Αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo

Αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo

9 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου Wells Fargo μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ικανότητά σας να πληρώνετε και ακόμη και να βελτιώσετε ενδεχομένως το πιστωτικό σας σκορ.

Ο δείκτης χρήσης της πιστωτικής σας είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει τα πιστωτικά σας σκορ και αυξάνοντας το πιστωτικό όριο της κάρτας σας, μπορείτε να μειώσετε το ποσοστό της διαθέσιμης πίστωσης που χρησιμοποιείτε, γεγονός που μπορεί να ενισχύσει τα πιστωτικά σας σκορ.

Εάν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Wells Fargo, δείτε πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση του πιστωτικού ορίου και τι πρέπει να κάνετε εάν σας αρνηθούν.Πώς να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αυξήσετε τη διαθέσιμη πίστωσή σας στο Wells Fargo. Η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερη ευελιξία με μεγάλες αγορές ή έξοδα έκτακτης ανάγκης και μπορεί ενδεχομένως να βελτιώσει το πιστωτικό σας σκορ.

Η Wells Fargo αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό σας όριο;

Η Wells Fargo μπορεί να ελέγχει περιοδικά τον λογαριασμό σας και να αυξάνει αυτόματα το πιστωτικό σας όριο εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Ο εκδότης της κάρτας δεν παρέχει συγκεκριμένες συμβουλές σχετικά με το πώς να πληροίτε τις προϋποθέσεις για αυτόματη αύξηση πιστωτικού ορίου. Γενικά, ωστόσο, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε την κάρτα σας τακτικά, να διατηρείτε το υπόλοιπό σας χαμηλό σε σχέση με το πιστωτικό σας όριο και να κάνετε τις μηνιαίες πληρωμές σας εγκαίρως.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι ορισμένοι εκδότες καρτών ενδέχεται να αποφασίσουν να μειώσουν το πιστωτικό σας όριο εάν χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας απρόσεκτα.

Πώς να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου Wells Fargo

Εάν θέλετε να πάρετε την πρωτοβουλία, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση του πιστωτικού ορίου της Wells Fargo καλώντας στο 800-642-4720. Δυστυχώς, ο εκδότης της κάρτας δεν προσδιορίζει τις απαιτήσεις, αλλά μπορεί να εξετάσει το ιστορικό του λογαριασμού σας, το τρέχον εισόδημά σας και άλλους παράγοντες για να λάβουν μια απόφαση.

Φροντίστε να έχετε έτοιμα τα στοιχεία της κάρτας σας και να είστε έτοιμοι να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχει ο αντιπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να υποβάλετε αίτηση για μια νέα πιστωτική κάρτα Wells Fargo

Η υποβολή αίτησης για μια νέα πιστωτική κάρτα μπορεί να σας βοηθήσει όχι μόνο να αυξήσετε τη συνολική διαθέσιμη πίστωσή σας, αλλά και να σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε διαφορετικά οφέλη και ποσοστά ανταμοιβής και ενδεχομένως να επιλέξετε από πιστωτικές κάρτες με επιτόκιο 0%, πιστωτικές κάρτες ξενοδοχείων, πιστωτικές κάρτες ταξιδιού ή ακόμη και επαγγελματικές πιστωτικές κάρτες.

Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι ενδέχεται να απαιτείται λεπτομερής ανασκόπηση των πιστωτικών αναφορών σας κατά την υποβολή αίτησης για πιστωτική κάρτα Wells Fargo. Αυτή η έρευνα μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στο πιστωτικό σας σκορ, αλλά είναι συνήθως ασήμαντο και προσωρινό.

Προσπαθεί η Wells Fargo να αυξήσει το πιστωτικό σας όριο;

Η Wells Fargo δεν αποκαλύπτει δημόσια εάν πραγματοποιεί σκληρό πιστωτικό έλεγχο για να αξιολογήσει την πιστοληπτική σας ικανότητα όταν υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου. Εάν σκοπεύετε να τηλεφωνήσετε και να ζητήσετε αναβάθμιση, ρωτήστε έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών σχετικά με το πώς μπορεί να επηρεάσει το πιστωτικό σας σκορ.

Ακόμα κι αν ο εκδότης της κάρτας κάνει μια σοβαρή έρευνα, ίσως αξίζει τον κόπο να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους οικονομικούς σας στόχους. Σύμφωνα με το FICO, κάθε πρόσθετη σκληρή έρευνα μειώνει λιγότερο από πέντε πόντους από το πιστωτικό αποτέλεσμά σας και οι έρευνες επηρεάζουν τη βαθμολογία σας μόνο για 12 μήνες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι αποφεύγετε τις πολλαπλές έρευνες σε σύντομο χρονικό διάστημα, εκτός εάν αναζητάτε υψηλό επιτόκιο σε ορισμένα δάνεια.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ζητάτε αύξηση πιστωτικού ορίου

Εάν σκέφτεστε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση του πιστωτικού ορίου της Wells Fargo, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λάβετε υπόψη τις συνήθειες δαπανών σας και πώς η αύξηση της διαθέσιμης πίστωσης μπορεί να επηρεάσει την οικονομική σας κατάσταση.

Για παράδειγμα, εάν τείνετε να ξοδεύετε όσο το δυνατόν περισσότερο και να εξοφλείτε το υπόλοιπό σας στο ακέραιο κάθε μήνα, ή ίσως έχετε ένα μικρό υπόλοιπο από καιρό σε καιρό, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στο πιστωτικό αποτέλεσμά σας και να σας προσφέρει πρόσθετη ευελιξία .

Αλλά αν έχετε τακτικά υπόλοιπο και αγωνίζεστε με υπερβολικές δαπάνες, η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου μπορεί να σας δελεάσει να έχετε μεγαλύτερο υπόλοιπο, πράγμα που σημαίνει υψηλότερες μηνιαίες πληρωμές και υψηλότερους τόκους. Επιπλέον, ένα υψηλότερο πιστωτικό όριο μπορεί να μην βοηθήσει το πιστωτικό σας σκορ, εάν η χρήση δεν μειωθεί ως αποτέλεσμα της αύξησης των δαπανών.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε την τρέχουσα κατάστασή σας, τους στόχους και τις συνήθειες δαπανών σας για να καθορίσετε τη σωστή κίνηση για εσάς.

Τι να κάνετε εάν η Wells Fargo απορρίψει το αίτημά σας

Εάν υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου και σας απορριφθεί, ζητήστε από έναν εκπρόσωπο υποστήριξης να εξηγήσει τους λόγους της απόφασης. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε τα επόμενα βήματά σας.

Για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε υπερβολικά μεγάλο μέρος της υπάρχουσας πίστωσής σας, προσπαθήστε να εξοφλήσετε το υπόλοιπο. Εάν οφείλεται σε χαμηλά πιστωτικά σκορ, ελέγξτε τις πιστωτικές αναφορές σας και λάβετε μέτρα για να βελτιώσετε το πιστωτικό ιστορικό σας.

Ό,τι κι αν κάνετε, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε προσεκτικά την πιστωτική σας κάρτα Wells Fargo. Ανάλογα με την κατάστασή σας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άλλη αύξηση του πιστωτικού ορίου της Wells Fargo όταν είστε έτοιμοι ή μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για άλλη πιστωτική κάρτα μέσω της Wells Fargo ή άλλου εκδότη καρτών.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να το βρείτε… Διαβάστε περισσότερα.