Κούρεμα για κουλούρια σε σοκολάτα »

Κούρεμα για κουλούρια σε σοκολάτα »

17 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Αυτά τα κουλούρια με σοκολάτα είναι γλυκά, αλμυρά και 1000% νόστιμα! Τα κορίτσια και εγώ αποφασίσαμε να τα κάνουμε φωτεινά και πολύχρωμα για την άνοιξη, αλλά μπορείτε να τα κάνετε γιορτινά για κάθε γιορτή ή εκδήλωση αλλάζοντας τα ψεκάσματα ή χρησιμοποιώντας χρωματιστά γλυκά.

Αποκάλυψη: Οι αναρτήσεις μου ενδέχεται να περιέχουν συνδέσμους συνεργατών. Εάν αγοράσετε κάτι μέσω ενός από αυτούς τους συνδέσμους, δεν θα πληρώσετε ούτε δεκάρα παραπάνω, αλλά μπορεί να λάβω μια μικρή προμήθεια που θα με βοηθήσει να συνεχίσω να λειτουργεί αυτό το ιστολόγιο και να υποστηρίζει εν μέρει τον εθισμό μου στην Coke Zero. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσμους προς amazon.comεπειδή είμαι μέλος του προγράμματος Amazon Services LLC Associates.

Συστατικά:

 • κουλούρια ράβδου
 • τσιπς/μπάρες σοκολάτας ή λιωμένες καραμέλες (π.χ αυτά τα)
 • πασπαλίζουμε ή άλλες επικαλύψεις
 • κερινο χαρτι
 • *προαιρετικά* ένα ψηλό ποτήρι/δοχείο για να συγκρατεί τη λιωμένη σοκολάτα για εύκολο βύθισμα

Κατευθύνσεις:

 1. λιώνουμε τη σοκολάτα ή τα γλειφιτζούρια
 2. Ρίξτε τη λιωμένη σοκολάτα σε ένα ψηλό γυάλινο βάζο για εύκολο βούτηγμα
 3. βουτάμε τη ράβδο του pretzel στη λιωμένη σοκολάτα
 4. Τοποθετήστε τα σοκολατένια κουλούρια σε ένα φύλλο κερωμένο χαρτί
 5. διακοσμήστε με πασπάλισμα, χρωματιστή ζάχαρη, καραμέλες, ξηρούς καρπούς κ.λπ
 6. αφήνουμε τα κουλούρια μέσα στη σοκολάτα μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα

Αν έχετε μικρά παιδιά, αυτή είναι η τέλεια απόλαυση που θα σας βοηθήσει να φτιάξετε. Πήρα πολύ «βοήθεια» από τα κορίτσια μου με αυτό. Φυσικά, η βοήθειά τους σήμαινε ότι τα κουλούρια με σοκολάτα δεν ήταν τέλεια, αλλά παρόλα αυτά βγήκαν χαριτωμένα, είχαν υπέροχη γεύση και περάσαμε υπέροχα. Θα το έλεγα νίκη!

Μόλις σκληρύνει η σοκολάτα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα κουλούρια σε αεροστεγές δοχείο και πρέπει να διατηρηθούν για περίπου 2-3 ​​εβδομάδες. Αν δεν τα αποθηκεύσετε σε αεροστεγές δοχείο/σακούλα, είναι μπαγιάτικα.

Θα είναι ένα χαριτωμένο και νόστιμο δώρο για οποιονδήποτε. Απλά εισάγετε μερικά τσάντα περιποίησηςκαι δέστε με μια χαριτωμένη κορδέλα!

Μην χάσετε ποτέ μια ανάρτηση!