιπο πιστωτικής κάρτας.

Θυμηθείτε επίσης ότι ο εκδότης της κάρτας μπορεί να μειώσει το πιστωτικό σας όριο εάν το αυξάνετε τακτικά.

Πώς μπορώ να αυξήσω το όριο της κάρτας Discover μου;

Μπορείτε να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover καλώντας τον αριθμό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας ή πραγματοποιώντας σύνδεση στον διαδικτυακό λογαριασμό ή την εφαρμογή για κινητά του Discover. Εάν θέλετε να υποβάλετε το αίτημά σας ηλεκτρονικά, κάντε κλικ στις Υπηρεσίες καρτών στο επάνω μέρος της σελίδας και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αύξηση πίστωσης από το αναπτυσσόμενο μενού.

Θα σας ζητηθεί να παράσχετε το τρέχον ετήσιο εισόδημά σας και τη μηνιαία πληρωμή στέγασης. Εισαγάγετε αυτές τις πληροφορίες και υποβάλετε το αίτημά σας. Σύμφωνα με το Discover, πάνω από το 95% των ατόμων που κάνουν αίτηση λαμβάνουν μια άμεση απόφαση.

Κάντε αίτηση για άλλη πιστωτική κάρτα Discover

Αν και δεν θα επηρεάσει το πιστωτικό όριο της υπάρχουσας κάρτας σας, η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Discover μπορεί να αυξήσει τη συνολική διαθέσιμη πίστωσή σας και να ανοίξει ευκαιρίες για άλλα οφέλη. Μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικά οφέλη και ανταμοιβές και ενδεχομένως να επιλέξετε από άτοκες πιστωτικές κάρτες, πιστωτικές κάρτες αεροπορικών εταιρειών, πιστωτικές κάρτες ταξιδιού ή ακόμα και επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες για να βρείτε την καλύτερη κάρτα για εσάς.

Απλώς έχετε υπόψη σας ότι η αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Discover θα οδηγήσει σε μια σκληρή έρευνα, επομένως βεβαιωθείτε ότι η πιστωτική σας βαθμολογία είναι σε καλή κατάσταση πριν υποβάλετε αίτηση.

Προσπαθεί το Discover να αυξήσει το πιστωτικό σας όριο;

Ενώ ορισμένοι εκδότες πιστωτικών καρτών ενδέχεται να διερευνήσουν τις πιστωτικές εκθέσεις σας όταν υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου, το Discover δεν το κάνει. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε αίτηση χωρίς να ανησυχείτε για τον κίνδυνο να επηρεαστούν τα πιστωτικά σας σκορ.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ζητάτε αύξηση πιστωτικού ορίου

Εάν σκέφτεστε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση του πιστωτικού ορίου του Discover, είναι σημαντικό να εξετάσετε τις πιθανές συνέπειες της έγκρισης και πώς θα μπορούσε να επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση.

Αν είχατε προβλήματα με τη μεγιστοποίηση της πιστωτικής σας κάρτας στο παρελθόν ή έχετε τακτικά υπόλοιπο και θέλετε περισσότερο χώρο, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να δημιουργήσει πρόσθετες προκλήσεις για εσάς. Σε αυτό το σενάριο, ίσως είναι καλύτερο να αξιολογήσετε και να προσαρμόσετε τις συνήθειες δαπανών σας για να αποφύγετε το χρέος υψηλού επιτοκίου.

Αλλά αν συνήθως χρησιμοποιείτε θετικά την πιστωτική σας κάρτα, διατηρώντας τη χρήση της πιστωτικής σας σε χαμηλά επίπεδα και εξοφλώντας το υπόλοιπό σας πλήρως κάθε μήνα – ή μόνο περιστασιακά μεταφέρετε το υπόλοιπό σας από μήνα σε μήνα – μια αύξηση πιστωτικού ορίου μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε το πιστωτικό σας σκορ και να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία με μεγάλες αγορές. Σκεφτείτε προσεκτικά την κατάστασή σας και εάν η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου θα μπορούσε να βοηθήσει ή να βλάψει την οικονομική σας υγεία μακροπρόθεσμα.

Τι να κάνετε εάν το Discover απορρίψει το αίτημά σας

Εάν το αίτημά σας απορριφθεί, το Discover θα σας στείλει μια επιστολή εντός τριών έως πέντε εργάσιμων ημερών με τους λόγους. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους λόγους για να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας και, στη συνέχεια, εξετάστε το ενδεχόμενο να υποβάλετε ξανά αίτηση όταν έχετε κάνει τις απαραίτητες βελτιώσεις στην οικονομική σας κατάσταση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου στην κάρτα σας από άλλον εκδότη ή ακόμη και να υποβάλετε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα. Και πάλι, είναι σημαντικό να εξετάσετε προσεκτικά την κατάσταση και τις επιλογές σας για να καθορίσετε την καλύτερη διαδρομή για εσάς.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να το βρείτε… Διαβάστε περισσότερα.