Αύξουσα 5Δ Συνείδηση ​​με τον George H. Lewis

Αύξουσα 5Δ Συνείδηση ​​με τον George H. Lewis

13 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️

Πρόσφατα πήρα συνέντευξη από τον George H. Lewis και είχα μια συναρπαστική συζήτηση για πολλά θέματα, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας ανάβασης στην 5D συνείδηση. Ο George H. Lewis είναι καλλιτέχνης, συγγραφέας, εργάτης του φωτός, αστρολόγος, θεραπευτής ήχου και δόνησης και διεθνής ομιλητής.

5D Συνείδηση

Σχετικά με τον George H. Lewis and the Ascent to 5D Consciousness

Ο George παρέχει ένα ευρύ φάσμα αστρολογικών, θεραπευτικών και θεραπευτικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων ιδιωτικών συναντήσεων και ομαδικών εργαστηρίων στο διαδίκτυο και σε τοποθεσίες υποδοχής σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, είναι παθιασμένος με την αύξηση της συλλογικής ευαισθητοποίησης και τη διευκόλυνση της θεραπείας και της αφύπνισης μέσω της τέχνης, της αστρολογίας και του ήχου. Ο Γιώργος εμπνέει τους ανθρώπους να βιώσουν την υψηλότερη εκδοχή του εαυτού τους.

Ο Γιώργος δηλώνει, «Είμαστε μπροστά σε μια κοσμική αφύπνιση. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε και το αποδεχτούμε, τόσο πιο λυτρωτικό θα είναι για εμάς, ατομικά και συλλογικά».

Δυστυχώς, είναι προφανές ότι ζούμε σε μια εποχή όπου η «ελίτ» επιδιώκει να περιθωριοποιήσει τις καθοδικές απόψεις και να καθιερώσει τη δική της ορθοδοξία. Πολλοί πιστεύουν ότι πρέπει να συμφιλιωθούμε με την εσωτερική μας αλήθεια μέσω της κοινότητας και των κοινών πεποιθήσεων.

Αυτή τη στιγμή της ιστορίας, φαίνεται ότι όλοι έχουμε πεθάνει και έχουμε ξαναγεννηθεί σε μια ζωή. Αλλά περισσότερο από αυτό, όλοι ξυπνάμε στην αλήθεια σε προκαθορισμένες στιγμές, μέσα από μεγάλα βάσανα ή χαρά.

Το βασίλειο της 5D Συνείδησης

Επίσης, όταν μπαίνουμε στο 5D, έχουμε πρόσβαση σε υψηλότερες πνευματικές διαστάσεις που οδηγούν προς και από την Πηγή. Είναι ουσιαστικά ένα επίπεδο συνείδησης με ένα εύρος συχνοτήτων. Μια κατάσταση ύπαρξης που αντηχεί σε υψηλότερη συχνότητα από το 3rd τη διάσταση όπου ζουν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Μέσα από το 5D βασίλειο ανακαλύπτουμε τον πραγματικό μας σκοπό της αδιαίρετης και σφαιρικά συνδεδεμένης συνείδησης. Όσοι ζουν σε αυτό το βασίλειο υπηρετούν τους άλλους, σκορπίζουν φως και αγάπη και ζουν ζωές εκπλήρωσης και σκοπού. Όταν υπάρχουμε στο τρισδιάστατο επίπεδο της ύπαρξης, ζούμε μέσα στον φόβο και τον χωρισμό, δονούμενοι σε χαμηλότερη συχνότητα.

Επιπλέον, η μετάβαση στην 5D συνείδηση ​​δεν είναι μια διαδικασία ενός βήματος. Για πολλούς, μπορεί να χρειαστούν χρόνια εξάσκησης και αφοσίωσης για να αυξήσουμε τους κραδασμούς μας. Ωστόσο, μέσω του 5D μπορούμε να έχουμε πλήρη πρόσβαση στο αληθινό μας πνεύμα και να συνδεθούμε παγκοσμίως με όλη την ανθρωπότητα.

Το πιο σημαντικό, είναι επιτακτική ανάγκη η φωνή μας να μπορεί να μιλά ανοιχτά και με πεποίθηση χωρίς την απειλή της λογοκρισίας ή της φίμωσης. Και ότι μπορούμε να μοιραστούμε αυτή την αλήθεια ανοιχτά και με σιγουριά. Μέσω των ενωμένων φωνών μας, μπορούμε να προωθήσουμε την ειρήνη, την αγάπη και την ενότητα σε όλο τον κόσμο και να ανυψώσουμε το εσωτερικό μας πνεύμα σε αυτή την ένωση.

Δείτε μια συνέντευξη με τον George H. Lewis παρακάτω. Επιπλέον, μπορείτε να μάθετε για τις υπηρεσίες, τα έργα τέχνης και τα μουσικά ταλέντα του στον ιστότοπό του και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

TruthSocial: @georgehlewis
Ινσταγκραμ: @georgehlewis
Jupiterinpisces.com
https://www.georgehlewis.com/

George H. Lewis – Πρωτότυπο έργο τέχνης

Μην ξεχάσετε να καρφιτσώσετε την έμπνευσή σας!

Ascending 5D Consciousness με τον George H. Lewis - Sassy Townhouse Living
στρες και άγχος

Σκέφτηκα ότι θα ήταν σκόπιμο να μοιραστώ 8 πράγματα που κάνω για να μειώσω το άγχος και το άγχος, ειδικά σε αυτές τις αγχωτικές στιγμές. Και αφού ο καθένας τα χειρίζεται διαφορετικά, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι! ❤️