Πρόσβαση στην Αναθεώρηση Ασφάλισης Αυτοκινήτου | Πιστωτικό κάρμα

Πρόσβαση στην Αναθεώρηση Ασφάλισης Αυτοκινήτου | Πιστωτικό κάρμα

15 Φεβρουαρίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Εκδοτική άποψη: Η ασφάλιση αυτοκινήτου Access μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για οδηγούς υψηλού κινδύνου που θέλουν να επανασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους μετά τη λήξη της κάλυψής τους για έως και 60 ημέρες. Η ήπια πολιτική ανάκαμψης μπορεί να βοηθήσει όσους βρίσκονται σε δεινή θέση. Η πρόσβαση μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν πιστοποιητικό SR-22, καθώς υπάρχουν περιορισμένες εκπτώσεις. Οι οδηγοί με σχετικά καλό ιστορικό οδήγησης ή όσοι αναζητούν αξιόπιστα πακέτα και επιλογές εκπτώσεων θα πρέπει να αναζητήσουν αλλού.


Πρόσβαση ασφάλιση αυτοκινήτου με μια ματιά

Προσιτότητα Διατίθεται μόνο στην Ιντιάνα και την Αριζόνα
Βαθμολογίες ικανοποίησης πελατών JD Power Δεν διευκρινίζεται
Πώς να πάρετε μια προσφορά ασφάλισης Διαδικτυακά, τηλεφωνικά ή μέσω αντιπροσώπου
Πώς να υποβάλετε αξίωση Τηλεφωνικά ή μέσω αντιπροσώπου

συν

 • Μια σειρά επιλογών κάλυψης
 • Ασφάλιση για επικίνδυνους και για πρώτη φορά οδηγούς
 • Προσφέρει ασφάλιση αυτοκινήτου για κάθε τύπο ταυτότητας

πλην

 • Διατίθεται μόνο στην Αριζόνα και την Ιντιάνα
 • Κάπως άβολες διαδικασίες προσφοράς και διεκδίκησης

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ασφάλεια αυτοκινήτου Access

Η Access ιδρύθηκε το 1975 και εδρεύει στο Ιλινόις, η Access προωθεί την ασφάλιση αυτοκινήτων χαμηλού κόστους για οδηγούς στην Ιντιάνα και την Αριζόνα. Οι θυγατρικές της μπορούν επίσης να παρέχουν ασφάλιση στο Ιλινόις, το Τέξας και τη Νεβάδα. Η Access προσφέρει τυπικές επιλογές κάλυψης και ασφάλισης για οδηγούς υψηλού κινδύνου και για πρώτη φορά (μη τυπικές επιλογές).

Ασφάλιση για επικίνδυνους και για πρώτη φορά οδηγούς

Η Access προσφέρει ασφάλεια SR-22 για οδηγούς που θεωρούνται υψηλού κινδύνου, όπως αυτοί με DUI/DWI ή παραβιάσεις όπως η αλόγιστη οδήγηση ή η οδήγηση χωρίς ασφάλιση. Η κάλυψη SR-22 χρησιμοποιείται ως απόδειξη ότι ένας οδηγός έχει την ελάχιστη κάλυψη που απαιτείται από την πολιτεία του.

Η Access δέχεται οδηγούς με έγκυρες άδειες, οδηγούς χωρίς άδεια, άδειες σε αναστολή και κρατικές άδειες. Έχει επίσης μια συγχωρητική πολιτική επαναφοράς που επιτρέπει στους οδηγούς να επαναφέρουν την κάλυψή τους εάν το συμβόλαιό τους έχει ακυρωθεί λιγότερο από 60 ημέρες νωρίτερα.

Οι διαδικτυακές προσφορές ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα

Μπορείτε να λάβετε μια προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου Access μέσω τηλεφώνου, μέσω αντιπροσώπου ή διαδικτυακά. Αλλά η διαδικτυακή διαδικασία υποβολής προσφορών μπορεί να είναι λίγο προβληματική. Θα σας ζητηθεί να δώσετε ορισμένες τυπικές πληροφορίες, όπως το όνομα και τη διεύθυνσή σας, τον τύπο του οχήματος και το προηγούμενο ιστορικό κάλυψης. Η Access θα σας ρωτήσει επίσης εάν είχατε παραβάσεις κυκλοφορίας ή εάν χρειάζεστε ένα SR-22. Παρουσιάστηκε σφάλμα στον ιστότοπο όταν προσπαθήσαμε να λάβουμε μια προσφορά, επομένως ίσως είναι καλύτερα να επικοινωνήσετε απευθείας με τον αντιπρόσωπο για να λάβετε κάλυψη.

Ακατάλληλη διαδικασία αξιώσεων

Εάν έχετε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και εμπλέκεστε σε ατύχημα, θα πρέπει να υποβάλετε αξίωση μέσω τηλεφώνου ή μέσω τοπικού αντιπροσώπου. Η Access δεν φαίνεται να διαθέτει εφαρμογή για κινητά και, ενώ μπορείτε να διαχειριστείτε την πολιτική σας στο διαδίκτυο, δεν μπορείτε να υποβάλετε αξίωση μέσω του ιστότοπου.

