Κατοχή μιας επισκόπησης στεγαστικών δανείων: αξιόπιστες επιλογές δανείου

Κατοχή μιας επισκόπησης στεγαστικών δανείων: αξιόπιστες επιλογές δανείου

17 Φεβρουαρίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Μια σύντομη επισκόπηση της ιδιοκτησίας στεγαστικών δανείων

 • Παραδοσιακά δάνεια: Έτσι
 • Δάνεια FHA: Έτσι
 • Δάνεια VA: Έτσι
 • Αναχρηματοδότηση: Έτσι
 • Μεγάλα δάνεια: Έτσι
 • Ρυθμιζόμενες τιμές: Έτσι
 • Σταθερές τιμές: Ναι (15 ετών και 30 ετών)

Το Owning είναι ένα τμήμα της Εγγυημένης τιμής με έδρα το Σικάγο. Η ιδιοκτησία έχει άδεια για επιχειρηματική δραστηριότητα σε 29 πολιτείες και την περιφέρεια της Κολούμπια.

συν

 • Πολύ ανταγωνιστικές τιμές
 • Μια καλή επιλογή στεγαστικών δανείων
 • Εγγύηση έγκαιρου κλεισίματος

πλην

 • Περιορισμένες πληροφορίες ιστότοπου
 • Δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις πολιτείες

3 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το στεγαστικό σας δάνειο

1. Πολύ ανταγωνιστικές τιμές

Εάν έχετε ισχυρή πίστωση και μπορείτε να κάνετε προκαταβολή τουλάχιστον 20%, μπορεί να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τα χαμηλότερα ποσοστά ιδιοκτησίας. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα κατά τη διάρκεια του δανείου και να κάνει τις πληρωμές σας πιο προσιτές.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση για προέγκριση υποθήκης ηλεκτρονικά.

2. Μια καλή επιλογή στεγαστικών δανείων

Η ιδιοκτησία προσφέρει πολλές επιλογές στεγαστικών δανείων, συμπεριλαμβανομένων συμβατικών δανείων, μεγάλων δανείων και κυβερνητικών δανείων FHA, VA και USDA. Ο δανειστής μπορεί επίσης να αναχρηματοδοτήσει την υπάρχουσα υποθήκη σας.

Αυτή η ποικιλία είναι χρήσιμη εάν δεν είστε σίγουροι ποιος τύπος στεγαστικού δανείου θα ήταν καλύτερος για εσάς ή εάν αγοράζετε για πρώτη φορά σπίτι και δεν έχετε μεγάλη προκαταβολή.

3. Λίγες πληροφορίες στον ιστότοπο

Ο Ιδιοκτήτης ιστότοπου έχει τρέχουσες τιμές, κάτι που είναι ένα πλεονέκτημα. Αλλά δεν προσφέρει εκπαιδευτικές πληροφορίες ή πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τις διάφορες προσφορές στεγαστικού δανείου. Θα χρειαστεί να καλέσετε ή να στείλετε email στην εταιρεία για να απαντήσετε σε πολλές συχνές ερωτήσεις.

Ποιος είναι κατάλληλος για δική του υποθήκη;

Εάν αισθάνεστε άνετα με τη διαδικτυακή διαδικασία υποθήκης, η ιδιοκτησία μπορεί να είναι μια σταθερή επιλογή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν έχετε ισχυρή πίστωση και μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη προκαταβολή που σας πληροί τις προϋποθέσεις για τα χαμηλότερα επιτόκια του δανειστή.

Αλλά μπορεί να θέλετε να ψάξετε αλλού εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για υποθήκη προσωπικά ή εάν η πίστωσή σας δεν είναι αρκετά ισχυρή για να λάβετε τα χαμηλότερα επιτόκια από το Owning.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία της υποθήκης, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για προέγκριση, η οποία θα οδηγήσει σε σκληρή έρευνα για την πίστωσή σας. Εκτός από τα προσωπικά σας στοιχεία, θα χρειαστεί να παρέχετε στοιχεία ιδιοκτησίας, καθώς και το εισόδημα, τα περιουσιακά στοιχεία και την πίστωσή σας. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ανεβάσετε έγγραφα όπως αποδείξεις πληρωμής, W2 και φορολογικές δηλώσεις, ανάλογα με την κατάστασή σας.

Αφού υποβάλετε το έντυπο προέγκρισής σας, θα λάβετε ένα email και ένα μήνυμα κειμένου ότι έχει ληφθεί και έχει ανατεθεί σε έναν υπάλληλο δανείου.

Εάν έχετε λάβει προέγκριση για δάνειο, θα λάβετε μια επιστολή προέγκρισης, η οποία είναι ουσιαστικά μια προκαταρκτική προσφορά για να σας δανείσει ένα συγκεκριμένο ποσό με ένα συγκεκριμένο επιτόκιο.

Δεν είστε σίγουροι αν η ιδιοκτησία είναι κατάλληλη για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

Εάν θέλετε να συγκρίνετε τα επιτόκια μεταξύ πολλών δανειστών, να έχετε κατά νου ότι έχετε ένα χρονικό διάστημα όπου τα ερωτήματα σκληρής πίστωσης πολλών δανειστών υπολογίζονται ως μόνο ένα για το πιστωτικό σας σκορ. Συνήθως έχετε 14 ημέρες, αν και μπορεί να είναι περισσότερες ανάλογα με το μοντέλο βαθμολογίας.

 • Υποθήκη για μετακίνηση: Η Movement Mortgage παρέχει επίσης μια ποικιλία προγραμμάτων δανείου.
 • Η τράπεζα της Αμερικής: Ένα στεγαστικό δάνειο από την Bank of America μπορεί να έχει νόημα εάν έχετε ήδη σχέση με αυτήν τη μεγάλη τράπεζα και μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για μία από τις εκπτώσεις της.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Anna Baluch είναι ανεξάρτητη συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με έδρα το Κλίβελαντ του Οχάιο. Μπορείτε να βρείτε τη δουλειά της σε ιστότοπους όπως το The Balance, το Freedom Debt Relief, το LendingTree και το RateGenius. Η Άννα είναι κάτοχος MBA στο Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Roosevelt… Διαβάστε περισσότερα.