Έλεγχος τραπεζικού λογαριασμού των ΗΠΑ

Έλεγχος τραπεζικού λογαριασμού των ΗΠΑ

9 Φεβρουαρίου, 2023 0 By admin
Σημείωση συντάκτη: Το Credit Karma λαμβάνει αποζημίωση από τρίτους διαφημιστές, αλλά αυτό δεν επηρεάζει τις απόψεις των συντακτών μας. Οι τρίτοι διαφημιστές μας δεν ελέγχουν, εγκρίνουν ή εγκρίνουν το συντακτικό μας περιεχόμενο. Από όσο γνωρίζουμε, είναι ακριβές τη στιγμή της δημοσίευσης.

Τράπεζα των Η.Π.Α έλεγχος λογαριασμών με μια ματιά

Φυσικές θέσεις Πάνω από 2.000 υποκαταστήματα σε 26 πολιτείες, κυρίως συγκεντρωμένα στις δυτικές και μεσοδυτικές ΗΠΑ
Ας αρχίσουμε Εύκολο άνοιγμα online ή αυτοπροσώπως (25$ ελάχιστη αρχική κατάθεση)
Μηνιαίο τέλος εξυπηρέτησης 6,95 $ (χωρίς χρέωση εάν πληροίτε ορισμένες απαιτήσεις)
Τέλος υπερανάληψης 36 $ ανά συναλλαγή (αν δεν έχετε προστασία υπερανάληψης)
Άλλες αμοιβές ΑΤΜ εκτός δικτύου, Ανενεργός λογαριασμός, Επιλέξτε έντυπα αντίγραφα, Αποστολή και λήψη τραπεζικών εμβασμάτων
Πώς να κάνετε μια κατάθεση Επιταγές, μετρητά, μεταφορές ACH, απευθείας κατάθεση, τραπεζικά εμβάσματα, Zelle
Πώς να αφαιρέσετε Μετρητά, Χρεωστική κάρτα, Zelle, Κατάθεση ACH, Τραπεζική Κατάθεση, Εντολή χρημάτων, Επιταγή
Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό Λάβετε ανταμοιβές όπως υψηλότερα επιτόκια στις αποταμιεύσεις σας ή εξάλειψη ορισμένων τελών με βάση το μέγεθος του υπολοίπου του λογαριασμού σας

Ως η πέμπτη μεγαλύτερη τράπεζα του έθνους, η US Bank είναι ένα τραπεζικό κατάστημα μιας στάσης με επιλογές πιστωτικών καρτών, δανείων, επενδύσεων και καταθέσεων, συμπεριλαμβανομένων λογαριασμών όψεως. Όπως και άλλες μεγάλες τράπεζες, έχει χιλιάδες υποκαταστήματα για εύκολη πρόσβαση. Αλλά θα το πληρώσετε με πολύ χαμηλά επιτόκια, ένα περίπλοκο πρόγραμμα και τη δυνατότητα να πληρώσετε υψηλές χρεώσεις.

Η US Bank προσφέρει δύο κύριους τύπους λογαριασμών όψεως, ο πρώτος από τους οποίους είναι ο Έξυπνος Λογαριασμός Τραπεζών των ΗΠΑ, τον οποίο θα καλύψουμε εδώ.


5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για έναν τραπεζικό λογαριασμό στις ΗΠΑ

Ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν εξετάζετε έναν τραπεζικό λογαριασμό όψεως των ΗΠΑ:

1. Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγετε την προμήθεια

Κοιτάζοντας τη σελίδα πωλήσεων για τον τραπεζικό λογαριασμό Έξυπνα έλεγχος, θα νομίζατε ότι δεν υπήρχαν χρεώσεις ΑΤΜ ή υπερανάληψης και ότι θα ήταν εύκολο να αποφύγετε τη μηνιαία χρέωση υπηρεσιών. Όταν εμβαθύνετε στα ψιλά γράμματα, θα διαπιστώσετε ότι αυτό μπορεί να ισχύει—μόνο εάν πληροίτε μια μακρά λίστα κριτηρίων.

Για να αποφύγετε αυτές τις χρεώσεις, πρέπει να γνωρίζετε τις απαιτήσεις και ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε κάποιες ταλαιπωρίες. Αν ψάχνετε για λογαριασμό ελέγχου χωρίς χρέωση, θα πρέπει να ψάξετε αλλού.

2. Τα κλαδιά είναι ευρύτερα διαθέσιμα στις δυτικές και μεσαίες πολιτείες

Η US Bank έχει χιλιάδες υποκαταστήματα, αλλά είναι συγκεντρωμένα περισσότερο στις δυτικές και μεσοδυτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Εάν προτιμάτε να κάνετε τις τραπεζικές σας συναλλαγές αυτοπροσώπως και να ζείτε στις ανατολικές ή νοτιοανατολικές ΗΠΑ, μπορεί να μην έχετε τύχη.