Αυτόματη κάλυψη που προσφέρει Πρόσβαση

Η Access τονίζει τις επιλογές της για οδηγούς υψηλού κινδύνου που είναι δύσκολο να ασφαλιστούν, όπως η κάλυψη SR-22 και η κρατική ελάχιστη κάλυψη. Προσφέρει επίσης πολλές τυπικές επιλογές ασφάλισης αυτοκινήτου και πρόσθετα, όπως αποζημίωση ενοικίασης και οδική βοήθεια. Επιπλέον, η Access παρέχει ασφάλιση επαγγελματικού αυτοκινήτου. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση της αυτόματης κάλυψης που είναι διαθέσιμη στην Access:

 • Πλήρης κάλυψη
 • Οδική βοήθεια
 • Ευθύνη για σωματική βλάβη
 • Ευθύνη για υλικές ζημιές
 • Σύγκρουση/πλήρης κάλυψη
 • Κάλυψη ιατρικών πληρωμών
 • Ασφάλιση για ανασφάλιστους/ανασφάλιστους αυτοκινητιστές
 • Επιστροφή ενοικίου
 • SR-22 Insurance και SR-22 Owners Insurance

Εκπτώσεις στην ασφάλιση αυτοκινήτου από την Access

Ο ιστότοπος της Access δεν παραθέτει συγκεκριμένες εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου, επομένως ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με έναν αντιπρόσωπο για να δείτε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για εξοικονόμηση ασφάλιστρων. Προσφέρει ένα πρόγραμμα παραπομπής πελατών όπου οι πελάτες μπορούν να λάβουν μια δωροκάρτα 15 $ για να παραπέμψουν έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας.

Οι πελάτες ασφάλισης επαγγελματικών αυτοκινήτων μπορούν να διεκδικήσουν τις ακόλουθες εκπτώσεις:

 • Εξ’ολοκλήρου πληρωμένο
 • Προηγούμενη επίστρωση
 • Γενική ευθύνη
 • Πολυμεταφορά
 • Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια αυτοκινήτου

Πώς να αποκτήσετε ασφάλεια αυτοκινήτου για πρώτη φορά;

Αγοράζοντας ασφάλεια αυτοκινήτου για πρώτη φορά; Ξεκινήστε φροντίζοντας να κατανοήσετε την ελάχιστη ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου που απαιτείται από την πολιτεία σας. Αφού μάθετε ποια ασφάλεια πρέπει να έχετε, καθώς και ποιες άλλες επιλογές κάλυψης μπορεί να θέλετε, ψωνίστε τουλάχιστον σε μερικές ασφαλιστικές εταιρείες για να έχετε την καλύτερη προσφορά.

Εάν είστε έφηβος οδηγός ή απλά άπειρος, το ασφάλιστρό σας μπορεί να είναι υψηλότερο από κάποιον που οδηγεί για αρκετό καιρό χωρίς ατύχημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το premium σας θα πρέπει να γίνεται φθηνότερο όσο περισσότερο οδηγείτε με ασφάλεια.

Τι έγγραφα απαιτούνται για την ασφάλιση αυτοκινήτου;

Όταν λαμβάνετε μια προσφορά ασφάλισης αυτοκινήτου, θα πρέπει να παρέχετε πολλές πληροφορίες για να βοηθήσετε τον ασφαλιστή να καθορίσει την καταλληλότητά σας και το ποσοστό σας. Να είστε έτοιμοι να δώσετε το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησης, τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης, τον αριθμό άδειας οδήγησης, τα στοιχεία επικοινωνίας, το επάγγελμα, την οικογενειακή κατάσταση, το ιστορικό οδήγησης, το ιστορικό ασφάλισης και τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματός σας. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να απαντήσετε σε ερωτήσεις σχετικά με την εκπαίδευσή σας και τυχόν μαθήματα κατάρτισης οδηγών που έχετε ολοκληρώσει.

Τι ασφάλεια αυτοκινήτου απαιτείται στις περισσότερες πολιτείες;

Οι περισσότερες πολιτείες απαιτούν από τους οδηγούς να έχουν κάποιο είδος ασφάλισης αυτοκινήτου. Αν και το απαιτούμενο ελάχιστο επίπεδο μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πολιτεία, οι οδηγοί γενικά απαιτείται να φέρουν ασφάλιση προσωπικών τραυματισμών και αστικής ευθύνης.

Δεν είμαι σίγουρος τι Πρόσβαση Είναι η ασφάλιση αυτοκινήτου κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • Προοδευτικός: Αν ψάχνετε για ασφάλιση αυτοκινήτου που είναι διαθέσιμη σε εθνικό επίπεδο με ένα ευρύ φάσμα πιθανών εκπτώσεων, ίσως θελήσετε να ελέγξετε αυτήν την ασφαλιστική εταιρεία αυτοκινήτων.
 • άπειρο: Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να είναι ιδανική εάν αναζητάτε κάλυψη SR-22 και ευρύτερο φάσμα πιθανών εκπτώσεων.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Sarah Sidlow είναι ανεξάρτητη συγγραφέας και συντάκτρια με έδρα κοντά στο Ντιτρόιτ. Έχει μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο Georgetown. Το έργο της Sarah έχει δημοσιευτεί στην εθνική εφημερίδα του Λουξεμβούργου, Washington City Paper… Διαβάστε περισσότερα.