Μια ρουστίκ πινακίδα φθινοπωρινής βεράντας DIY με εκλεκτική προφορά

Μια ρουστίκ πινακίδα φθινοπωρινής βεράντας DIY με εκλεκτική προφορά

18 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Είχες ποτέ τη διάθεση να δημιουργήσεις κάτι, αλλά δεν ήξερες τι ακριβώς ήθελες να κάνεις; Αυτό μου συμβαίνει αρκετά συχνά. Όταν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι πρέπει να κάνω μια μικρή βόλτα γύρω από το γκαράζ ή την αποθήκη μας. Δεδομένου ότι πολλά από τα έργα μου περιλαμβάνουν την επαναχρησιμοποίηση αυτού που έχω, μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να εμπνευστείς είναι να κοιτάξουμε όλα τα παλιά μας σκουπίδια/θησαυρούς. Αυτό ακριβώς έκανα πριν από αυτό Φτιάξτο μόνος σου φθινοπωρινή πινακίδα στη βεράντα.

Συνήθως έχουμε πολλά παλιοσίδερα στο γκαράζ μας. Ο σύζυγός μου θέλει να κρατά πολλά από τα ξύλα του, τα οποία πάντα αναρωτιέμαι αν πρέπει πραγματικά να κρατήσουμε τόσα πολλά. Ωστόσο, σε τέτοιες στιγμές, χαίρομαι που έχουμε αυτό ακριβώς που χρειάζομαι. Το να κρατάς πράγματα είναι πάντα καλό. Δεν μου αρέσει να συσσωρεύω πολύ, αλλά αν πετάξω κάτι, είναι βασικά μια εγγύηση ότι θα το χρειαστώ αργότερα!

Για αυτό το έργο, βρήκα αμέσως μερικές ενότητες 2×4. Αυτό με ενέπνευσε να φτιάξω μια πινακίδα πτώσης για την μπροστινή μας βεράντα. Επρόκειτο να ξαναφτιάξω την είσοδο μας για την φθινοπωρινή σεζόν, οπότε μια νέα πινακίδα θα ήταν διασκεδαστική. Έχω επίσης ένα δοχείο με παλιές μπάλες της πισίνας στο δωμάτιο χειροτεχνίας μου που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω. Έτσι, έβγαλα τρία —κίτρινα, πορτοκαλί και κόκκινα— για να τα ενσωματώσω με κάποιο τρόπο στο ζώδιό μου. Αυτό που κατέληξα είναι μια ρουστίκ πινακίδα με μια νότα παιχνιδιάρικου χρώματος. Θα σας δείξω πόσο εύκολο ήταν να συναρμολογήσετε αυτό το σπιτικό φθινοπωρινό σημάδι βεράντας.

Ανά θέμα: 100 έξυπνα ρητά για ξύλινες επιγραφές

Φτιάξτο μόνος σου φθινοπωρινή βεράντα

Φθινοπωρινό σημάδι βεράντας DIY

Ένας από τους λόγους που αγαπώ τις ρουστίκ χειροτεχνίες είναι ότι συνήθως είναι απλές και δεν χρειάζεται να είναι τέλειες. Σας δίνει τόση ελευθερία να δημιουργείτε απλά χωρίς να χρειάζεται να ακολουθείτε τόσους πολλούς κανόνες. Για αυτό το φθινοπωρινό ζώδιο, χρησιμοποίησα το εργαλείο μου καύσης ξύλου για να διαβάσω το χειρόγραφό μου. Σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μια τεχνική με στένσιλ ή μεταφορά επιστολών, αλλά στο τέλος αποφάσισα να το κρατήσω απλό για μια πιο απλή εμφάνιση. Σκέφτηκα ότι οι μπάλες της πισίνας θα μπορούσαν να τοποθετηθούν μεταξύ των σανίδων για να προσθέσουν λίγο χρώμα στο φθινόπωρο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο καύσης ξύλου για γράμματα

στυλό για καύση σε ξύλο για επιγραφές

Τα περισσότερα κιτ εργαλείων καύσης ξύλου παρέχουν πολλές διαφορετικές συμβουλές εργαλείων. Για τα σημάδια, χρειάζεται η γραφή να είναι αρκετά παχιά για να διαβάζονται τα λόγια σας ευανάγνωστα. Μου αρέσει να ξεκινώ με την άκρη του στυλό για να εντοπίσω τα χειρόγραφα γράμματά μου. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας το ίδιο tip, μπλοκάρω λίγο τα γράμματα. Ανάλογα με το πάχος των γραμμάτων σας, μπορείτε να τα γεμίσετε με την ίδια μύτη ή να χρησιμοποιήσετε μια πιο χοντρή. Τα γράμματά μου ήταν ακόμα αρκετά λεπτά, έτσι χρησιμοποίησα μια μύτη για τα περισσότερα από αυτά.

