Αύξηση πιστωτικού ορίου Amex |  Πιστωτικό κάρμα

Αύξηση πιστωτικού ορίου Amex | Πιστωτικό κάρμα

24 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου Amex μπορεί να αυξήσει την ικανότητά σας να πληρώνετε και ενδεχομένως να βελτιώσει ακόμη και την πίστωσή σας.

Ο δείκτης χρησιμοποίησης της πιστωτικής σας είναι ένας σημαντικός παράγοντας στο πιστωτικό σας σκορ. Και η αύξηση της διαθέσιμης πίστωσης στην πιστωτική σας κάρτα American Express μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε την ικανότητά σας να πληρώνετε και ενδεχομένως να ενισχύσετε το πιστωτικό σας σκορ. Εάν είστε κάτοχος κάρτας Amex, δείτε πώς μπορείτε να δοκιμάσετε να αποκτήσετε την American Express για να αυξήσετε το πιστωτικό σας όριο.Πώς να ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου Amex

Το πιστωτικό σας όριο είναι το μέγιστο ποσό που επιτρέπεται να ξοδέψετε στην πιστωτική σας κάρτα. Αν θέλετε να αυξήσετε το όριό σας, ακολουθούν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε τη διαθέσιμη πίστωση American Express.

Χρησιμοποιήστε προσεκτικά την κάρτα

Η American Express μπορεί να προσφέρει αύξηση του πιστωτικού σας ορίου χωρίς το αίτημά σας. Εάν χρησιμοποιείτε τακτικά την κάρτα και πληρώνετε πάντα τον λογαριασμό πλήρως και έγκαιρα, η εταιρεία ενδέχεται να σας προσφέρει αύξηση του πιστωτικού ορίου. Και να έχετε κατά νου ότι η American Express μπορεί ακόμη και περιοδικά να σας ζητά ενημερωμένες πληροφορίες εισοδήματος για να εξετάσετε την αύξηση του πιστωτικού ορίου.

Αυτό μπορεί να συμβεί κάθε έξι έως 12 μήνες. Αλλά μην ανησυχείτε: Εάν η American Express κρίνει ότι ο λογαριασμός σας αξίζει αύξηση, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να λάβει τη συγκατάθεσή σας προτού αυξήσει αυτόματα το όριό σας.

Ωστόσο, έχετε υπόψη σας ότι μετά τον έλεγχο του λογαριασμού σας, η American Express μπορεί επίσης να μειώσει το πιστωτικό σας όριο.

Ρωτήστε απευθείας την American Express

Εάν δεν περιμένετε μια πιθανή αυτόματη αύξηση του πιστωτικού ορίου από την American Express, σκεφτείτε να πάτε απευθείας και να ζητήσετε υψηλότερο πιστωτικό όριο.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου με την American Express μέσω του διαδικτυακού σας λογαριασμού ή καλώντας τον αριθμό στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά, επισκεφτείτε τη σελίδα αιτήματος πιστωτικής γραμμής και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Η American Express σημειώνει ότι μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να λάβετε υψηλότερο όριο εάν το εισόδημά σας έχει αυξηθεί πρόσφατα, έχετε καλό πιστωτικό σκορ και πληρώνετε με συνέπεια το υπόλοιπό σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε μεγάλο μέρος του διαθέσιμου ορίου σας.

Κάντε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα American Express

Ίσως μπορέσετε να λάβετε έγκριση για μια νέα πιστωτική κάρτα American Express. Αν το κάνετε αυτό με την American Express, ενδέχεται να μην επηρεαστεί το όριο της υπάρχουσας κάρτας σας, αλλά μπορεί να αυξήσει την ικανότητά σας να πληρώσετε και τη συνολική διαθέσιμη πίστωσή σας.

Μπορεί επίσης να σας δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από νέα προνόμια και διαφορετικά ποσοστά ανταμοιβής και μπορείτε να συγκρίνετε διαφορετικούς τύπους καρτών για να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι η αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα συνήθως οδηγεί σε σκληρό πιστωτικό έλεγχο.

