Μια στοίβα βιβλία με σφραγίδα στο χέρι »

Μια στοίβα βιβλία με σφραγίδα στο χέρι »

19 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Οι στοίβες βιβλίων με σφραγίδες με το χέρι είναι ίσως η αγαπημένη μου χειροτεχνία όλων των εποχών και είναι ιδανικές για όλους τους λάτρεις των αγροικιών! Παιδιά, έχω μια στοίβα βιβλία σχεδόν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας. Πραγματικά είναι λίγο εκτός ελέγχου… αλλά μπορείς να με κατηγορήσεις; Είναι τόσο χαριτωμένοι! Και το καλύτερο είναι ότι είναι τόσο φθηνά και τόσο εύκολα στην κατασκευή τους και μπορείτε να φτιάξετε καινούργια για κάθε εποχή/γιορτή. Απλώς δεν γίνεται καλύτερο!

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε μια δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια που θα με βοηθήσει να συνεχίσω να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο και να υποστηρίζει εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς amazon.comεπειδή είμαι μέλος του προγράμματος Amazon Services LLC Associates.

Προμήθεια:

 • χαρτόδετα βιβλία του ίδιου μεγέθους – ο αριθμός των βιβλίων που χρειάζεστε εξαρτάται από τις λέξεις/αποσπάσματα που θέλετε να προσθέσετε σε αυτά. Έφτιαξα στοίβες από 2 έως 5 βιβλία. Παίρνω τα βιβλία μου από το Dollar Tree μόνο με 1$!
 • γραμματόσημα – Έχω παραθέσει μερικές διαφορετικές επιλογές σφραγίδων αλφαβήτου επειδή τα αγαπημένα μου γραμματόσημα συχνά εξαντλούνται στο διαδίκτυο. Δείτε τις παρακάτω επιλογές!
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ για να πάρω αυτά που χρησιμοποίησα από τον Michaels. Αυτά είναι τα αγαπημένα μου γραμματόσημα και τα έχω χρησιμοποιήσει για ΤΟΣΑ πολλά έργα χειροτεχνίας!
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ άλλο ένα σετ από υπέροχα γραμματόσημα αλφαβήτου από τον Michaels. Αυτό είναι ένα σετ σφραγίδων από καουτσούκ (όχι καθαρές σφραγίδες όπως αυτές που χρησιμοποίησα στο βίντεο) οπότε ΔΕΝ χρειάζεστε τα ακρυλικά μπλοκ αν τα αγοράσετε. Οι σφραγίδες από καουτσούκ λειτουργούν εξαιρετικά και τις έχω χρησιμοποιήσει και για στοίβες βιβλίων! Είναι ελαφρώς μεγαλύτερα από άλλες μάρκες, γεγονός που τους δίνει μια πραγματικά δροσερή εμφάνιση και τα κάνει πιο ευανάγνωστα. Η μόνη συμβουλή μου για τη χρήση σφραγίδων από καουτσούκ είναι να καθαρίσετε την περιοχή από καουτσούκ γύρω από το γράμμα αφού πιέσετε τη σφραγίδα στο μελανοταινία. Διαφορετικά, το μελάνι θα είναι σε όλο το λάστιχο και όταν σφραγίζετε, θα υπάρχουν κηλίδες μελανιού γύρω από τα γράμματα. Απλώς χρησιμοποιώ ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ για να σκουπίσω τυχόν περίσσεια μελάνης από την ελαστική περιοχή πριν βάλω τα γράμματα.
  • Κάντε κλικ ΕΔΩ για να λάβετε ωραίες σφραγίδες αλφαβήτου από το amazon. Μοιάζουν πολύ με το αγαπημένο μου σετ από τον Michaels, αλλά είναι λίγο μικρότερα.
   ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΓΕΘΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΑΥΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ Σφραγίδων!
 • μελάνι – Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δω αυτό που χρησιμοποίησα από τον Michaels ή Κάντε κλικ ΕΔΩ να πάρεις ένα παρόμοιο από το Amazon.
 • ακρυλικό μπλοκ (όταν χρησιμοποιείτε διαφανείς σφραγίδες) – Κάντε κλικ ΕΔΩ αγοράστε ακρυλικά μπλοκ Michaels ή Κάντε κλικ ΕΔΩ για να αγοράσετε παρόμοια στο Amazon.
 • σπάγγος – Κάντε κλικ ΕΔΩ στο μιχαηλ αποθηκευει σπάγκο, ή Κάντε κλικ ΕΔΩ αγοράστε σπάγκο στο Amazon
 • ψαλίδια

