Η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για δασκάλους

Η καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για δασκάλους

2 Φεβρουαρίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Οι δάσκαλοι παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του μυαλού των νέων και αν εργάζεστε σε αυτόν τον τομέα, αυτό μπορεί να επηρεάσει τις επιλογές ασφάλισης αυτοκινήτου σας. Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων προσφέρουν προϊόντα που είναι ιδανικά για δασκάλους ή παρέχουν οικονομικές εκπτώσεις δασκάλων. Οι εταιρείες που αναφέρονται παρακάτω προσφέρουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για καθηγητές που αναζητούν κάλυψη που να ταιριάζει με τη δουλειά τους.Καλύτερη συνολικά: Liberty Mutual

Γιατί το Liberty Mutual ξεχωρίζει από το πλήθος: Η Liberty Mutual προσφέρει ασφαλιστικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις ανάγκες ενός δασκάλου. Αυτή η εταιρεία παρέχει επίσης ένα ευρύ φάσμα εκπτώσεων για να σας εξοικονομήσει χρήματα. Συνολικά, είναι μια ολοκληρωμένη, οικονομικά αποδοτική επιλογή για τους εκπαιδευτικούς.

Οι δάσκαλοι θα εκτιμήσουν ότι το Liberty Mutual παρέχει δωρεάν κάλυψη για οχήματα που έχουν υποστεί ζημιές σε σχολικούς χώρους ή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης. Η ασφάλιση προσωπικής περιουσίας Liberty Mutual καλύπτει επίσης τα υλικά μελέτης και την περιουσία του σχολείου σας, εάν καταστραφούν ή κλαπούν ενώ βρίσκεστε στο αυτοκίνητό σας.

Και αν το αυτοκίνητό σας υποστεί ζημιά σε σύγκρουση ενώ το οδηγείτε για σχολικές δουλειές, αυτή η ασφαλιστική εταιρεία παρέχει μηδενική κάλυψη σύγκρουσης.

Οι δάσκαλοι μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις ασφαλιστικές εκπτώσεις του Liberty Mutual (μπορείτε επίσης να λάβετε ασφάλιση σπιτιού, διαμερίσματος και ενοικιαστών από την εταιρεία), καθώς και άλλες πιθανές εκπτώσεις για ιδιοκτήτες σπιτιού, οδηγούς χωρίς αξιώσεις, χωρίς παραβάσεις και στρατιωτικούς οδηγούς.

Σύμφωνα με την National Association of Insurance Commissioners, η Liberty Mutual είχε λιγότερα παράπονα πελατών το 2021 από τον μέσο όρο του κλάδου.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας για το Liberty Mutual.

Το καλύτερο για εκπαιδευτικούς που συνδέονται με εκπαιδευτικούς οργανισμούς: Geico

Γιατί το Geico μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εκπαιδευτικούς που σχετίζονται με εκπαιδευτικούς οργανισμούς: Η Geico προσφέρει εκπτώσεις σε εκπαιδευτικούς που είναι μέλη ορισμένων εκπαιδευτικών οργανισμών. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εάν είστε εκπαιδευτικός εγγεγραμμένος σε μία από αυτές τις ομάδες, οι οποίες περιλαμβάνουν την Αμερικανική Ένωση Διευθυντών Σχολών, την Αμερικανική Ένωση Εκπαιδευτικών και την Εθνική Ένωση Διευθυντών Δημοτικού.

Αυτή η ασφαλιστική εταιρεία προσφέρει πρόσθετες εκπτώσεις ασφάλισης αυτοκινήτου που μπορούν να μειώσουν το μηνιαίο ασφάλιστρο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε εκπτώσεις για να έχετε ένα τέλειο ιστορικό οδήγησης ή να παρακολουθήσετε μαθήματα προστασίας. Διατίθενται επίσης εκπτώσεις πολλαπλών πολιτικών και πολλών οχημάτων.

Η Geico είναι μια ισχυρή εταιρεία για δασκάλους, αλλά υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να θυμάστε. Στη μελέτη 2022 Auto Claims της JD Power, η Geico κατετάγη χαμηλότερα στον κλάδο για εταιρείες του μεγέθους της. Η Geico είχε ελαφρώς περισσότερα παράπονα πελατών από τον μέσο όρο του κλάδου το 2021, σύμφωνα με την NAIC.

Διαβάστε την πλήρη κριτική μας Geico.

Το καλύτερο για δασκάλους που αναζητούν εξειδικευμένα οφέλη: Horace Mann

Γιατί ο Horace Mann μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για δασκάλους που αναζητούν ασφάλιση με ειδικά προνόμια: Οι εκπαιδευτικοί με πολιτική αυτοκινήτου Horace Mann είναι επιλέξιμοι για ένα ευρύ φάσμα ειδικών προνομίων που έχουν σχεδιαστεί για δασκάλους. Αυτά τα μπόνους παρέχονται χωρίς επιπλέον κόστος.

Οι δάσκαλοι με ασφάλιση αυτοκινήτου Horace Mann λαμβάνουν το πακέτο χαρακτηριστικών και προνομίων Educator Advantage χωρίς επιπλέον κόστος. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει κάλυψη που πληρώνει για ένα όχημα αντικατάστασης εάν το όχημά σας δηλωθεί ως συνολική απώλεια. Καλύπτει επίσης έως και 35 $ σε έξοδα μεταφοράς εάν λείπετε από το σπίτι και δεν μπορείτε να οδηγήσετε με ασφάλεια.

