Διαβάστε την επισκόπηση των δανείων για ακίνητα

Διαβάστε την επισκόπηση των δανείων για ακίνητα

24 Ιανουαρίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Μάθετε εν συντομία για τα μετοχικά δάνεια

 • Σταθερό ή μεταβλητό ποσοστό: Διορθώθηκε
 • Πώς να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων: Τα κεφάλαια εκδίδονται μία φορά
 • Τέλος εξόδου: Χωρίς τέλη προέλευσης, έξοδα κλεισίματος ή προμήθειες εκτίμησης
 • Αναλογία δανείου προς αξία: Έως και 90% της τρέχουσας αξίας του σπιτιού σας
 • Χρόνος χρηματοδότησης: Περίπου οκτώ εβδομάδες

Η Discover είναι μια ηλεκτρονική τράπεζα που παρέχει ένα ευρύ φάσμα πιστωτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικών καρτών και δανείων. Αυτό περιλαμβάνει δάνεια αναχρηματοδότησης κατοικίας και στεγαστικά μετοχικά δάνεια σταθερού επιτοκίου.

συν

 • Σταθερό ετήσιο επιτόκιο
 • Online εφαρμογή
 • Μπορεί να πληροί τις προϋποθέσεις με χαμηλότερη πίστωση
 • Χωρίς τέλη δημιουργίας ή αξιολόγησης

μείον

 • Ποινή για πρόωρη εξόφληση
 • Μεγαλύτερος χρόνος χρηματοδότησης
 • Υψηλό ελάχιστο κόστος δανείου

4 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου στο Discover

Η Discover προσφέρει στεγαστικά δάνεια με ανταγωνιστικά επιτόκια, ευέλικτους όρους και άλλα μοναδικά προνόμια. Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά του δανείου που το ξεχωρίζουν από άλλους δανειστές.

1. Διαφανής τιμολόγηση

Το Discover δεν χρεώνει προμήθειες δημιουργίας δανείου. Το δάνειο επίσης δεν έχει αμοιβή αξιολόγησης ή χρέωση αίτησης.

Επιπλέον, το Discover ανακοινώνει εκ των προτέρων το APR. Εάν αυτή είναι η πρώτη σας στεγαστική κατοικία, μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις για τα χαμηλότερα αρχικά επιτόκια. Αλλά τα περισσότερα δάνεια είναι πιθανό να είναι δάνεια δεύτερης εγγύησης, τα οποία έχουν ελαφρώς υψηλότερα αρχικά ΣΕΠΕ.

Λάβετε υπόψη ότι τα ΣΕΠΕ του Discover είναι σταθερά και όχι μεταβλητά, πράγμα που σημαίνει ότι η πληρωμή σας δεν θα αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Μία από τις χρεώσεις που πρέπει να προσέξετε είναι η ποινή της πρόωρης εξόφλησης. Εάν εξοφλήσετε το δάνειό σας σε λιγότερο από 36 μήνες, το Discover μπορεί να επιστρέψει ένα μέρος του κόστους κλεισίματός σας. Το ποσό αυτό δεν θα υπερβαίνει τα 500 $. Εάν ζείτε στο Κονέκτικατ, τη Μινεσότα, τη Νέα Υόρκη, τη Βόρεια Καρολίνα, την Οκλαχόμα ή το Τέξας, δεν θα πληρωθεί.

2. Λιγότερο αυστηρές απαιτήσεις συμμόρφωσης

Το Discover έχει σχετικά χαμηλές ελάχιστες απαιτήσεις πίστωσης. Για να πληροίτε τις προϋποθέσεις για στεγαστικό δάνειο μέσω του Discover, χρειάζεστε πιστωτικό σκορ 620 ή υψηλότερο και αναλογία χρέους προς εισόδημα μικρότερη από 43%. Η αναλογία χρέους προς εισόδημα υπολογίζεται αθροίζοντας όλες τις μηνιαίες πληρωμές χρέους και διαιρώντας τις με το μηνιαίο εισόδημά σας προ φόρων.

Εάν θέλετε να δανειστείτε περισσότερα από 150.000 $, θα χρειαστείτε ισχυρότερη πίστωση: τουλάχιστον μια βαθμολογία 700.

Θα πρέπει επίσης να προσκομίσετε απόδειξη του εισοδήματός σας και να έχετε ένα “ιστορικό υπεύθυνης χρήσης πίστωσης”, σύμφωνα με το Discover. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για ελάχιστες απαιτήσεις και η εκπλήρωσή τους δεν εγγυάται την έγκριση.

3. Υψηλός λόγος LTV

Ενώ τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου της Discover φτάνουν τα 300.000 $, επιτρέπουν μια συνδυασμένη αναλογία δανείου προς αξία έως και 90%.

