Πόσο είναι το κόστος κλεισίματος;

Πόσο είναι το κόστος κλεισίματος;

25 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Η πληρωμή του κόστους κλεισίματος είναι ένα από τα τελευταία βήματα για την αγορά ενός σπιτιού, καλύπτοντας όλες τις χρεώσεις που σχετίζονται με τη συναλλαγή σας.

Τα έξοδα κλεισίματος καλύπτουν τα διάφορα κόστη που σχετίζονται με την αγορά και την πώληση ενός σπιτιού, όπως εκτιμήσεις, φόρους, ασφάλιση τίτλων, τέλη αναφοράς πίστωσης, τέλη εξόδου και άλλα προκαταβολικά κόστη πριν από την καταβολή της πρώτης πληρωμής. Αυτές οι χρεώσεις κοστίζουν συνήθως μεταξύ 2% και 5% της συνολικής τιμής αγοράς του σπιτιού.

Λάβετε υπόψη ότι μπορεί να μπορείτε να βρείτε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει με αυτά τα κόστη ή να διαπραγματευτείτε με τον πωλητή για να καλύψετε ορισμένα από αυτά τα έξοδα.Πόσο είναι το κόστος κλεισίματος;

Το κόστος κλεισίματος κυμαίνεται συνήθως από 2% έως 5% της συνολικής τιμής αγοράς κατοικίας. Αυτά τα κόστη προστίθενται στην προκαταβολή σας και θα πρέπει να πληρώσετε προκαταβολικά αυτά τα κόστη τρίτων προτού κλείσετε την υποθήκη σας.

Ανάλογα με το πού ζείτε, υπάρχουν διαθέσιμα προγράμματα για πρώτη φορά που αγοράζουν σπίτι για να σας βοηθήσουν να πληρώσετε τα έξοδα κλεισίματος. Πολλά γραφεία οικιακής χρηματοδότησης προσφέρουν κάποια μορφή προκαταβολής και βοήθειας κλεισίματος σε ειδικευμένους αγοραστές που πληρούν τις απαιτήσεις εισοδήματος και τιμής αγοράς.

Μπορείτε επίσης να βρείτε προγράμματα για επιχορηγήσεις συγχώρεσης, αναβαλλόμενες πληρωμές δεύτερου στεγαστικού δανείου και πλήρη απόσβεση δεύτερων δανείων. Τα προγράμματα βοήθειας προκαταβολής συχνά στοχεύουν συγκεκριμένες ομάδες, όπως αγοραστές σπιτιού για πρώτη φορά, ενεργούς στρατιωτικούς, βετεράνους ή δασκάλους.

Ποιος πληρώνει τα έξοδα κλεισίματος;

Συνήθως, οι αγοραστές κατοικιών πληρώνουν το μεγαλύτερο μέρος του κόστους που σχετίζεται με το κόστος κλεισίματος. Αλλά ανάλογα με το συμβόλαιό σας ή τη χώρα διαμονής σας, αυτά τα έξοδα μπορεί να διαφέρουν.

Οι πωλητές κατοικιών συνήθως πληρώνουν προμήθειες σε κτηματομεσίτες τόσο σε πωλητές όσο και σε αγοραστές.

Ποια είναι τα κοινά κόστη κλεισίματος για τους αγοραστές κατοικιών;

 • Προμήθεια χορήγησης δανείων — Πόσο χρεώνει ο δανειστής στον δανειολήπτη για διοικητικές υπηρεσίες όπως η επεξεργασία αιτήσεων, η αναδοχή και η χρηματοδότηση στεγαστικών δανείων.
 • Τέλος πιστωτικής αναφοράς Συνήθως λιγότερο από $30, αυτό είναι ένα τέλος που μπορεί να χρεώσει ένας δανειστής πριν σας δώσει ένα πιστωτικό αποτέλεσμα.
 • Τέλος αξιολόγησης — Ένα τέλος υπηρεσιών που καλύπτει την εκτίμηση που καθορίζει την αξία του ακινήτου σας.
 • Τέλος για επιθεώρηση σπιτιού — Μια επιθεώρηση σπιτιού κοστίζει συνήθως μεταξύ $300 και $500 και παρέχει μια αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης του σπιτιού.
 • Τέλος για την παραχώρηση δικαιωμάτων ιδιοκτησίας — Έξοδα που σχετίζονται με το ασφάλιστρο για το ασφαλιστήριο συμβόλαιο τίτλων του δανειστή και τις αμοιβές του δανειστή για την παροχή υπηρεσιών ασφάλισης τίτλων.
 • Τέλος ηχογράφησης — Πληρώνει τις τοπικές αρχές για εγγραφή πράξεων, υποθηκών και εγγράφων που σχετίζονται με στεγαστικά δάνεια.
 • Έξοδα μελλοντικών περιόδων – Περιλαμβάνει φόρους ακινήτων, τόκους πρώτης πληρωμής και ασφάλιση ιδιοκτητών σπιτιού. Ο ενυπόθηκος δανειστής σας μπορεί να δημιουργήσει έναν μεσεγγυητικό λογαριασμό για να πληρώσει αυτά τα έξοδα. Ανάλογα με το πού ζείτε, μπορεί να απαιτείται από το νόμο μεσεγγυητικός λογαριασμός.