Το πακέτο Educator Advantage περιλαμβάνει μηδενική έκπτωση για καλυμμένες ζημιές που προκύπτουν από αξιώσεις βανδαλισμού και σύγκρουσης πάνω ή κοντά σε σχολική ιδιοκτησία ή κατά τη διάρκεια σχολικής εκδήλωσης. Παρέχει επίσης κάλυψη προσωπικής ιδιοκτησίας έως και 1.000 $ εάν κλαπούν ή καταστραφούν αντικείμενα που σχετίζονται με την εργασία στο όχημά σας.

Η Horace Mann Insurance παρέχει επίσης προνόμια σε δασκάλους με κατοικίδια χωρίς επιπλέον κόστος. Πληρώνει έως και 1.000 δολάρια από τους λογαριασμούς του κτηνιάτρου σας εάν το κατοικίδιό σας τραυματιστεί σε ατύχημα. Η NAIC αναφέρει ότι ο Horace Mann είχε λιγότερα παράπονα πελατών το 2021 από τον μέσο όρο του κλάδου.

Το καλύτερο για δασκάλους των οποίων τα αυτοκίνητα έχουν προσαρμοσμένο εξοπλισμό: California Casualty

Γιατί το California Casualty μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για δασκάλους των οποίων τα αυτοκίνητα είναι ειδικά εξοπλισμένα: Ορισμένες ασφαλιστικές εταιρείες αυτοκινήτων δεν καλύπτουν μη τυποποιημένο εξοπλισμό (όπως προσαρμοσμένους τροχούς ή στερεοφωνικό σύστημα) στα τυπικά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου τους. Το Casualty της Καλιφόρνια είναι διαφορετικό. Το τυπικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αυτοκινήτου αυτής της εταιρείας για δασκάλους περιλαμβάνει κάλυψη προσωπικού εξοπλισμού. Αυτή η κάλυψη καλύπτει κόστος αντικατάστασης προσαρμοσμένου εξοπλισμού έως και 2.000 $.

Αυτή η εταιρεία προσφέρει επίσης άλλα οφέλη για τους δασκάλους. Για παράδειγμα, παρέχει μηδενική εκπτωτική προστασία εάν το όχημά σας χτυπηθεί ή βανδαλιστεί σε σχολικούς χώρους. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν επίλυση κλοπής ταυτότητας με προσωπικό ειδικό σε θέματα απάτης και επισκευή παρμπρίζ με μηδενική έκπτωση.

Η NAIC αναφέρει ότι το California Casualty είχε λιγότερα παράπονα πελατών το 2021 από τον μέσο όρο του κλάδου. Παρά το όνομά του, το California Casualty πουλά ασφάλιση αυτοκινήτου στις περισσότερες πολιτείες.

Συχνές ερωτήσεις για την ασφάλεια αυτοκινήτου για εκπαιδευτικούς

Πώς μπορούν οι δάσκαλοι να εξοικονομήσουν χρήματα όταν αγοράζουν ασφάλιση αυτοκινήτου;

Όλοι οι οδηγοί μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα όταν αγοράζουν ασφάλιση αυτοκινήτου αναζητώντας εταιρείες που προσφέρουν τις σωστές εκπτώσεις. Είναι επίσης καλή ιδέα να ψωνίσετε, καθώς οι τιμές μπορεί να διαφέρουν από εταιρεία σε εταιρεία.

Πόση ασφάλεια αυτοκινήτου χρειάζονται οι δάσκαλοι;

Οι περισσότερες πολιτείες απαιτούν από όλους τους οδηγούς να αγοράσουν ένα ελάχιστο ποσό ασφαλιστικής κάλυψης αστικής ευθύνης. Αλλά μπορείτε να μιλήσετε με τον αντιπρόσωπό σας για την αύξηση των ορίων ευθύνης σας για να παρέχετε πρόσθετη προστασία. Μπορεί επίσης να χρειαστείτε σύγκρουση και ολοκληρωμένη κάλυψη. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καλύψετε την αξία του αυτοκινήτου σας και το κόστος των επισκευών μετά από ένα ατύχημα.

Τι ασφάλεια χρειάζονται οι δάσκαλοι όταν νοικιάζουν αυτοκίνητο;

Κατά τη μίσθωση, όλοι οι οδηγοί πρέπει να αγοράσουν την ασφαλιστική κάλυψη αυτοκινήτου που απαιτείται από το κράτος τους. Επιπλέον, θα χρειαστούν ασφάλιση casco και ατυχήματος. Η εταιρεία χρηματοδότησης συνήθως απαιτεί αυτό το είδος κάλυψης για να διασφαλίσει ότι έχετε τα χρήματα για να επισκευάσετε το αυτοκίνητο εάν εμπλακείτε σε ατύχημα.

Πώς επιλέξαμε αυτούς τους ασφαλιστές

Εξετάσαμε τις ασφαλιστικές εταιρείες που προσφέρουν κάλυψη εκπαιδευτικών στους υποψηφίους μας. Εξετάσαμε την επιλογή των εξειδικευμένων ασφαλιστικών προϊόντων που παρέχει κάθε εταιρεία. Επιπλέον, εξετάσαμε τα οφέλη, τις εκπτώσεις, τις πληροφορίες παραπόνων πελατών της NAIC και τα δεδομένα ικανοποίησης των αυτόματων αξιώσεων JD Power.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Warren Clark είναι ένας συγγραφέας του οποίου το έργο έχει δημοσιευτεί από το Edmunds.com και τη New York Daily News. Του αρέσει να δίνει στους αναγνώστες πληροφορίες που μπορούν να κάνουν τη ζωή τους πιο ευτυχισμένη και πιο γεμάτη. Ο Warren κρατά ένα Bac… Διαβάστε περισσότερα.