Αγροτικό σχέδιο με κουπιά κανό

Αγροτικό σχέδιο με κουπιά κανό

21 Δεκεμβρίου, 2022 0 By admin

Πώς να διακοσμήσετε με κουπιά κανό με μοναδικούς τρόπους

Θέλατε να βγάλετε ένα κουπί κανό από το γκαράζ και να το κρεμάσετε στον τοίχο του σπιτιού; Ίσως δεν ήταν από τις πρώτες σου σκέψεις. Ωστόσο, τα παλιά ξύλινα κουπιά έχουν μια συγκεκριμένη γοητεία που μπορεί να προσθέσει έναν ζεστό χαρακτήρα σε ένα σπίτι. Στην πραγματικότητα, η διακόσμηση με κουπιά κανό γίνεται αρκετά δημοφιλής και μπορείτε να το σκεφτείτε βλέποντας πώς χρησιμοποιούνται.

Εάν δεν έχετε παλιά κουπιά κανό, είναι εύκολο να τα παραλάβετε από υπαίθριες αγορές ή εκπτώσεις. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τον προορισμό τους ή μπορείτε να διασκεδάσετε λίγο μαζί τους στη διακόσμησή σας. Εκτός από το να βάλετε ένα στην οθόνη, μπορείτε να φτιάξετε πολλά πράγματα, όπως ένα κεφαλάρι, με μία ή περισσότερες λεπίδες. Βρήκα μερικούς μοναδικούς τρόπους διακόσμηση με κουπιά κανό είναι και εύκολο και διασκεδαστικό.

Οι καλύτεροι τρόποι διακόσμησης με κουπιά κανό

Μου αρέσει να χρησιμοποιώ διαφορετικά κουπιά για να διακοσμήσω την καμπίνα μας. Δεδομένου ότι η καμπίνα μας βρίσκεται σε μια μικρή λίμνη, κάνει τη διακόσμηση του κουπί ακόμα πιο κατάλληλη. Ωστόσο, όπου κι αν βρίσκεται το σπίτι σας, αν σας αρέσει το ρουστίκ στυλ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κουπιά ως διακοσμητικά.

Τα κουπιά καγιάκ είναι επίσης διασκεδαστικά, αλλά χρειάζεστε περισσότερο χώρο για να χωρέσετε ένα από αυτά. Έχουμε ένα πάνω από το κάθισμα του παραθύρου στην καμπίνα μας και καταλαμβάνει ολόκληρο το ύψος των οκτώ ποδιών.

Μου αρέσει να ομαδοποιώ μερικές λεπίδες διαφορετικών αποχρώσεων και ύψους και να τις βάζω σε μια γωνία για να ζεστάνετε τον χώρο. Ομοίως, μπορείτε να ομαδοποιήσετε πολλά κουπιά μαζί για να τα κρεμάσετε στον τοίχο. Ωστόσο, πέρα ​​από την απλή ομαδοποίηση, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα κουπί.

Ράφι μπάνιου

Ο σύζυγός μου έφτιαξε αυτό το ράφι για το εξοχικό μας μπάνιο χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι κοντά πηχάκια για τα πλαϊνά.

σχάρα κανό

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα μεγαλύτερο ράφι χρησιμοποιώντας αντ’ αυτού κουπιά πλήρους μεγέθους. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στερεώσετε τα ξύλινα ράφια στα πλαϊνά του κουπιού με βίδες.

Γέμισμα αγροτικού χώρου

ένα πλήρωσης χώρου για ένα κουπί κανό

Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να διακοσμήσετε ένα κουπί κανό είναι να το ακουμπήσετε σε έναν τοίχο. Σε αυτή την περίπτωση, είχα ένα άβολο σημείο στην άκρη του τοίχου της γκαλερί μου όπου τελείωνε ο καναπές. Το κουπί γεμίζει αυτόν τον χώρο και κάνει τα πάντα πιο συνεκτικά.

Διακόσμηση βεράντας με κανό

διακόσμηση βεράντας με κανό

Για όσους θέλουν να σκοτώσουν οποιοδήποτε φυτό ή θάμνο που δεν μπορεί να σταθεί μόνος του, ένα δοχείο με φτυάρι θα λειτουργήσει καλύτερα από έναν ευαίσθητο θάμνο. Εάν χρησιμοποιείτε ένα παλιό κουπί κανό για να διακοσμήσετε εξωτερικά, καλό είναι να το επικαλύψετε με πολυουρεθάνη για να αποφύγετε περαιτέρω καιρικές συνθήκες.

Εκλεπτυσμένη διακόσμηση με κουπί κανό

λεπτή ιδέα διακόσμησης κουπί κανό

Μερικές φορές η διακόσμηση με ένα κουπί κανό σημαίνει απλώς προσθήκη λίγης υφής με διακριτικό τρόπο. Αυτό το κουπί στηρίζεται σε επένδυση που έχει περίπου το ίδιο χρώμα με το κουπί. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να χαθεί αν δεν ήταν τα γραφικά.

Περισσότερα διακοσμητικά κουπιών κανό

Κεφαλάρι για κουπί κανό

το κεφάλι ενός κουπιού κανό
Κεφαλάρι για κουπί κανό από Γωνιακή διακόσμηση

Απλώς τοποθετήστε μια ποικιλία από κουπιά κανό πίσω από το κρεβάτι σας ή στερεώστε τα πρώτα σε ένα κομμάτι λεπτό ξύλο. Το μόνο που χρειάζεστε για να στερεώσετε τις λεπίδες μεταξύ τους με βίδες είναι ένα λεπτό κομμάτι κόντρα πλακέ 1 x 6. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόλλα κατασκευής γρήγορης σύνδεσης για να κολλήσετε κάθε πλάκα στη θέση του.

Ράφι για γάντζους για κανό

Μια απλή ιδέα χρησιμοποιώντας μόνο ένα κουπί είναι να το κρεμάσετε στον τοίχο και να προσθέσετε γάντζους σε αυτό. Χρησιμοποιήστε το στο παιδικό δωμάτιο, στο διάδρομο ή στην τουαλέτα για να κρεμάσετε τα απαραίτητα. Και μπορείτε να αφήσετε το κουπί απλό ή να ζωγραφίσετε κάτι πάνω του.

Σχετικό: Vintage Boat Oar Decor

Μια κορνιζαρισμένη εικόνα του κανό

προβολή μιας εικόνας ενός κουπί κανό
Εμφάνιση εικόνων από κανό BHG

Λατρεύω αυτή την ιδέα από το Better Homes and Gardens για την εμφάνιση φωτογραφιών με πλαίσιο. Αυτό το DIY είναι εύκολο να το φτιάξετε χρησιμοποιώντας μερικές σπάτουλες και μερικά άγκιστρα τοίχου.

Ζωγραφισμένο ντεκόρ του κουπιού

Για ένα πιο shabby chic στυλ, μπορείτε πάντα να βάψετε ένα κουπί και να προσθέσετε μερικά vintage νούμερα. Λατρεύω αυτή την ιδέα!

Αν δεν έχετε μαζέψει κουπιά πριν, πιστεύετε ότι θα ξεκινήσετε τώρα;