Πασπαλίστε Χνούδι

Πασπαλίστε Χνούδι

20 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Είστε έτοιμοι να δείτε τις πιο εύκολες, νόστιμες και γλυκές λιχουδιές;

Αυτές οι αξιολάτρευτες, νόστιμες λιχουδιές έχουν γίνει αγαπημένες στο σπίτι μας και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί! Φαίνονται γιορτινά, έχουν εκπληκτική γεύση και οι ψεκασμοί προσθέτουν ένα σούπερ διασκεδαστικό τραγανό.

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια που θα με βοηθήσει να συνεχίσω να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο και να υποστηρίζει εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς amazon.comεπειδή είμαι μέλος του προγράμματος Amazon Services LLC Associates.

Συστατικά:

  • κροτίδες Graham
  • κρέμα marshmallow
  • φυστικοβούτυρο – ή αν έχετε αλλεργία στα φιστίκια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα νόστιμα φυστικοβούτυρα χωρίς φυστικοβούτυρα. Μας αρέσει πολύ το ύπουλο φυστικοβούτυρο σεφ (Κάντε κλικ ΕΔΩ αγοράστηκε στο Target)
  • πιτσυλίζω

Οδηγίες, αν μπορείτε να τις πείτε έτσι! Είναι πραγματικά τόσο απλά!

  1. αλείψτε φυστικοβούτυρο (ή βούτυρο χωρίς ξηρούς καρπούς) σε κράκερ Graham
  2. απλώστε την κρέμα marshmallow πάνω από το φυστικοβούτυρο
  3. διακοσμήστε με πασπάλισμα
  4. φάτε και απολαύστε!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!

#mc_embed_signup{background:#fff; καθαρό:αριστερά; γραμματοσειρά: 14px Helvetica, Arial, χωρίς οδοντώσεις. } /* Προσθέστε τις δικές σας αλλαγές στυλ φόρμας Mailchimp στο φύλλο στυλ του ιστότοπου ή σε αυτό το μπλοκ στυλ. Συνιστούμε να μετακινήσετε αυτό το μπλοκ και την προηγούμενη αναφορά CSS στο HEAD του αρχείου HTML σας. */

(function($) { window.fnames = new Array(); window.ftypes = new Array();fnames[0]=’EMAIL’;ftypes[0]=’email’;fnames[3]=’ADDRESS’;ftypes[3]=’διεύθυνση’;ονόματα[4]=’PHONE’;ftypes[4]=’phone’;fnames[1]=’FNAME’; τύπους f[1]=’text’;}(jQuery));var $mcj = jQuery.noConflict(true);

The post Sprinkle Fluffers εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο .