Οι καλύτερες εταιρείες ασφάλισης κλασικών αυτοκινήτων

Οι καλύτερες εταιρείες ασφάλισης κλασικών αυτοκινήτων

15 Ιανουαρίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Εάν θέλετε να προστατεύσετε την επένδυσή σας στο κλασικό σας αυτοκίνητο, ένας ειδικός τύπος ασφάλισης είναι κατάλληλος για εσάς. Αυτή είναι η κλασική ασφάλιση αυτοκινήτου που προσφέρει ειδική κάλυψη για την vintage βόλτα σας. Εδώ είναι η επιλογή μας από τις καλύτερες εταιρείες ασφάλισης κλασικών αυτοκινήτων.Καλύτερη συνολικά: Αμερικανοί Συλλέκτες

Γιατί το American Collectors ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα: Η American Collectors προσφέρει εκπτώσεις και πρόσβαση σε επαγγελματίες ασφάλισης συλλεκτών. Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία διαθέτει επίσης προϊόντα για διάφορους τύπους κλασικών οχημάτων με πρόσθετα για την προσαρμογή του συμβολαίου σας. Η American Collectors παρέχει κάλυψη “συμφωνημένης αξίας”, η οποία είναι τυπική για τις εταιρείες ασφάλισης κλασικών αυτοκινήτων – που σημαίνει ότι εάν το ασφαλισμένο σας αυτοκίνητο είναι ολική απώλεια, θα λάβετε την πλήρη συμφωνημένη αξία του αυτοκινήτου, μείον τυχόν μειώσεις απόσβεσης.

Οι εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτων American Collectors περιλαμβάνουν εκπτώσεις σε οχήματα με χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αντιμπλοκάρισμα φρένων και αντικλεπτικό εξοπλισμό. Οι εκπτώσεις υψηλής αξίας ξεκινούν αυτόματα για αυτοκίνητα άνω των 150.000 $. Μπορείτε επίσης να λάβετε έκπτωση σε μαθήματα πρόληψης ατυχημάτων ή να γίνετε μέλος μιας λέσχης αυτοκινήτου.

Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει κάλυψη για πολλούς τύπους κλασικών οχημάτων:

  • Συλλεκτικά αυτοκίνητα
  • Φορτηγά και SUV
  • Προσαρμοσμένα αυτοκίνητα και hot rods
  • Εισαγωγές εξωτικών και συλλεκτικών
  • Κλασικές μοτοσυκλέτες

Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα πλεονεκτήματα πολιτικής για να προσαρμόσετε την κάλυψή σας. Γυάλινο κάλυμμα ασφαλείας, κάλυμμα ζημιών στο δρόμο, κάλυμμα προσωπικών αντικειμένων, κάλυμμα εργαλείων και ανταλλακτικών αυτοκινήτου και κάλυμμα για κατοικίδια είναι μερικές από τις επιλογές.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για την ασφάλεια αυτοκινήτου American Collectors.

Καλύτερο για συλλογές κλασικών αυτοκινήτων: Grundy

Γιατί το Grundy μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για συλλογές κλασικών αυτοκινήτων: Η Grundy παρέχει ένα κάλυμμα ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία των συλλογών αυτοκινήτων. Σύμφωνα με το ARTnews, η Grundy ασφαλίζει τις περισσότερες από τις 200 κορυφαίες συλλογές ιδιωτικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ.

Το Τμήμα Ειδικών Συλλογών της Grundy προστατεύει μεγάλες συλλογές αυτοκινήτων αξίας 500.000 $ έως πάνω από 5.000.000 $. Η Grundy ακολουθεί την ίδια προσέγγιση για την ασφάλιση συλλογών αυτοκινήτων και μεμονωμένων συλλεκτικών αυτοκινήτων: τα καλύπτει σε μια συμφωνημένη αξία. Χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες που υποβάλλετε, οι ειδικοί της εταιρείας συνεργάζονται μαζί σας για να καθορίσουν μια αμοιβαία συμφωνημένη αξία για το όχημά σας. Μόλις ρυθμιστεί, το Grundy δεν θα το μειώσει ποτέ εκτός κι αν το αποφασίσετε.

Αυτός ο πάροχος προστατεύει κάθε αυτοκίνητο της συλλογής κάτω από ένα μαξιλάρι κάλυψης 150%. Αυτό σημαίνει ότι εάν υπάρχει συνολική απώλεια και η ασφαλισμένη αξία του οχήματος είναι μικρότερη από την αγοραία αξία του, η Grundy θα πληρώσει έως και το 150% της συμφωνημένης αξίας για την κάλυψη της ζημίας.

Το καλύτερο για οδηγούς που χρησιμοποιούν κλασικά αυτοκίνητα για καθημερινή οδήγηση: Safeco

Γιατί το Safeco μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για οδηγούς που χρησιμοποιούν κλασικά αυτοκίνητα για καθημερινή οδήγηση: Η ασφάλιση κλασικού αυτοκινήτου έχει συνήθως πολύ χαμηλά όρια χιλιομέτρων, προσφέροντας κάλυψη για τα περιορισμένα χιλιόμετρα που οδηγείτε όταν ταξιδεύετε σε vintage παραστάσεις και συναντήσεις λέσχης αυτοκινήτων. Αλλά η Safeco προσφέρει κάλυψη για τακτική χρήση με υψηλότερα όρια χιλιομέτρων, επομένως είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το κλασικό σας αυτοκίνητο για καθημερινή οδήγηση.

Η πολιτική τακτικής χρήσης της εταιρείας σάς επιτρέπει να οδηγείτε το κλασικό σας αυτοκίνητο έως και 10.000 μίλια ετησίως. Η Safeco προσφέρει επίσης κάλυψη για μια ποικιλία κλασικών αυτοκινήτων. Η λίστα περιλαμβάνει τροποποιημένα συλλεκτικά αυτοκίνητα, αποκαταστάσεις, αντίγραφα, αυτοκίνητα αντίκες και μοντέρνα κλασικά αυτοκίνητα.

Η Safeco προσφέρει εκπτώσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα στην κάλυψή σας. Για παράδειγμα, η Safeco προσφέρει έκπτωση για οδηγούς που έχουν παρακολουθήσει μαθήματα πρόληψης ατυχημάτων. Η Safeco προσφέρει επίσης ασφάλιση πολλών αυτοκινήτων και εκπτώσεις πολλαπλών συμβολαίων για να προσθέσετε ασφάλιση μοτοσικλέτας, σκάφους, RV ή κατοικίας στην κάλυψη του κλασικού αυτοκινήτου σας.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για την ασφάλεια αυτοκινήτου Safeco.

Το καλύτερο για οδηγούς που μπορεί να χρειαστούν βοήθεια για την εύρεση ανταλλακτικών: Hagerty

Γιατί το Hagerty μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για οδηγούς που χρειάζονται βοήθεια για την εύρεση ανταλλακτικών: Ορισμένα ανταλλακτικά για το κλασικό σας αυτοκίνητο μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε. Το Hagerty παρέχει πρόσβαση σε ειδικούς σε θέματα αυτοκινήτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τα ανταλλακτικά που χρειάζεστε μέσω της υποστήριξης Carcierge. Αυτή η υπηρεσία σάς φέρνει σε επαφή με ειδικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε δυσεύρετα ανταλλακτικά για την κλασική σας βόλτα. Αυτοί οι σύμβουλοι έχουν επίσης την εμπειρία να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την αξία του αυτοκινήτου σας ή να σας βοηθήσουν να βρείτε ένα εξειδικευμένο κατάστημα.

Αυτή η εταιρεία παρέχει μια διαπραγματευόμενη αξία για πολλούς διαφορετικούς τύπους κλασικών αυτοκινήτων. Η λίστα περιλαμβάνει vintage αυτοκίνητα, φορτηγά και SUV, vintage αυτοκίνητα από το 1980 και νεότερα, τροποποιημένα αυτοκίνητα, κλασικά αυτοκίνητα μηχανοκίνητου αθλητισμού, κλασικά στρατιωτικά οχήματα, κλασικά και vintage τρακτέρ και vintage μοτοσυκλέτες και σκούτερ.

Επιπλέον, το Hagerty προσφέρει προστασία από το κράσπεδο που περιλαμβάνει απεριόριστη κάλυψη έκτακτης ανάγκης. Η ρυμούλκηση της εταιρείας περιλαμβάνει εγγυημένη μεταφορά επί του σκάφους με επενδυμένους ιμάντες για προστασία της vintage διαδρομής σας.