Για πιο σκληρά ξύλα, μπορεί να χρειαστεί να καείτε πιο αργά με τον καυστήρα. Χρειάζεται μεγαλύτερη επαφή για να καεί. Ίσως χρειαστεί να διαβάσετε τα γράμματά σας μερικές φορές, δοκιμάζοντας διαφορετικές ταχύτητες και πιέσεις για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για τον τύπο του ξύλου σας.

Σχετικό: Δημιουργήστε μια ανάμνηση μιας συνταγής με ξύλα σε ένα ξύλο κοπής

Πώς να στερεώσετε μπάλες μπιλιάρδου σε ένα δέντρο

πώς να στερεώσετε τις μπάλες της πισίνας στο ξύλο

Λατρεύω τα πειράματα που βγαίνουν! Η προσάρτηση μιας μπάλας πισίνας σε ξύλο φαινόταν σαν ένα έργο που θα απαιτούσε μια πρέσα τρυπανιού και πιθανώς ένα εργαλείο κλωστής. Ωστόσο, επειδή αυτό το έργο ήταν για μένα και πραγματικά δεν είχα τίποτα να χάσω, δοκίμασα μια από τις αγαπημένες μου κόλλες.

Όταν έβαζα λεπτό τούβλο στην κουζίνα μας στο σπίτι, ανακάλυψα μια κόλλα κατασκευής που μου αρέσει πολύ. Αυτό είναι το Loctite Power Grab, το οποίο απορροφάται σχεδόν αμέσως. Έτσι, παρόλο που αμφέβαλα ότι το ολισθηρό κυλιόμενο πράγμα θα κολλούσε πραγματικά σε οτιδήποτε χωρίς βίδες, δοκίμασα το Loctite Power Grab σε ένα σωλήνα.

Πρώτα προσάρτησα κάθε μπάλα στο πάνω μέρος του κάτω πίνακα. Κρατούσα κάθε μπάλα για λίγα δευτερόλεπτα και όταν την άφησα, η μπάλα έμεινε στη θέση της. Ιδανικά!

Τι να μην κάνεις

Στη συνέχεια, επειδή θέλω πολύ να δω το τελικό αποτέλεσμα, πρόσθεσα μια κουκκίδα κόλλας σε κάθε κορυφή της μπάλας. Αυτό έγινε πριν στεγνώσει η κόλλα στο κάτω μέρος. Δεν είναι καλή ιδέα! Στη συνέχεια τοποθετώ την επάνω σανίδα στην μπάλα. Σε αυτό το σημείο οι μπάλες κύλησαν λίγο και ήταν δύσκολο να ευθυγραμμίσω το ξύλο με τον τρόπο που πίστευα ότι θα καθόταν με ασφάλεια. Για μια στιγμή, νόμιζα ότι έπαιζα με τα παιχνίδια με τα εγγόνια μου και απλά περίμενα να ανατραπούν όλα. Λοιπόν, μάθημα, κάντε υπομονή και περιμένετε να στεγνώσει η κάτω κόλλα!

Καλύτερη λύση

Κατέληξα να τα διαλύσω όλα και να ξεκινήσω από την αρχή γιατί έχοντας δουλέψει πάνω σε αυτό πριν συνειδητοποιήσω ότι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να το κάνω αν οι σανίδες και οι μπάλες ήταν στο τραπέζι. Επειδή η κόλλα πήζει τόσο γρήγορα, δεν χρειάστηκε καν να χρησιμοποιήσω σφιγκτήρες όσο στέγνωνε.

Με κομμένη την ανάσα, την επόμενη μέρα πήγα να ελέγξω ολόκληρη τη διαμόρφωση της πινακίδας. Πρώτα, χάρηκα που είδα ότι η κόλλα είχε στεγνώσει! Τότε δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο δυνατό ήταν. Φαίνεται εξαιρετικά ασφαλές και είμαι τόσο ενθουσιασμένος γιατί έχω και άλλα έργα μπιλιάρδου που σκέφτομαι!

Ανά θέμα: 100 εύκολα έργα φθινοπωρινής διακόσμησης

Ένα απλό και ρουστίκ φθινοπωρινό σημάδι μπροστινής βεράντας

πτώση συγκομιδή βεράντα σημάδι

Έτσι, η μπροστινή μου βεράντα φαίνεται λίγο πιο εορταστική για την εποχή τώρα. Είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσει πολύ! Εάν η κόλλα Power Grab μπορεί να κρατήσει τούβλα σε έναν τοίχο, υποθέτω ότι δεν εκπλήσσομαι που θα κρατήσει επίσης τον σχηματικό μου πύργο της εποχικής διασκέδασης!

πτώση βεράντα με κάντε το μόνος σας σημάδι.
σημάδι πτώσης κολοκύθας
φθινοπωρινή βεράντα