3. Εξαιρετική κινητή και ηλεκτρονική τραπεζική

Ενώ η US Bank έχει πολλές φυσικές τοποθεσίες, έχει επίσης παγκόσμιο ψηφιακό αποτύπωμα. Σύμφωνα με την εταιρεία, περίπου το 80% των τραπεζικών συναλλαγών πελατών και το 65% των δανείων γίνονται πλέον ψηφιακά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της Τράπεζας των ΗΠΑ για να κάνετε οτιδήποτε, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης τραπεζικών κινήσεων, της ρύθμισης μεταφορών, της κατάθεσης επιταγών, της πληρωμής λογαριασμών και άλλων.

Σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τράπεζας, θα χρειαστεί να ζείτε σε μια συγκεκριμένη απόσταση από ένα υποκατάστημα τράπεζας των ΗΠΑ (που καθορίζεται από τον ταχυδρομικό σας κώδικα) για να ανοίξετε έναν λογαριασμό όψεως, ακόμη και στο διαδίκτυο.

4. Κερδίζει τόκο

Μπορείτε να κερδίσετε τόκους για τα κεφάλαια που διατηρείτε στον Smartly checking λογαριασμό σας σε μια τράπεζα των ΗΠΑ. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το “επίπεδο επιτοκίου” σας — που σημαίνει ότι όσο περισσότερα χρήματα έχετε στον λογαριασμό σας, τόσο υψηλότερο θα είναι το ετήσιο ποσοστό σας ή το APY.

5. Μπορεί να κερδίσει Έξυπνες ανταμοιβές

Μπορείτε να λάβετε περισσότερα προνόμια με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα Smart Rewards της Τράπεζας των ΗΠΑ. Είναι δωρεάν να εγγραφείτε και όταν το συνδυασμένο υπόλοιπο των λογαριασμών ταμιευτηρίου και όψεως φτάσει σε ένα ορισμένο επίπεδο, θα αρχίσετε να λαμβάνετε πρόσθετα μπόνους, όπως ακυρωτικά τέλη και εκπτώσεις ή μια μικρή αύξηση επιτοκίου.

Είναι η Bank of America κατάλληλη για τις τράπεζες;

Εάν ζείτε στη Δύση ή στη Μεσοδυτική Δύση και θέλετε να κάνετε τραπεζικές συναλλαγές αυτοπροσώπως ή θέλετε έναν έντοκο τραπεζικό λογαριασμό με πρόγραμμα επιβράβευσης, η US Bank μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Ωστόσο, θα πρέπει να αποδεχτείτε τη δυνατότητα να πληρώσετε υψηλότερες χρεώσεις και να λάβετε χαμηλότερη απόδοση στην κατάθεσή σας.

Εάν θέλετε να συνεργαστείτε με μια απλούστερη δωρεάν τράπεζα ή αναζητάτε προσωπικές τραπεζικές υπηρεσίες σε άλλα μέρη της χώρας, μπορείτε να συνεχίσετε την αναζήτησή σας.

Η Τράπεζα των ΗΠΑ προσφέρει δωρεάν έλεγχο;

Η Τράπεζα των ΗΠΑ δεν προσφέρει δωρεάν λογαριασμούς όψεως. Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε τη μηνιαία χρέωση των 6,95 $ της τράπεζας που κάνει έξυπνα τον έλεγχο της υπηρεσίας λογαριασμού, εάν μπορείτε να ικανοποιήσετε μία από τις απαιτήσεις εξαίρεσης.

  • Είστε μεταξύ 18 και 24 ετών
  • Είστε 65 ετών και άνω
  • Είστε στρατιωτικός
  • Έχετε πιστωτική κάρτα της Τράπεζας των ΗΠΑ
  • Έχετε τουλάχιστον 1.000 $ σε μηνιαίες άμεσες καταθέσεις στον λογαριασμό σας
  • Πληροίτε τα κριτήρια για ένα από τα επίπεδα ανταμοιβής της Τράπεζας των ΗΠΑ
  • Το τρέχον υπόλοιπό σας είναι 1.500 $ ή περισσότερο κάθε μήνα

Δεν είμαι σίγουρος τι Τράπεζα των Η.Π.Α σου κανει Εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις.

  • Soyuznyk Bank: Αν θέλετε να δοκιμάσετε την ηλεκτρονική τραπεζική, η Ally Bank έχει χαμηλές προμήθειες και υψηλό επιτόκιο που θα κερδίσετε.
  • Alliant Credit Union: Εάν προτιμάτε μια πιστωτική ένωση προσανατολισμένη στην κοινότητα, σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να εγγραφεί στην Alliant και να έχει πρόσβαση στα τραπεζικά προϊόντα της.

Σχετικά με τον Συγγραφέα: Η Lindsay Van Someren είναι ανεξάρτητος συγγραφέας με έδρα το Kirkland της Ουάσιγκτον. Ήταν επαγγελματίας δρομέας σκύλων ελκήθρου, εξερευνήτρια άγριας φύσης και διαγωνιζόμενη στο National Spelling Bee. Γράφει για ιστοσελίδες όπως… Διαβάστε περισσότερα.