Το καλύτερο για κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα: Heacock Classic

Γιατί το Heacock Classic μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα: Το Heacock Classic προσφέρει μια επίστρωση ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία των vintage αγωνιστικών αυτοκινήτων. Οι πράκτορες της εταιρείας είναι λάτρεις των αγώνων και λάτρεις του lifestyle, επομένως έχουν την εμπειρία να σας προσφέρουν την εις βάθος βοήθεια που χρειάζεστε.

Όπως και οι άλλες εταιρείες σε αυτήν τη λίστα, η Heacock προσφέρει μια δίκαιη διαπραγματευόμενη αξία για το όχημά σας. Με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, η απόκτηση αυτού του αριθμού μπορεί να είναι δύσκολη, αλλά η Heacock Classic έχει πράκτορες και ασφαλιστές που γνωρίζουν αρκετά για τις τάσεις της αγοράς για να σας δώσουν μια λογική και δίκαιη εκτίμηση.

Το Heacock Classic προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια σωματικών ζημιών από τη στιγμή που το αυτοκίνητο βγαίνει από το γκαράζ μέχρι να φτάσει στην πίστα. Η εταιρεία προστατεύει από πυρκαγιές, κλοπές, ζημιές οχημάτων και ατυχήματα με τρέιλερ. Αυτή η εταιρεία παρέχει πρόσθετα προγράμματα που προστατεύουν τα τρέιλερ και τα ανταλλακτικά αγώνων.

Συχνές ερωτήσεις για την ασφάλιση κλασικού αυτοκινήτου

Για ποιους τύπους οχημάτων χρειάζεστε κλασική ασφάλιση;

Ο ορισμός του κλασικού αυτοκινήτου μπορεί να ποικίλλει, αλλά μπορεί να περιλαμβάνει αυτοκίνητα αντίκες ηλικίας μεταξύ 25 και 30 ετών, ράβδους και τροποποιημένα αυτοκίνητα, εξωτικά και πολυτελή αυτοκίνητα, αυτοκίνητα μυών και κλασικά φορτηγά. Τα οχήματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ομάδα ενδέχεται να απαιτούν κλασική ασφάλιση.

Πώς μπορώ να κάνω αίτηση για ασφάλιση κλασικού αυτοκινήτου;

Το αυτοκίνητο δεν είναι αρκετά παλιό για να πληροί τις προϋποθέσεις για κλασική κάλυψη αυτοκινήτου. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν περιορισμούς χρήσης που σας απαγορεύουν να χρησιμοποιείτε το όχημά σας για ταξίδια και δουλειές ή σας απαιτούν να το κρατάτε σε κλειδωμένο, ιδιωτικό χώρο όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Τέλος, ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες θα σας αρνηθούν την κάλυψη εάν έχετε σοβαρές παραβάσεις στο ιστορικό οδήγησης.

Η κλασική ασφάλιση αυτοκινήτου καλύπτει ειδικές επισκευές και αναπαλαιώσεις;

Η αποκατάσταση και η επισκευή ενός κλασικού αυτοκινήτου μπορεί να κοστίσει διπλάσια από μια κανονική επισκευή αυτοκινήτου. Υπάρχει κλασική ασφάλιση αυτοκινήτου που καλύπτει το υψηλότερο κόστος επισκευής και αποκατάστασης ενός vintage αυτοκινήτου.

Πώς επιλέξαμε αυτούς τους ασφαλιστές

Εξετάσαμε τους ασφαλιστές που προσφέρουν κάλυψη κλασικού αυτοκινήτου για να επιλέξουμε τους υποψηφίους μας. Εξετάσαμε το ευρύ φάσμα κάλυψης οχημάτων που προσφέρεται, την επιλογή ασφαλιστικών προϊόντων κάθε εταιρείας και συγκεκριμένες προσφορές για πέντε διαφορετικές κατηγορίες. Συνυπολογίσαμε επίσης τα οφέλη και τις εκπτώσεις εξυπηρέτησης πελατών.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Warren Clark είναι ένας συγγραφέας του οποίου το έργο έχει δημοσιευτεί από το Edmunds.com και τη New York Daily News. Του αρέσει να δίνει στους αναγνώστες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πιο ευτυχισμένη και πιο γεμάτη. Ο Warren κρατά ένα Bac… Διαβάστε περισσότερα.