Ακολουθεί ένα γρήγορο DIY βίντεο:

Οδηγίες:

 • αφαιρέστε τα εξώφυλλα από τα βιβλία
 • βρείτε το βιβλίο που θέλετε να είστε πρώτοι (επιλέγω πάντα αυτό με μια καλή/κατάλληλη επάνω σελίδα)
 • εφαρμόστε καθαρές σφραγίδες στο ακρυλικό σας μπλοκ
 • πιέστε τις στάμπες (στο ακρυλικό μπλοκ) μέσα στο μελάνι, φροντίζοντας οι σφραγίδες να είναι πλήρως καλυμμένες με μελάνι
 • πατήστε σφραγίδες μελανιού σε βιβλία – εάν το γράμμα δεν εμφανίζεται όσο καλά θα θέλατε, απλώς μελανώστε ξανά τη σφραγίδα και δοκιμάστε ξανά. Δεν μπορείς να το χαλάσεις! Αν το ξανασφραγίσετε και είναι λίγο “off”, μην ανησυχείτε για αυτό – προσθέτει χαρακτήρα!
 • αφού βάλετε όλα τα βιβλία, τυλίξτε τον σπάγκο γύρω από τη στοίβα των βιβλίων και δέστε τον σπάγκο σε ένα φιόγκο

Κοίτα? Σου είπα ότι ήταν εύκολο! Ανυπομονώ να ακούσω για όλες τις στοίβες βιβλίων που κάνετε! Αλλά πριν ξεκινήσετε τη χειροτεχνία, ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε μερικές από τη συλλογή μου. Εντάξει, δεν είναι ούτε η μισή από τη συλλογή μου, αλλά ίσως κοιτάξετε μερικά από αυτά να σας δώσει μερικές ιδέες για το τι στοίβες βιβλίων θέλετε να φτιάξετε! Και θα παρατηρήσετε μια ειδική στοίβα από τα καλύτερα βιβλία μαμάς που παίρνω στη μαμά μου για τη γιορτή της μητέρας. Νομίζω ότι θα της αρέσει και θα της αρέσει είναι είναι η καλύτερη μαμά όλων των εποχών, γι’ αυτό της αξίζει αυτή η στοίβα βιβλίων να εμφανίζεται στο σπίτι της σαν ένα πολύτιμο τρόπαιο!

Το τέλειο δώρο για την υπέροχη μητέρα σας!

Λατρεύω το Family Stacks! Είναι τέλεια για το σαλόνι σας και κάνουν επίσης υπέροχα δώρα. Και μην ξεχνάτε εκείνες τις γιαγιάδες και τις προγιαγιάδες που πιθανότατα θα ήθελαν να αγγίξουν τη στοίβα των βιβλίων με τα ονόματα των εγγονών/δισέγγονών τους.

Στοίβες από βιβλία αναγγελίας γέννησης είναι το τέλειο ενθύμιο, είτε πρόκειται για το μωρό σας είτε για τον κολλητό σας.

Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κάθετες στοίβες βιβλίων όπως η στοίβα διασκεδαστικών βιβλίων μου παραπάνω! Ο ουρανός είναι πραγματικά το όριο με στοίβες βιβλίων!

Οι στοίβες των βιβλίων στα αριστερά γίνονται με τη βοήθεια του σύνολο γραμματοσήμωνκαι οι υπόλοιπες στοίβες βιβλίων έγιναν με βοήθεια σύνολο καθαρών γραμματοσήμων από τον Michaels.

Αυτή η σφραγίδα κολοκύθας είναι ιδανική για όλες τις στοίβες βιβλίων φθινοπώρου/κολοκύθας! Χρησιμοποίησα μια μικρότερη μάρκα κολοκύθας με αυτό το σετ γραμματοσήμων.

Ακολουθεί ένα κοντινό πλάνο από στοίβες βιβλίων που έγιναν με σύνολο γραμματοσήμων.

Ακολουθεί μια παράπλευρη σύγκριση και των 3 επιλογών γραμματοσήμων (από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο μέγεθος) και συνδέονται παρακάτω με αριθμό.
Γραμματόσημα #1, Γραμματόσημα #2, Νο 3 μάρκα

Ανυπομονώ να δω όλες τις στοίβες των βιβλίων που θα φτιάξετε! Φροντίστε να μου κάνετε tag στο Instagram @shescraftyandsheknowsit με τα αριστουργήματά σας! Πάντα μου αρέσει να βλέπω τι σκέφτεσαι!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!