Λάβετε υπόψη ότι η αναλογία CLTV περιλαμβάνει το συνολικό ποσό όλων των υποθηκών σας, επομένως πρέπει να προσθέσετε το κύριο στεγαστικό σας χρέος συν το ποσό που θέλετε να δανειστείτε στο μετοχικό στεγαστικό δάνειο του Discover και να το διαιρέσετε με τη συνολική αξία του σπιτιού σας για να λάβετε αυτόν τον αριθμό.

4. Κάντε αίτηση ηλεκτρονικά

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο μετοχικού κεφαλαίου στο Discover στο διαδίκτυο ή τηλεφωνικά.

Η αρχική αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και να υποβληθεί ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, θα σας ανατεθεί ένας προσωπικός τραπεζίτης που θα μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας διαδικτυακά, μέσω email ή τηλεφώνου.

Μπορείτε να ανεβάσετε τυχόν έγγραφα που ζητά το Discover μέσω της πιστωτικής του πύλης. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε και να υπογράψετε τυχόν έγγραφα για τελική έγκριση δανείου σε αυτήν την ηλεκτρονική πύλη.

Μπορώ να εξοφλήσω νωρίτερα το δάνειό μου με μετοχικό κεφάλαιο στο Discover;

Μπορείτε να εξοφλήσετε πρόωρα το μετοχικό δάνειο Discover, αλλά ενδέχεται να χρεωθείτε με προμήθεια.

Το Discover προσφέρει τέσσερις όρους αποπληρωμής: 10, 15, 20 και 30 χρόνια. Αλλά αν θέλετε να εξοφλήσετε το δάνειο μερικούς μήνες ή χρόνια νωρίτερα, μπορείτε.

Ωστόσο, εάν εξοφλήσετε το δάνειο λιγότερο από τρία χρόνια μετά την ημερομηνία κλεισίματος, το Discover μπορεί να σας ζητήσει να επιστρέψετε μέρος του κόστους κλεισίματος. Αυτή η χρέωση δεν μπορεί να υπερβαίνει τα $500. Αλλά αν ζείτε σε ορισμένες πολιτείες, όπως το Τέξας και η Μινεσότα, το Discover δεν μπορεί να μετακυλήσει αυτά τα έξοδα σε εσάς.

Σε ποιον απευθύνεται το δάνειο Discover Home Equity;

Τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου Discover Home μπορούν να είναι μια καλή επιλογή για έργα όπως μεγάλες ανακαινίσεις κατοικιών, εάν έχετε τουλάχιστον ένα μικρό έως μέτριο ποσό ιδίων κεφαλαίων.

Γενικά, τα στεγαστικά μετοχικά δάνεια είναι καλά για εφάπαξ αγορές ή έξοδα, όπως η ενοποίηση χρέους ή ένα έργο βελτίωσης κατοικίας, όπου γνωρίζετε αρκετά καλά πόσα θέλετε να δανειστείτε.

Τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου Discover μπορεί επίσης να είναι κατάλληλα για άτομα με χαμηλότερα πιστωτικά σκορ, καθώς η ελάχιστη απαίτηση πιστωτικού σκορ είναι μόνο 620. Αλλά τα δάνεια μετοχικού κεφαλαίου στο Discover δεν είναι για όλους. Αν και το Discover προσφέρει υψηλό όριο LTV, έχει ελάχιστο ποσό δανείου 35.000 $, το οποίο μπορεί να είναι πολύ υψηλό για μερικούς ανθρώπους που θέλουν μόνο ένα μικρό ποσό.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για δάνειο Discover Home Equity

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο Discover online με μερικά απλά βήματα.

Ακολουθούν ορισμένα από τα έγγραφα που προτείνει το Discover να έχετε μαζί σας κατά την υποβολή της αίτησης.

 • Αντίγραφο άδειας οδήγησης
 • W-2s
 • Βεβαίωση μισθοδοσίας (ή άλλο αποδεικτικό εισοδήματος)
 • Αντίγραφο του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του ιδιοκτήτη του σπιτιού σας
 • Τρέχον πιστοποιητικό υποθήκης
 • Έλεγχος στοιχείων λογαριασμού

Μπορεί να χρειαστούν σχεδόν δύο μήνες για να λάβετε έγκριση για στεγαστικό δάνειο από το Discover, αλλά πολλά από αυτά εξαρτώνται από το πόσο γρήγορα παρέχετε την απαραίτητη τεκμηρίωση.

Δεν είστε σίγουροι αν το Discover είναι κατάλληλο για εσάς; Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

 • εικόνα: Αυτός ο διαδικτυακός δανειστής προσφέρει μια πιστωτική γραμμή σταθερού επιτοκίου (ή HELOC).
 • KeyBank: Αυτός ο δανειστής προσφέρει στεγαστικά δάνεια και HELOCs με μεγάλα ποσά.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Amanda Garland είναι συγγραφέας προσωπικών οικονομικών με εμμονή με τα πιστωτικά σκορ και το πώς επηρεάζουν τα οικονομικά. Είναι κάτοχος πτυχίου Καλών Τεχνών στη Δημιουργική Γραφή και η γραφή της έχει… Διαβάστε περισσότερα.