Προσπαθεί η Amex να αυξήσει το πιστωτικό σας όριο;

Εάν ζητήσετε αύξηση του πιστωτικού ορίου της Amex, η American Express μπορεί να διεξαγάγει μια σκληρή έρευνα για τις πιστωτικές σας αναφορές. Αυτή η σκληρή έλξη μπορεί ενδεχομένως να μειώσει προσωρινά το πιστωτικό σας σκορ.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ζητάτε αύξηση πιστωτικού ορίου

Εάν σκέφτεστε να υποβάλετε αίτηση για αύξηση πιστωτικού ορίου American Express, είναι σημαντικό να σκεφτείτε γιατί θέλετε να αυξήσετε τη διαθέσιμη πίστωσή σας.

Εκτός από το ότι επηρεάζουν την ικανότητά σας να πληρώσετε, τα πιστωτικά όρια μπορούν επίσης να επηρεάσουν το πιστωτικό σας σκορ. Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα πιστωτικής βαθμολογίας εξετάζουν πόσα ξοδεύετε στην κάρτα σας σε σχέση με το πιστωτικό της όριο. Ένας υψηλότερος δείκτης χρησιμοποίησης πίστωσης — το ποσοστό του ορίου σας που χρησιμοποιείτε σε μια δεδομένη στιγμή — συνήθως σχετίζεται με χαμηλότερα πιστωτικά σκορ.

Εάν προσπαθήσετε να δαπανήσετε πάνω από το πιστωτικό σας όριο, η Amex μπορεί να εγκρίνει το πλεόνασμα, ανάλογα με το ιστορικό σας με τον εκδότη και τη συνολική πίστωσή σας. Και παρόλο που η Amex δεν χρεώνει προμήθειες πάνω από το όριο στις κάρτες της, αξίζει να προσέχετε την υπέρβαση του ορίου δαπανών σας. Εάν δυσκολεύεστε να τα βγάλετε πέρα ​​χωρίς να βασίζεστε στις πιστωτικές σας κάρτες και το πιστωτικό σας όριο μεγιστοποιείται συνεχώς, η προσθήκη περισσότερης πίστωσης μπορεί να επιδεινώσει την οικονομική σας κατάσταση.

Αλλά αν η αύξηση του πιστωτικού σας ορίου δεν σας θέτει σε κίνδυνο υπερβολικών δαπανών, μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος να εργαστείτε για τη βελτίωση του πιστωτικού σας αποτελέσματος ή να λάβετε περισσότερη διαθέσιμη πίστωση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τι να κάνετε εάν η Amex απορρίψει το αίτημά σας

Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα λάβετε αύξηση πιστωτικού ορίου Amex, ακόμα κι αν η οικονομική σας κατάσταση έχει βελτιωθεί από τότε που πήρατε την κάρτα για πρώτη φορά. Μπορείτε να ρωτήσετε την American Express για τους λόγους για τους οποίους το αίτημά σας απορρίφθηκε, ώστε να γνωρίζετε ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις πιθανότητες έγκρισης την επόμενη φορά.

Εάν έχετε βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση, μπορείτε να υποβάλετε ένα άλλο αίτημα στην American Express τρεις μήνες μετά την απόρριψη του αιτήματός σας ή μπορείτε να ζητήσετε να αυξήσετε το ποσό της κάρτας σας σε άλλον εκδότη της κάρτας ή ακόμη και να υποβάλετε αίτηση για νέα πιστωτική κάρτα συνολικά. .

Πάρτε το χρόνο σας για να εξετάσετε όλες τις επιλογές σας πριν αποφασίσετε πώς να προχωρήσετε.


Σχετικά με τον Συγγραφέα: Ο Ben Luthi είναι ανεξάρτητος συγγραφέας προσωπικών οικονομικών και ειδικός στις πιστωτικές κάρτες. Είναι κάτοχος πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων και τα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Brigham Young. Εκτός από το Credit Karma, μπορείτε να το βρείτε… Διαβάστε περισσότερα.