Ποιο είναι το τυπικό κόστος κλεισίματος για τους πωλητές κατοικιών;

 • προμήθεια κτηματομεσίτη — Συνήθως μεταξύ 5% και 6% της τιμής πώλησης.
 • Φόρος μεταβίβασης Ένας φόρος συναλλαγών που επιβάλλεται από μια πολιτεία ή τοπική κυβέρνηση.
 • Πιστώσεις πωλητή — Κεφάλαια που συνεισφέρει ο πωλητής για την κάλυψη μέρους των εξόδων κλεισίματος ή επισκευής του αγοραστή.
 • αμοιβές δικηγόρου – Ανάλογα με τους νόμους της πολιτείας σας, ενδέχεται να μην απαιτείται να έχετε δικηγόρο παρών στο κλείσιμο. Ωστόσο, είναι πιθανώς καλή ιδέα να έχετε έναν δικηγόρο να σας εκπροσωπεί και να απαντά σε τυχόν ερωτήσεις πριν και κατά τη διάρκεια του κλεισίματος.

Διαβάστε περισσότερα: 7 χρεώσεις που πρέπει να προσέχετε όταν αγοράζετε σπίτι

Μπορώ να προσθέσω έξοδα κλεισίματος;?

Εάν δεν πληρώνετε προκαταβολικά τα έξοδα κλεισίματος, μπορείτε να τα πληρώσετε ως μέρος του στεγαστικού σας δανείου.

Με μια αναχρηματοδότηση χωρίς κόστος κλεισίματος, ο δανειστής μπορεί να σας προσφέρει πιστώσεις δανειστή — που ονομάζονται επίσης αρνητικά σημεία — που αναφέρονται στην Ενότητα J στη δεύτερη σελίδα της εκτίμησης του δανείου σας. Τα δανειστικά δάνεια είναι χρήματα που παρέχει ένας δανειστής για να καλύψει το κόστος κλεισίματος εκ των προτέρων.

Αυτό μπορεί να είναι ελκυστικό εάν δεν έχετε τα μετρητά να κλείσετε. Αλλά να έχετε κατά νου ότι επειδή η αναχρηματοδότηση χωρίς κόστος κλεισίματος θα προσθέσει κόστος στο υπόλοιπο του δανείου σας, θα πρέπει να επιστρέψετε ένα μεγαλύτερο δάνειο.

Γενική ερώτηση

Τι είναι τα σημεία;

Πολλοί δανειστές προσφέρουν πόντους στεγαστικών δανείων που μπορείτε να αγοράσετε για να μειώσετε το επιτόκιο. Οι πόντοι συνήθως προσφέρονται ως ποσοστό της αξίας της υποθήκης σας.


Τι έπεται?

Όταν ετοιμάζεστε να αγοράσετε ένα σπίτι, να θυμάστε ότι ο δανειστής σας πρέπει να σας στείλει έγγραφα αποκάλυψης τουλάχιστον τρεις εργάσιμες ημέρες νωρίτερα. Φροντίστε να διαβάσετε προσεκτικά αυτά τα έγγραφα.

Θα πρέπει επίσης να συγκρίνετε τις τελικές πληροφορίες σας με το πιο πρόσφατο πιστωτικό αποτέλεσμά σας και να λύσετε τυχόν ερωτήσεις ή αποκλίσεις από τον υπεύθυνο δανείου σας.

Υπολογίστε το κόστος κλεισίματός σας

Χρησιμοποιήστε τον Υπολογιστή Τελικού Κόστους για να έχετε μια καλύτερη ιδέα για το ποιο θα μπορούσε να είναι το τελικό κόστος αγοράς σπιτιού σας.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Marie Pressley είναι ασκούμενη στο Credit Karma και φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νότιας Καρολίνας. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Winthrop όπου σπουδάζει Μαζική Επικοινωνία με έναν ανήλικο στη Δημοσιογραφία και τη Συγγραφή. Μαρία… Διαβάστε περισσότερα.